neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ήταν μεγάλη ομάδα, πλέον είναι ''ιστορική''


Για όσους έχουν στομάχι δείτε και το πλήρες ρεπορτάζ, όχι από 'Ωρα για Σπορ΄αλλά από το αντικειμενικό Sportime. http://www.aekplanet.com/showthread.php?t=374 Η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών ήταν η ΑΕΚ , βλάκα Ντεμη.
1.Ατματζίδης 2.Κοπιτσης 3.Κασαπης 4.Μανωλάς 5.Κωστένογλου 6.Βλάχος 7.Κετσπάγια 8.Σαβεφσκι 9.Μπατίστα 10.ΤΣΙΑΡΤΑΣ 11.Κωστής ....... 11αδα που έχουμε δει με τα μάτια μας και όσο και να παλεύει το team του Ντέμη δε την ξεχνάμε. Κάτι παναθηναικάκια που μας κάνουν 3 σουτ σε όλο το ματς (και παρόλα αυτά μας νικάνε) τα είχαμε με 2-3 γκολ διαφορά. Μίκριναν την ΑΕΚ τόσο πολύ το μαλακιστήρι και η παρέα του που το μόνο που μας μένει είναι η αναζήτηση ιστορικών βίντεο της δεκαετίας του 90....έτσι να ξεκαυλώνουμε λιγάκι...

Για τα χθεσινά....που κουράγιο για σχόλια και αναλύσεις..μικρή ομάδα, όχι απαραίτητα μικροί παίχτες αλλά με μικρή νοοτροπία και μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ διοίκηση που έχει αφήσει την ομάδα έρμαιο στις ορέξεις των άλλων δύο-ανύπαρκτων και αυτών- διεκδικητών.Αυτοί τουλάχιστον έχουν διοίκηση.

Απορίες προς τους φαντασμένους κάθε κατεύθηνσης. Τελικά είμαστε τσάτσοι του Gay-ρου ή του Βάζελου?? Τελικά με gayro κάτσαμε να χάσουμε για να κάνουμε κακό στον βάζελο? Τελικά με τα λεφτά για μεταγραφή Κατσουρ, μήπως συνενοήθηκαν και κάνα ενδεχόμενο ''μη ήττας'' οι πολυμετοχικοί με την αφανή διοίκηση της ΑΕΚ?

2 σχόλια:

Zogra είπε...

to sigouro einai oti o monos pou palevei me miden "opla" einai o Mpagievits... kai auton ton "mono"...pesan amesws na ton fane ta korakia tis dimosiografikis AEK... exase ena nterby pou to palepse kai as itan oi paiktes "klasmenoi" kai xwris dynameis, autos ekane oti mporouse! ta nterby kammia fora (giati yparxoun kai ayta me to gayro pou paizoun alloi paragontes) xanontai se mia fasi, se mia leptomereia... opws egine ki exthes...

mavalexis είπε...

Πολύ απαισιοδοξία βλέπω έχει πέσει στους κιτρινόμαυρους!

Απ' την άλλη όμως είναι γεγονός ότι δεν είναι κι εύκολο να ανέχεσαι τον πρώην βάτραχο και νυν επανακάμψαντα πρίγκιπα στον πάγκο και να μην σταυρώνεις νίκη!

Ζογκρα? Τι έγινε, το γυρίσαμε στο φιλομπαγεβιτσοαεκτζήδικο?


Περίεργα πράγματα!!!!