neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Αγοραστε τα αρνια



Στις 16 Νοεμβριου 2008,στην αγαπημενη μας προμεναδα,ειχα γραψει οτι δυστυχως φετος για αλλη μια χρονια το πρωταθλημα θα παει στον Πειραια. Ειχα πει οτι οι γαυροι θα πρεπει απο τωρα να αγορασουν τα αρνια τους για να γιορτασουν οπως μονο αυτοι ξερουν το νεο πρωταθλημα. Τοτε ο φιλος Mavalexis ειχε κρατηθει λιγο και ειχε πει οτι ειναι νωρις ακομα αλλα μαλλον με μια στραβη ακομα bye bye το πρωταθλημα για τον Παναθηναικο. Οσο για τον "αφελη" και "αγαθο" Ζογκρα, ειχε πει οτι εχει ακομα πολυ δρομο το πρωταθλημα και οτι δεν πρεπει να τρελενομαστε.

Σημερα 01 Δεκεμβριου 2008 νομιζω πως και οι δυο φιλοι μου,αλλα και ολοι οι αλλοι αναγνωστες και συντακτες της προμεναδας, θα πρεπει να παραδεχτουν οτι πρωταθλητης 2008-2009 ειναι ο Ολυμπιακος. Εχω την εντυπωση οτι η διαφορα πλεον ειναι μη-αναστρεψημη. Και μην τολμηστε να μου πειτε για τον ΠΑΟΚ,οπως τολμησαν μερικοι γαυροι να μου πουν, γιατι εδω γελανε και οι πετρες. Ο ΠΑΟΚ μπορει να ειναι ιστορικος συλογγος αλλα, ας με συχγωρισουν οι φιλοι Θεσσαλονικεις,ειναι μικρη ομαδα και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να κοντραρει τον Ολυμπιακο του Σωκρατη Κωκκαλη.

Τι κανουμε απο εδω και περα???Καλη ερωτηση......παλι καλα που ολα δειχνουν οτι θα συνεχισουμε στην επομενη φαση του Champions League ετσι για να εχουμε κατι να ασχολουμαστε και να ξενερωνουμε και λιγο τους γαυρους(ειχαν λουφαξει μεχρι να κερδισουν και αυτοι την Μπενφικα). Νομιζω πως απο εδω και περα οι μετοχοι του Παναθηναικου θα πρεπει να καταστρωνουν σχεδια για την νεα χρονια. Μεταγραφες θα γινουν τον Ιανουαριο,αλλα νομιζω οτι δεν θα πεσουν τρελα ποσα γιατι εχουν καταλαβει και αυτοι οτι το παιχνιδι εχει χαθει για φετος. Ο Τεν Κατε συνεχιζει να μας προβληματιζει,αλλες φορες ευχαριστα και αλλες φορες δυσαρεστα.Νομιζω ομως πως εχει κερδισει το στοιχημα και εχει το δικαιωμα να καθησει και του χρονου στον παγκο του τριφυλλιου σχεδιαζοντας εξαρχης την ομαδα. Νομιζω παντως πως εστω και αν εχει μεινει πολυ πισω η ομαδα,επιβαλεται οι παικτες να δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο στην συνεχεια του πρωταθληματος και να κατακτησουν τουλαχιστον την δευτερη θεση. Ενα διπλο μεσα στο Καραισκακι στον δευτερο γυρω θα μας εκανε λιγο να ξεχασουμε την απωλεια και του φετινου πρωταθληματος.

2 σχόλια:

mavalexis είπε...

Η Φωτό τα λέει νομίζω όλα!!!!!

eliot είπε...

εγω θα διαφωνησω στο εξης,
θα σου πω παλι καλα για τους γαβρους που εχουμε αχρηστη διοικηση και θα παρουν ενα ακομα παραγκοπρωταθλημα για να εχουν κατι να ασχολουνται και μπορυν να μας ξενερωνουν λιγακι βλεποντας μας παραλληλα απτον καναπε τους στο champions league