neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ήξερε για την μπανανόφλουδα.....και όμως κατάφερε να την πατήσει!!


Ωραία του την έφερε του Κωστάκη η Σία. Και ο ανηψιός έπεσε στην παγίδα σαν μαθητούδι. 'Ηξερε πως θα τον χτυπήσει η Σία λόγω της αγάπης που του έχει ο Μr Skai, ήρθε προετοιμασμένος να απαντήσει σε 5-6 θέματα, έπεσε το sos θεματάκι αυθαίρετο Σουφλιά και ο χοντρός τα σκάτωσε. Όχι μόνο πλήρης κάλυψη, αλλά και αναλυτική επεξήγηση για τα σχέδια της οικοδομής, την αλλαγή στα πλάνα, την ανεξήγητη καθυστέρυση σε ''μια τυπικη έγκριση'', τα τετραγωνικά του σπιτιού , το πόσα μπάνια έχει κτλ κτλ. Ο σεμνός και ταπεινός Πρωθυπουργός κάλυψε με τον πλέον κατηγοριματικό τρόπο τον μόνο Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ στον πολιτισμένο πλανήτη που διατηρεί αυθαίρετο (εκτός και αν αρχίσουμε συγκρίσεις με νησιά Σαμόα και Μποζουάνα). Δεν έβαλε μυαλό όταν κάλυπτε Ρουσόπουλους Βουλγαράκηδες και πάει λέγοντας. Ήθελε να δώσει μια ακόμα παράσταση καλύψης αδικοχτυπημένου Υπουργού στις τελευταίες μέρες του. Όταν σκάσει το 7% διαφορά στις 4/10 βλπέπω να κάνει πρόβες τον λόγο του προς την βάση της ΝΔ , όπου θα κοιτάξει να χωρέσει εκεί ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ''mea culpa'' αυτή την φορά για τον βαρύκοο λαρισαίο.

3 σχόλια:

mavalexis είπε...

Αυτό το κολλητηλίκη του Καραμαλούγκα και του διαγραμμένου για καιρό απ' τον ίδιο..Σούφλια είναι πραγματικά από ακατανόητη έως περίεργη!

Ανώνυμος είπε...

Ο ρόλος του Σκάι, είναι δεδομένος' μόνον οι λακέδες της παγκοσμιοποίησης είναι της αρεσκείας του. Αν δεν πάει τον Καραμανλή μήπως κάπου τους κλώτσησε και τον έβαλαν στην μαύρη λίστα; Θα είχε ενδιαφέρον να το μάθουμε.

Τώρα, αν θελήσουμε να πάρουμε γραμμή γραμμή ό,τι ειπώθηκε, ό,τι ερωτήθηκε και ό,τι απαντήθηκε - ή καλύτερα ό,τι ΔΕΝ απαντήθηκε, είναι βέβαιο ότι θα βρίσκαμε πολλά που "τους την έφεραν". Αναφέρομαι στους δύο "αντιπάλους" κυρίως.

Και αν ο Καραμανλής χάσει - σκάσει δεν σκάσει 7% διαφορά -, δεν θα είναι επειδή "του την έφερε η Σία", ούτε επειδή ο κόσμος θα ψηφίσει τον Γιώργο Παπανδρέου για την οποιαδήποτε αξία ή αξιοπιστία του. Δική του ή του ταλαίπωρου κόμματός του. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να ενδιαφέρει τον πολίτη. Με το να περάσουμε από την Σκύλλα στην Χάρυβδη, με το να φύγει η μπλε "μαφία" και να μας κάτσει η πράσινη, με το να χάσουν τις αργομισθίες τους τα μπλε τρωκτικά και να τις επωφεληθούν τα πράσινα, τι θα κερδίσουν oι πολίτες;

Δεν προοιωνίζομαι καμμία βελτίωση στην πολιτική μας ζωή, και κατά συνέπειαν στη ζωή μας. Δυστυχώς, με την αμνησία, πάνω στην οποία ποντάρουν οι δυο κληρονόμοι, όσο θα τους ψηφίζουμε, θα είμαστε καταδικασμένοι να περνάμε από τον έναν στον άλλο.

Cat.

mavalexis είπε...

Δεν νομίζω ότι ο ΣΚΑ'Ι' κι ο Αλαφούζος αντιπαθούν τον Καραμανλή. Απλά υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων απ' τη στιγμή που ο Καραμανλής κινήθηκε στη λογική συνεργασίας με το πάλαι ποτέ παρασιτικο-εκδοτικό σύστημα Σημίτη, δηλαδή με τοΜπόπμολιστάν, μέσω Σαρακατσάνου!