neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

"Σεις" από "Τζίγκερ", η "καυτή πατάτα" στον Δ. Γιαννακόπουλο!


"Σεις", λοιπόν, τους είπε ο "Τζίγκερ" και περιμένει να ακούσει προτάσεις αγοράς μέχρι την Παρασκευή! Ο Βγενόπουλος κάνει προς το παρόν το... "παγόνι", ενώ ο μόνος που δεν έχει πει ακόμα λέξη είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος!

Πάντως όσοι θεώρησαν εξ αρχής κατακριτέο και αποτυχημένο το πρωτοσέλιδο, της "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" του Δ. Γιαννακόπουλου, στο οποίο υποστηριζόταν ότι αν τη νέα σεζόν παρέμενε πρόεδρος της ΠΑΕ ο Ν. Πατέρας θα μετατρεπόταν σε "πρόεδρος-γλάστρα" από τον μεγαλομέτοχο των "πρασίνων", αποδείχτηκαν σχετικά βιαστικοί!

Βέβαια, η "καυτή πατάτα", όσο και μεγάλη ευκαιρία, είναι στα χέρια του νέου ισχυρού άνδρα, απ' ότι όλα δείχνουν πλέον, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος καλείται να μετρήσει τις δυνάμεις του και τις οικονομικές του αντοχές, την στιγμή μάλιστα που και στο μπάσκετ λήγουν σειρά συμβολαίων σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα, μεταξύ των οποίων και του προπονητή των μπασκετικών "πράσινων"!

Λέτε, παρόλα αυτά, η παρελθούσα διετία να άλλαξε τόσα πολύ τα δεδομένα, ώστε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να είναι διατεθειμένος να πουλήσει φθηνότερα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, απ' ότι στους άλλους μετόχους, όταν μάλιστα μέχρι πρόπερσι είναι γνωστό ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟ δεν ήθελε να βλέπει ούτε "ζωγραφιστό" τον ιδιοκτήτη της "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" και νέο κουμανταδόρο και εκφραστή των συμφερόντων της οικογένειας Γιαννακόπουλου;!

2 σχόλια:

Zogra είπε...

to sigouro einai oti ginetai tis kariolas ston polymetoxiko kai fysika tha prepei na perimenoume ki alles...."ekplikseis"
opws elege kai i diafimisi tou OPAP... "ama paizeis, ola paizontai..."

ola kai oloi me kapno loipon....

Καπετάνιος είπε...

Αν στην παρουσα φαση οι μετοχοι του Παναθηναικου ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ και δεν εκμεταλευτουν την κατασταση στον Ολυμπιακο τοτε ενα ειναι σιγουρο....θα εχουν γραψει με ΜΑΥΡΑ γραμματα τα ονοματα τους στην ιστορια του Παναθηναικου.Και δεν θα μπω στην διαδικασια να πω ποιος φταιει πιο πολυ και ποιος λιγοτερο. Ολοι με τον τροπο τους και την σταση τους εχουν μεριδιο ευθυνης.
Παντως οτι ειναι να γινει,πρεπει να γινει αμεσα για να μπορεσει η ομαδα να κανει τον σχεδιασμο της.
Ή ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ή ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!