neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΚΟΝΣΕΡΒΟΜΑΝΙΑ


Οπωσδήποτε δεν μπορεί να θεωρηθούν και τα καλύτερα πρώτα δείγματα γραφής η ανάθεση των καθηκόντων της Υπουργού Εξωτερικών στην ΚονσερβοΧίλαρη Κλίντον και η διατήρηση στο Υπουργείο Άμυνας του γερακοΡόμπερτς Γκέιτς αλλά ας δώσουμε την απαραίτητη πίστωση πολιτικού χρόνου για να δούμε που το πάει κι ο ΑφροΟμπάμα!

4 σχόλια:

Zogra είπε...

mallon paei i douleia gia... "sto idio ergo theates" opws allwste anamenotan... ti na kaneis... tha fame -tha pioume kai nystikoi tin Ameriki tha eyxaristoume...

eliot είπε...

γιατι πιστευες εσυ mav οτι θα αλλαξει κατι στην εξ.πολιτικη των ηπα ? ισως να αλλαξει κατι στην οικονομικη πολιτικη αλλα και εκει οι αλλαγες λογικα θα ειναι συμφεροντων

Mickey είπε...

enas koukos de fernei tin anoiksi

mavalexis είπε...

Στην εσωτερική οικονομική πολιτική των ΗΠΑ πιστεύω ότι θα γίνουν ενδιαφέρουσες αλλαγές που θα παίξουν ρόλο πιθανότατα και σε διεθνές επίπεδο!
Στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ είναι βέβαιο ότι υπάρχουν βαριάς μορφής αγγυλώσεις αλλά θα αποτελέσει μεγάλη αποτυχία ενδεχόμενη απολύτως πιστή αντιγραφή της εγκληματικής από κάθε άποψη πολιτικής Μπους από τον ΑμερικανοΚενυάτη πρωταθλητή-δρομέα μεγάλων αποστάσεων Μπαράκ!