neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΩΡΑ


Tα τελευταία 3 χρόνια κάηκαν τα μισά δάση της χώρας. Πάει και ο Κωστάκης και τολμάει για εκλογές. Πώς να μην έρθει αυτό το -10%?? Δεν έχουν μείνει δέντρα να ψηφίσουν Κωσταααά. Κάηκαν όλα. Τίποτα τελικά δεν έμαθες από τον μπάρμπα σου. Και αυτός ο θείος Αχιλλέας.....να μην ανοίγει το στόμα του να σε βοηθήσει...μήπως τον πλήγωσες που άφησες στην κερκίδα τον ''ίσης νοημοσύνης'' έτερο ανηψιό του??

Ο Λιάπης ετοιμάζεται να μιλήσει. Μέχρι το μεσημέρι θα έχω πάλι δικαιωθεί. Από κοντά και ο Σάββας-καφεεεέ.....

Η πιο καλή αντιπολίτευση (συμβουλή προς τον νέο αρχηγό της ΝΔ). ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΩΡΑ

4 σχόλια:

mavalexis είπε...

Το ωραίο ήταν ότι ο ξάδερφος Λιάπης στην αρχή της δήλωσής του δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό του, που έφτανε μέχρι τα αυτιά, απ' τη χαρά για τη συντριβή! Στη συνέχεια βέβαια κατάφερε και πήρε το γνωστό βλοσηρό του ύφος!

Striker είπε...

arxisan ta organa....kai exei akoma 1 mina emfanisewn o thiasos...

Καπετάνιος είπε...

Kala simera enas enas tha bgainoun kai tha lene ta dika tous...Liapis,Tsitouridis,min doume kai kanena Pavlidi na bgainei kai na milaei.
Mipos irthe h ora,me afetiria afti tin panolethria,na ginei mia pragmatiki allagi sto komma tis ND??
Mipos h katedafisi kai h anikodomisi apo ta themelia einai h lusi kai oxi h anapaleosi?????Vevaia to provlima einai oti den uparxei prosopikotita ikani na to kanei afto to pragma....alla mipos den xreiazetai na einai mesa apo to komma?????

mavalexis είπε...

Κι όμως πάντα υπάρχει και κάποιος ικανός στο κόμμα, αρκεί τα στελέχη να έχουν την ικανότητα να τον αναδείξουν έστω και αν δεν είναι απ' τους δελφίνους, όπως άλλωστε ούτε ο Κ. Καραμανλής ήταν απ' τους πολιτικούς πρώτης ζήτησης της ΝΔ το 1997!