neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Ο Νινης δεν μπορει να παιξει δεξια????



Οντως πολυ ασχημο γεγονος ο τραυματισμος του Γκαμπριελ, αν αναλογηστουμε κι'ολας τις πολυ θετικες του εμφανισεις απο τοτε που ο Τεν Κατε αποφασησε να τον βαλει πιο μπροστα.
Βλεπω ομως οτι υπαρχει μια ταση απο τον αθλητικο τυπο να παρουσιαζουν την ομαδα χωρις αντικαταστατη για την θεση του δεξιου χαφ και πραγματικα δυσκολευομαι να κατανοησω που υπαρχει το προβλημα.

Ας ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι σε παρα πολλα παιχνιδια φετος ο Τεντας εχει ξεκινησει στα δεξια τον Σαλπιγγιδη, οχι τοσο επιτυχημενα ειναι αληθεια. Θα συνεχιζα με το γεγονος οτι στο ροστερ του Παναθηναικου υπαρχει ενας παικτης που ακουει στο ονομα Σωτηρης Νινης. Τον Νινη τον μαθαμε στην ομαδα στην θεση του δεξιου χαφ, αλλο αν κατα την γνωμη μου μπορει ευκολα να παιξει και σαν δεκαρι. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορει να αντικαταστησει τον Βραζιλιανο ο Νινης. Την αξια του νομιζω οτι κανενας πια δεν μπορει να αμφισβητησει, να λοιπον η ευκαιρια να παρει στα ποδια του παιχνιδια ο μικρος και να κανει τον Χενκ να τον εμπιστευτει για την βασικη ενδεκαδα.Παμε ομως και στο χειροτερο σεναριο οτι ο Τεντας για καποιον λογο που δεν μπορω να κατανοησω,βρωμαει η αναπνοη του,δεν θελει να βαλει τον μικρο μεσα, τοτε στον παγκο υπαρχει και ο Κλειτον που ανετα μπορει να παιξει απο τα δεξια. Δεν θελεις να βαλεις τον Κλειτον, μετακινεις τον Καραγκουνη στα δεξια και βαζεις αριστερα Ιβανσιτς. Δεν θες να αλλαξεις θεση στον Καραγκουνη, δοκιμαζεις τον Λαζαρο Χριστοδουλοπουλο στα δεξια.

Οπως μπορει ο καθενας να καταλαβει, οι επιλογες στο ροστερ του Παναθηναικου για τον αντικαταστατη του Γκαμπριελ δεν λειπουν, οποτε οι αστειοτητες των αθλητικων εφημεριδων μαλλον ειναι αστοχες. Αν θελετε και την προσωπικη μου γνωμη, ας δωσει ο Τεν Κατε μια ευκαιρια στον Νινη να παρει παιχνιδια και εμπειριες. Αλλωστε η κατα 99% σιγουρη απωλεια του φετινου πρωταθληματος, επιτρεπει στον προπονητη να κανει δοκιμες.

Υ.Γ. Για τις μεταγραφες του Ιανουαριου θα μιλησουμε συντομα. Παντως αν η βρωμα που κυκλοφορησε για τον Αλεξ της Τσελσι ειναι αληθεια, τοτε η διοικηση εχει χαραξει σωστη ροτα.

5 σχόλια:

eliot είπε...

Συμφωνω αρκει ο Νινης να ξεχασει τα γκομενιλικια και να ασχοληθει πιο σοβαρα με την μπαλα

Καπετάνιος είπε...

Φιλε εμετικε δεν γνωριζω αυτες τις λεπτομεριες.Πρεπει να εχεις inside information.

eliot είπε...

Φιλε καπετανιε δεν ειναι κατι inside,
http://www.gazzetta.gr/content/view/12469/32/
οταν εισαι 18 γνωστος και πρωτη σου εχεις τετοια γκομενα (και ισως πρωτη φορα γενικα γκομενα) δεν θελει πολυ να ξεφυγεις

Striker είπε...

''file'' emetikie...an o paixtis mporei , mporei akoma kai an koimatai me tin mis kosmos...px tzortz best partouza me tin mis agglia kai tin mis europe kai apo katw perimene to poulman toy syllogou me tous sympaixtes tou mesa...ton sikonan apo to krebati gymno gia to gipedo, opou empaine kai ekane papades...mipws tou ninakou de tou ftaiei to mwro??
de mporei na ftaine panta ekswgeneis paragontes se ayti tin omada me ta prasina...

o antikeimenikos είπε...

re ola tha ta poume apopse !!! kaisari tou los promenados !!! poos eisai re "aorate"........ o silva !!!!!!

olo gia vazelo milas kai olo kloklo eisai !!! den se parakalouthw sunexws !!!! alla. apla to lew !!!!

loipon "ninis": OK polu kalos paixths alla........... to zhtoumeno einai h diarkeia..... etsi den einai re pouroupoupou to internet !!!!!!

polla filia alania,

:)