neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ


Μεγαλης εκτασης επεισοδια σημειωνονται αυτη την ωρα στο κεντρο της Αθηνας μεταξυ αστυνομιας και διαδηλωτων. Ο θυμος των διαδηλωτων για να αντιλαικα μετρα της κυβερνησης επιασε κοκκινο και τα επεισοδια ηταν σιγουρο οτι θα ξεσπασουν.
Η πληροφοριες ειναι περιορισμενες λογο και της απεργιας των δημοσιογραφων.
Δυστυχως τα νεα ειναι ασχημα και μιλανε για τρεις νεκρους απο πυρκαγια που προκληθηκε στην τραπεζα Marfin μετα απο βομβες μολοτοφ που επεσαν στο κτιριο.
Οι πληροφοριες μιλανε και για αλλη φωτια σε κτιριο της Τραπεζας Πειραιως αλλα δεν εχει ακομα απιβεβαιωθει τιποτα.
Τα νεα λενε για ομαδες αντιεξουσιαστων που ειναι εξοπλισμενοι με βαριοπουλες και εχουν αρχισει το καταστροφικο τους εργο.
Δυστυχως ανοιξαν οι ασκοι του αιωλου και τωρα να δουμε ποιος θα μας σωσει.
Ας ευχηθουμε οι πληροφοριες για τους νεκρους να ειναι λαθος.

5 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Αληθεια τα κωλοπαιδα που εριξαν τις μολοτοφ στην Marfin,πως θα μπορουν να κοιμουνται τα βραδια γνωριζοντας οτι κατεστρεψαν 3 οικογενειες?
Ελπιζω να μην κοιμουνται και να τους βασανιζουν μια ζωη οι τυψεις.
Αυτη θα ειναι και η τιμωρια τους,γιατι πολυ απιθανο μου φαινεται το κρατος να τους βρει και να τους δικασει.

Ανώνυμος είπε...

1)Οι 300 αλητες πως θα κοιμηθουν σημερα? Να μου πεις οπως κοιμηθηκαν και αλλες τοσες φορες...
Βλεπεις η αστυνομια τους προστατευσε καλα, ηταν ολη εκει, στην βουλη. Και ετσι θα κοιμηθουν και σημερα, ενω καποιοι αλλοι αφεθηκαν στην τυχη τους...

2) ο αλλος ο εχω αποψη για ολλα , δεν μπορεσε να κλεισει την τραπεζα του για μερικες ωρες? τοσο πολυ θα εχανε? Και μετα μιλουσε και για ηθικους αυτουργους? Ντροπη του...

3)Τα στρουμφακια δεν ντρεπονται λιγο... τους κοβουνε και απο αυτους και συνεχιζουν να τους φυλανε αφηνοντας στην τυχη τους ολους εμας τους υπολοιπους.

ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

Εμετικος

Καπετάνιος είπε...

1)Οι 300 τις Βουλης ειναι στο χερι μας να μην τους ξαναβαλουμε μεσα εκει και να χασουν μια και καλη τον υπνο τους.Ας αποδειξουμε οτι ξυπνησαμε στις επομενες εκλογες.
2)Οντως οι τραπεζες θα μπορουσαν να ειναι κλειστες χθες,αλλα αυτο δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση τετοιες δολοφονικες επιθεσεις.Ανθρωποι ηταν που παλευαν για το μηνιατικο.
3)Οταν δολοφονηθηκε ο Αλεξης τοτε ολοι μιλαγαν για μπατσους δολοφονους και δικαιολογημενο θυμο των νεων που εκαψαν και λεηλατησαν την Αθηνα.Τωρα που πεθαναν 3 αθωοι θα μιλησουμε για δολοφονους αντιεξουσιαστες και θα δικαιολογησουμε τους συγγενεις των θυματων αν βγουν με εναν λοστο και οποιον "επαναστατη" βρουν στον δρομο τους του σπασουν τα μουτρα???

Καπετάνιος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Zogra είπε...

συγχαρητήρια στον Καπετάνιο, για την άμεση και ταχύτατη ενημέρωση του blog, που ήταν μέσα στα πρώτα bloggs που έδωσαν το στίγμα και αναμετέδωσαν τις τραγικές ειδήσεις - γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες το μεσημέρι.

πολλά συγχαρητήρια στις χιλιάδες απλού λαού (υπολογίζεται ότι πάνω από 150.000 κόσμου, κατέκλυσε το κέντρο της Αθηνάς, νούμερο πραγματικά συγκλονιστικό για τα δεδομένα των ημερών και τον επιτηδευμένο "ωχαδερφισμό" που πλέον διακατέχει την κοινωνία μας)

ΘΡΗΝΟΣ για τους αδικοχαμένους εργαζόμενους και βαθιά οργη/θλιψη για την "αλητεία" κάποιων ολίγων που δεν έχουν ιερό και όσιο και προσπαθούν να καπελώσουν τον λαό και τη δημοκρατία!

"Φωνή Λαού οργή Θεού..." λέει το γνωστό γνωμικό και φαίνεται πως κάποιοι "έχοντες και κατέχοντες" σε αυτή τη χώρα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει......