neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Οι νταβατζήδες και οι εκλεκτοί της διαπλοκής!





Ως ταύρος εν υαλοπωλείο έκανε την εμφάνισή του ο Σ. Τσιτουρίδης, προχθές, στη Ρηγίλλης αναζητώντας τον υπεύθυνο του αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.. Είναι προφανές ότι η σεμνότητα και η ταπεινότητα, έχουν από καιρό εκλείψει, στην ηγεσία της Ν.Δ., αλλά και στους Βουλευτές της, για μικρό ακόμα χρονικό διάστημα, πλειοψηφίας. Γι’ αυτό και ο Πρωθυπουργός, πλέον, τη συγκεκριμένη ρήση του, την έχει κλειδαμπαρώσει στο χρονοντούλαπο της προσωπικής του πολιτικής ιστορίας.

Η διαδρομή, από τους νταβατζήδες στου Μπαϊρακτάρη του Κ. Καραμανλή μέχρι την…ενημερωτική παρέμβαση του - πρώην υπουργού, νυν Βουλευτή και πιθανότατα λίαν συντόμως πρώην κομματικού μέλους της Ν.Δ. – Σ. Τσιτουρίδη, για τους εκλεκτούς της διαπλοκής, που κουμαντάρουν Μαξίμου και Ρηγίλλης, ούτε πεντέμισι χρόνια δεν διήρκησε τελικώς. Ιστορικό μιας διαδρομής ιδιαιτέρως χρήσιμο για όσους αναζητούν, σήμερα, οδηγίες προς ναυτιλομένους…κυβερνήτες του αύριο!

2 σχόλια:

Striker είπε...

savaaaa, kafeee.....pou elege kai i diafimisi.
gia 2 skandala dioxtike apo ipourgos ekei aytos, ntavatziliki na parameinei stin karekla. re oust.
apo tin alli....karamanlis kai ta miala sta kagkela. theios axileas, koumparoi, kolitoi, kai aytos ekei sto play station kai sto xartaeto me to gantaki. re oust kai esy.
sto diaolo kai akoma parapera oloi sas

mavalexis είπε...

Ισοπεδωτικό σε βρίσκω...