neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Κομμάτι δύσκολο...


Η ΤΣΣΚΑ πέτυχε στο στόχο της για «κλειστό» παιχνίδι και χαμηλό σκορ, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κερδίσει τους Καταλανούς! Η Παρτίζαν τακτικά έριξε στο «καναβάτσο» τον ΟΣΦΠ και μόνο η τύχη, κι ορισμένα αποσπασματικά λάθη των παικτών και του, κατά τα άλλα ικανότατου προπονητή της, Βουγιόσεβιτς, ιδίως κατά την 4η περίοδο, της στέρησαν την πρόκριση και συμμετοχή της στο σημερινό τελικό!

Η Μπαρτσελόνα είναι από κάθε άποψη καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, ενώ οι Πειραιώτες δεν προκύπτει ότι μπορούν να ακολουθήσουν την πετυχημένη τακτικά συνταγή Ρώσων και Σέρβων στους ημιτελικούς. Ανεξήγητα, όμως, εξακολουθούν, μέσω δηλώσεων των ερυθρόλευκων πρωταγωνιστών και εφημερίδων τους, να υπεραισιοδοξούν!

Κι αν η συνταγή ή μάλλον η "εγχείρηση" της καταστροφής του παιχνιδιού, του δυνατού από τον αδύνατο αντίπαλο, στους ημιτελικούς πέτυχε,παρότι οι "ασθενείς πέθαναν", όλα δείχνουν ότι στον τελικό, όχι μόνο θα μπει... ταφόπλακα στα όνειρα και τη μωροφιλοδοξία του... «ασθενή» ΟΣΦΠ, αλλά κι η ίδια η... "εγχείρηση" είναι εξαρχής καταδικασμένη σε αποτυχία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολλα με λιγα ειναι το σημερινο ματς.

Ισως ο πιο αδιαφορος τελικος στην ιστορια των f4 σε συνεχεια βεβαια του πιο αδιαφορου f4 στην ιστορια.

Ο Gayros παντως θα μεινει στην ιστορια ως η (πιο κωλοφαρδη) ομαδα που εφτασε σε τελικο χωρις να αντιμετωπισει ουτε μια τοπ ομαδα σε καμια φαση της διοργανωσης. (Παναθηναικο,Μπαρτσα,Ρεαλ,Σιενα,Τσσκα κτλ)

υγ. 12.000 το 96 στον ημιτελικο εμεις στο ιδιο γηπεδο...4.000 εσεις φετος...

Εμετικος