neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΛΙΓΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ


Eιμαι ο πρωτος που εκραζε το σχημα Νικολαιδη πολύ πριν παρει την ΑΕΚ. Αλλά εδώ που φτάσανε τα πράματα χρειάζεται ψυχραιμία. Είμαστε σε πολύ κομβικό σημείο. Ισως και να ξύνουμε τον πατο και να ετοιμάζεται το ξεπέταγμα. Είστε σίγουροι πως είναι η χειρότερη ΑΕΚ όλων των εποχών? Γιατι και απο Μηχανιώνα και απο Χαιδάρι έχουμε μεινει έξω, σε ματς που δε κάναμε φάσεις. Χθες είδα 2 δοκάρια (ειδικά του μικρου ήταν άλλο πραμα) αποκρούσεις πάνω στη γράμμη και σουτ να σφυρίζουν δεξια και αριστερά ελάχιστα άουτ. Ακόμα και αυτή η ΑΕΚ που όλοι την σταυρώνουν σήμερα, αν δεν είχε σφαχτεί από τα 4 κοράκια στα 4 ματς του πρωταθλήματος και αν είχε ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΥΧΗ χθες θα ήταν μέσα και στους 2 στόχους. Οταν όμως μαζέυονται στραβά αποτελέσματα.....Κατα τη γνώμη μου τα χειρότερα έχουν περάσει. Λιγο αναθάρεμμα θέλει η ομάδα και κατι καλό στα διοικητικά. Αλλή μια χρονιά χαμένη ελέω Ντέμη αλλά πάμε ψυχραιμα μεχρι το τέλος και με 2 ελπίδες. Εξελίξεις στα διοικητικά και αξιοπρέπεια στα πολλα ομολογουμενος εναπομείναντα ματς.

7 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Πολυ ψυχραιμος εισαι ψηλακο.....να σου πω την αληθεια δεν το περιμενα.
Οπως λες το θεμα ειναι να μην δεχτουν οτι ολα εχουν τελειωσει,γιατι μετα κινδυνευεις με χειροτερα ξεφτιλικια.

mavalexis είπε...

Πέρα από διοίκηση πάντως, η ΑΕΚ νομίζω ότι πάσχει και από υλικό και προπονητή.

Καταλαβαίνω ότι ο πριγκιποβάτραχος αποτελεί κάποιου είδους σταθερά απ' τα παλιά για την ομάδα μέσα στην φουρτούνα, αλλά νομίζω ότι τεχνικά έχει κι αυτός τις ευθύνες του!

Striker είπε...

asxeto sxolio...ola ftaine kai pio poli i dioikisi.meta pagkos kai paixtes...alla akoma kai me ayta i omada apo leptomeries den einai mesa stous stoxous. estw...as ksisoume ton pato, gia na ektokseythoume!!

daf είπε...

striker lefta pairnoune kanonika ?
se rwtaw giati den xerw really ..

NaFunkyKotes είπε...

otan einai gia ektokseush eidopoihse me na er8w na travhksw video...
ton Ntousan se rolo Gagarin na dw kai tpt allo...

Striker είπε...

daf ayto einai ena erwtima....den gnwrizw pleon
cikay, i evrimatikotita sou einai allo prama...anartisi de blepw na sikoneis omws

Zogra είπε...

sikwstin sikwstin... (kata ton Papagianopoulo sto "xouftostin xouftostin...) :-p