neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΒΑΛΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΓΑΝΕ...




Το "έφαγε" το ματσάκι χθες στο παρά 5' ( ή μάλλον στο ... και 4' ) ο Γαύρος και πήρε το τρίποντο ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Για να δούμε το "μέταλλο" της ομάδας του Ζικο... Πόσο λέτε να αντέξει..?
Αλήθεια, τώρα που το θυμήθηκα, εκείνο το "χαμινάκι" από τα Καμίνια, τη Δραπετσώνα... το Μητρογλου λέω..., μήπως άραγε να ξυρίζει και την μασχάλη του σε τρία σημεία?? Ρε μπας και τα έχει "πιάσει" από την Adidas και φτιάχνει τις τρεις γραμμές σε φρύδια, κεφάλια, μύτες και τα λοιπά..??? χαχαχαχαχαχα

Μην κάθεστε... Μολύβι, δελτίο... πρακτορείο!

ΖΥΡΙΧΗ - ΜΑΡΣΕΪΓ : Διπλό. Το κακό είναι ότι το μυρίστηκαν όλοι και πέφτει δραματικά η απόδοση του 2...(ακόμη και στον ΟΠΑΠ). Κομπλέ κατεβαίνει ο Ντεσαμπ και θα κυνηγήσει το τρίποντο μέσα στην Ελβετία.

ΤΣΕΛΣΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : Άσσος. (under). Δεν μπορεί να κάνει κι άλλες γκέλες η ομάδα του Λονδίνου. Η ντεφορμε Ατλετικο, εύκολα η δύσκολα θα υποκύψει μέσα στο Stanford...

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ : Under. (άσσος). Δυστυχώς δεν πληρώνει τίποτα παρά ψιλαδουρα ο άσσος της ΟΜΑΔΑΣ... Μήπως όμως δεν το παρακάνει η ομάδα του Τορίνο (άλλωστε οι Εβραίοι δύσκολα θα σκοράρουν αλλά και δεν βλέπω να ανοίγονται και στην άμυνα...). Το under πληρώνει πολύ! (κοντά στο 2,00 στις περισσότερες εταιρίες)

- Προσοχη στο Βολφσμπουργκ - Μπεσικτας! Μην κουβαδιαστειτε για 1,30 ... Δεν ξέρω κι εγώ πόσοι Τούρκοι θα είναι μεσα στο στάδιο των γηπεδούχων!
- Η Ρεαλ θα το πάρει το ματς, αλλά για τέτοιο ντέρμπι είναι μικρές οι αποδόσεις απο 1,30-1,50... Αν όμως κανείς ασχοληθεί, ας σκεφτεί και το Χ ημίχρονο Άσσο τελικό...

Good luck!

11 σχόλια:

daf είπε...

xaxaxaxaxaxaa! se 3 simeia e ??

poly kalo! posa na riksw sto kouponi lege ...

Zogra είπε...

χθες επρεπε να ριξεις Daf...!! τα ειδες τα χθεσινα "καρφωτα"?? αφου ξερεις.... η Τεταρτη δεν σε "παει" σαν μέρα στοιχηματικα... χαχαχαχαχα μη σε παρω στο λαιμο μου! αμα ριξεις παντως μην φορτωσεις ουτε σημερα... αν και βλεπω λιγοτερες κηδειες απο οτι χθες!

mavalexis είπε...

Απ' την adidas ή μήπως την abibas ?!!!!????

daf είπε...

xaxaxaxaxaxa!

exw trella me zogra ..

to simeio mou gia simera pantws einai h juve...me 1-2 goal diafora ..

episis dinw kai joker to 15 ..xaxaxaxaxaxa

mavalexis είπε...

akousa mia istoria - mallon pragmatiki - gia joker, pou an sti po 8a trela8is!

daf είπε...

gia pes...

Zogra είπε...

egw eriksa telika aso Tselsi, x imixrono-aso teliko tin Real, diplo(drow noplay) tin Marseille kai sto 1,25 tin Juve

mavalexis είπε...

Σωστός ο παίκτης, μας παίζει με... ανοιχτά χαρτιά!

Zogra είπε...

opws eidate mastoria... mono to imixrono-teliko me petakse off... kata ta alla ta simeiakia (kai) simera itan "Xartenia" sxetika panta... ;-)

twra ki egw... pou na fantastw oti tha ginei toso aima kai ammos sto Mpernampeou...pantws ofeilete na paradexteite oti milisa "gia nterby" kai gia lathos apodoseis stoiximatika (assos sto 1,40-1,45) giati pote mia ek twn dyo aytwn omadwn den mporei na thewrithei "pesmeni" se tetoias morfis agwnes....

Zogra είπε...

tria sta tria o zogra kai dinei kai ton kouva sto 1,3 tis Bolsmpourgk.... kanete to malaka alla de variesai... synithismeno to vouno sta xionia... ;-)

mavalexis είπε...

Έχω δώσει ήδη τα συγχαρητήρια μου στην ανάρτηση του Νταφ!΄

Με Βόλσμπουργκ και Γιούβε ειδικά κέντισες!