neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ο κλαυσίγελος Μπένι και το συγκρότημα...



Διαβάζω στο οπισθόφυλλο της γνωστής συγκροτηματοεφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", στη στήλη αγιογραφίες - όνομα και πράγμα - του Δ. Μητρόπουλου, ότι ο μαναβοΒαγγέλης Βενιζέλος ανέλαβε μαζί με τον "άνθρωπο του προέδρου", Χ. Παμπούκη και τον... συνταξοκόπτη, επίσης εκλεκτό του συγκροτήματος, Α. Λοβέρδο, τη συγγραφή των διατάξεων για την επιβολή των μέτρων που πήρε το ΔΝΤ, με διερμηνέα-παρουσιαστή την ελληνική κυβέρνηση!

Εκεί ο Μπένι αναφέρεται ως πολιτικός με πλεονάζων IQ,ιδιαιτέρως αποδεκτός από την ελληνική κοινωνία, ενώ η παρολίγον... ορκωμοσία του στο Ζάππειο τη νύχτα των εθνικών εκλογών του 2007 και το στραπάτσο που ακολούθησε οφείλεται, απλώς, στη μειωμένη συναισθηματική του νοημοσύνη! Θεωρείται δε ως υπερχρήσιμος για την αντιμετώπιση της κρίσης επειδή μπορεί να νομοθετήσει επιτυχώς τις επιταγές του ΔΝΤ!

Οι... "Αυριανηστές" πρέπει να ζηλεύουν ακραία τους σημερινούς αναγνώστες του συγκροτήματος! Είναι φανερό ότι οι κ.κ. Ψυχάρης και Μητρόπουλος προσπαθούν ακόμα να μας πείσουν ότι ο... "καταλληλότερος" για την διαχείριση των εθνικών υποθέσεων είναι Mr Μπένι! Κατά τη γνώμη του συγκροτήματος, δηλαδή, ο υπογράφων χαριστικές συμβάσεις, ως υπουργός Πολιτισμού, κι εκ των βασικών συνυπεύθυνων της υφιστάμενης κρίσης και της επερχόμενης βαθιάς ύφεσης, αλλά και τραγικά αποτυχών να πείσει την ευρεία βάση του κόμματος του για τις ικανότητες και την... υπερπληθώρα της ευφυίας του, είναι ο πλέον απαραίτητος για την υπέρβαση του προδιαγραφόμενου αδιεξόδου!

Αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, ότι το... χιούμορ, όπως και ο κλαυσίγελος, είναι το αντίδοτο στις κάθε λογής κρίσεις!

2 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχει κοσμος που ακομα πιστευει οτι η απαντηση στα προβληματα της χωρας ειναι αυτοι που τα δημιουργησαν?
Τοσο πολυ μεγαλη πλυση εγκεφαλου μας εχουν κανει που νομιζουμε οτι μονο αυτος ο τροπος υπαρχει?
Οταν καποιος αποδεικνειται λιγος σε μια δουλεια,ψαχνουμε να βρουμε καποιον αλλον για να κανει την δουλεια αυτη.
Νομιζω οτι ποτε παλιοτερα,ισως μονο μετα την χουντα,δεν υπηρχε τοσο ευφορο εδαφος για μια νεα πολιτικη προταση.

Striker είπε...

krata mikro kalathi kaptain...meta apo oikonomikes kriseis EINAI DEDOMENO pws akolouthoun terastioi ews pagkosmioi polemoi. meta apo ypergegonota me simetoxi stratou kai enoplis maxis allazoun ta politika sistimata. mexri tote...tha tros sti mapa Mpeni kai Ntora me allo onoma komatos. Allakse kati???