neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Οι επικοινωνιακές… θητείες!



Η κυβέρνηση απ’ την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της παραμένει προσηλωμένη στην επικοινωνία. Οι διαρροές περί της περικοπής δύο μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ως αποτέλεσμα πιέσεων του ΔΝΤ, παρότι κάτι τέτοιο δεν περιλαμβάνεται στη «συνταγή» του… Ταμείου, αυτό αποδεικνύουν. Προφανής στόχος, η τεχνητή ανακούφιση μεγάλου τμήματος της κοινωνίας, ώστε να αποφευχθεί η λήψη δυσθεώρητου πολιτικού κόστους!

Ο κ. Παπανδρέου ισχυρίζεται πως αναγκάζεται να προωθήσει το συγκεκριμένο μείγμα πολιτικής και μη έχοντας άλλη επιλογή παραδίδει την Ελλάδα σε ξένα κέντρα εξουσίας για να εφαρμοστεί από αυτούς που το εισηγούνται! Αν, όμως, πιστεύει σε μια διαφορετική πολιτική για την έξοδο από την κρίση ως αποτελεσματική, ποιος ο λόγος παραμονής του στην πρωθυπουργία; Μα φυσικά, η πίστη του στην επικοινωνία!

Ο Γ. Παπανδρέου, δυστυχώς, ηγείται μιας πολιτικής και οικονομικής λύσης, διαφορετικής από εκείνη που δεσμεύτηκε στις εκλογές να εφαρμόσει και χωρίς ανανέωση της πολιτικής του εντολής, την οποία δε πολιτική απορρίπτει ως αναποτελεσματική! Θεωρεί, ουσιαστικά, ότι μια επιτυχημένη επικοινωνιακή διαχείριση μιας αποτυχημένης πολιτικής μπορεί να του εξασφαλίσει την παραμονή του ίδιου και του κόμματός του στην εξουσία, κι ας… διατυμπανίζει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι θητείες!

3 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Ειναι η γνωστη στρατηγικη οτι πρωτα σου λενε οτι θα σου τα παρουν ολα. Τρελενεσαι αρχιζεις και ετοιμαζεις τον ταφο σου.Και την επομενη ως διαμαγειας σου λενε οτι τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες θα σου παρουμε ΜΟΝΟ το 80% απο αυτα που εχεις.Και εσυ ξεσπας σε πανηγυρισμους και κανεις και τον σταυρο σου.Αυτο το τρικ το εχει χρησιμοποιησει πολλες φορες ηδη στην μικρη της θητεια η κυβερνηση του Γιωργου.
Παρεπιπτοντως για το θεμα του 13-14 μισθου οπως λες και εσυ,το ΔΝΤ δεν το εθεσε ποτε στο τραπεζι.Ακουστηκε οτι αναφερθηκε απο την ΕΕ αλλα οχι ως ορος.

Striker είπε...

to thesan i oxi pote de tha mathoume tin alitheia. to thema einai to PSEMA KAI H ANAKOLOUTHIA tou tsolakoglou-ralli-kouislingk giorgou. an de mporeis na pas na pnigeis.

Ανώνυμος είπε...

τα ωραια θα αρχισουν σε λιγο καιρο...
με την βενζινη στα 2 ευρω...
καθως και το χειμωνα που η μιση ελλαδα δεν θα μπορει να ζεσταθει...

Αν δε τους... ειμαστε αξιοι τις μοιρα μας.

Εμετικος