neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Ο εκλογικά ωφέλιμος μονόλογος Καραμανλή!



Σε αντίθεση με τον Γ. Παπανδρέου, ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση επέλεξε να παραχωρήσει πλειάδα συνεντεύξεων στα ΜΜΕ και ειδικότερα στους δημοσιογράφους τηλεοπτικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης.
Παράλληλα ο Κ. Καραμανλής δανειζόμενος το αμερικάνικο μοντέλο επικοινωνίας, που είχε προκρίνει ως χρήσιμο και ο Γ. Παπανδρέου για την μεταξύ τους τηλεμαχία, δέχτηκε ερωτήσεις από προεπιλεγμένους, βέβαια, πολίτες διαφορετικών κοινωνικών ομάδων, τόσο σε σχετική εκδήλωση στο Αιγάλεω, όσο και χθες στη διακαναλική του συνέντευξη στην Ηλιούπολη.
Στον αντίποδα, ο Γ. Παπανδρέου απέρριψε την τακτική παραχώρησης συνεντεύξεων σε καθέναν τηλεοπτικό σταθμό, ενώ η διακαναλική του συνέντευξη αποτέλεσε μια επανάληψη της αντίστοιχης στη ΔΕΘ.
Είναι γεγονός ότι ο Κ. Καραμανλής, βάση του καταγεγραμμένου συσχετισμού δυνάμεων στις ευρωεκλογές, έχει περισσότερους λόγους να επιζητά την προβολή των θέσεών του. Σίγουρο είναι όμως επίσης, ότι αναπτύσσοντας δημόσια τα επιχειρήματα του, χωρίς αυτά να αντικρούονται από τον Γ. Παπανδρέου, μόνο εκλογικό όφελος μπορεί να προκύψει για τον ίδιο.

2 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Gia na doume
Kuriaki konti giorti
Pantos oso kai kalos na einai o Karamalis sto mpla mpla,oso kai na exase edafos o Giorgos me tis mi emfaniseis tou kai ton aoristo logo,nomizo oti o ilios o prasinos tha anatilei tin deftera......

mavalexis είπε...

Είναι γεγονός ότι, κατά βάση, μιλάμε για το μέγεθος της πράσινης ...ηλιοφάνειας και αν και πόσο αυτή θα είναι ...αυτόφωτη!