neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Ο «πράσινος» κύριος Δήμας …



Βρισκόμαστε στο μέσον της προεκλογικής περιόδου και στο πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει ημέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο η θερμοκρασία! Την ώρα, λοιπόν, που προοιωνίζεται θερμή εβδομάδα, με αφορμή την τοποθέτηση του Γ. Παπανδρέου για την χρεία επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας του αγωγού Μπουργκάς –Αλεξανδρούπολη, ο Θ. Πάγκαλος αιφνιδίως και προκαταβολικώς, φέρνοντας ασφαλώς σε δύσκολη θέση την ηγεσία του κόμματός του, θέτει το θέμα της υποψηφιότητας Δήμα.
Και μην πάει το μυαλό σας στην πολυσυζητημένη και βασίμως πιθανολογούμενη υποψηφιότητα του καταξιωμένου Ολυμπιονίκη Π. Δήμα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ…. Ο Θ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι τάσσεται υπέρ της παραμονής του επιτρόπου Περιβάλλοντος Σταύρου Δήμα στην Κομισιόν, προκειμένου ο επίτροπος να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του και ταυτόχρονα η χώρα να διατηρήσει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο.
Η πρόταση Πάγκαλου μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, αποτελεί μια όαση ορθολογικής σκέψης και συνάμα πυξίδα, για τον τρόπο που πρέπει τα κόμματα να αντιμετωπίζουν γενικότερα τα θέματα ευρωπαϊκής και εξωτερικής πολιτικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: