neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Η τηλε-υποβάθμιση των εκλογών!

Αναμφίβολα, η δημοκρατική λειτουργία έχει απαξιωθεί λόγω της πνευματικής κατάπτωσης της μεγάλης πλειοψηφίας των ιδίων των λειτουργών της, αλλά καθόλου αμελητέα δεν είναι κι η συμβολή των - επί εικοσαετία κατεχόντων προσωρινές άδειες λειτουργίας - καναλαρχών.

Είναι φανερό, στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, ότι οι άρχοντες της ..“τηλεοπτικής δημοκρατίας” και οι επιτελείς τους επιχειρούν την υποπροβολή της εκλογικής διαδικασίας, τηρώντας ελλειμματικά ακόμα και τις ελάχιστες θεσμοθετημένες υποχρεώσεις τους!

Δεν είναι τυχαίο ότι, η Κυριακή των εκλογών αντιμετωπίζεται απ' το τηλεοπτικό σύστημα ως απλή παρένθεση της προβολής των προγραμματισμένων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων και των αντιστοίχου περιεχομένου εκπομπών, μετά την σχετική απαράδεκτη απόφαση να πραγματοποιηθούν τελικά αυτές, αλλά αντί για την Κυριακή, το Σάββατο και τη Δευτέρα.

Όπως βαίνουν τα πράγματα, καθόλου δεν αποκλείεται σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις, αν υπάρχουν προγραμματισμένα ντέρμπι και προκειμένου να μην αναβάλλεται η τηλεοπτική προβολή τους, να πραγματοποιούνται οι εκλογές την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: