neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Άστοχη στόχευση της δημοκρατίας!




Καθώς απομένουν, πλέον, λιγότερες από δέκα ημέρες για να ασκήσουν οι έλληνες πολίτες το ύψιστο δημοκρατικό τους δικαίωμα του εκλέγειν, στο προεκλογικό σκηνικό θέλησε να δηλώσει παρών και η τρομοκρατία, με την χθεσινή τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι της υποψηφίας βουλευτού, στην Α΄Αθήνας, Λ. Κατσέλη.

Ευνόητο είναι ότι κάθε δημοκράτης πολίτης καταδικάζει χωρίς περιστροφές ανάλογες ενέργειες αντιδραστικής και στείρας πολιτικής βίας, από όπου κι αν προέρχονται και όπου κι αν αυτές κατευθύνονται!

Πρέπει να σημειωθεί, όμως, ότι ορισμένες φορές η επιλογή των στόχων είναι τουλάχιστον περίεργη, αν όχι ύποπτη. Στη προκειμένη, δε, περίπτωση, η Λ. Κατσέλη, έχει εισέλθει στην ενεργό πολιτική ως καταξιωμένη επιστήμων, μετά από μακρά πορεία στον ακαδημαϊκό χώρο, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως παρότι τομεάρχης οικομικών στο ΠΑΣΟΚ, με τα οικονομικά θέματα εδώ και καιρό στο επίκεντρο, η ίδια απολαμβάνει ελάχιστης προβολής απ’ τα κυρίαρχα ΜΜΕ, αναζητώντας συνήθως να καταθέσει τις θέσεις και απόψεις της σε περιορισμένης επιρροής επικοινωνιακούς διαύλους.

1 σχόλιο:

Zogra είπε...

APARADEKTA PRAMATA.... (kai psilovrwmane gia "apo mesa katastaseis...."