neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Προς Αζερμπαιτζάν...


Άλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη, κι άλλος για... Αζερμπαϊτζάν! Είναι γνωστή η ιστορία πρώην υπουργού της κυβερνητικής περιόδου Σημίτη, που η συμμετοχή του στο τότε κυβερνητικό σχήμα του άνοιξε νέους ορίζοντες επαγγελματικής καριέρας στις ανατολικές χώρες! Αυτός... διέφυγε νωρίς, αλλά σύντομα αναμένεται να τον ακολουθήσουν κι άλλοι, καθώς ήδη αρκετοί, εντός ή εκτός εισαγωγικών, συνάδελφοί του είναι πια αντιμέτωποι με την οργή πολιτών και εργαζομένων.

Αναμενόμενο είναι ότι οι αντιδράσεις θα κατευθυνθούν επί «δικαίων και αδίκων», αν και κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών, μήτε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, που δε μπορεί πάντως να αποτελεί αξιόλογο στόχο. Η κ. Διαμαντοπούλου σχεδόν φυγαδεύθηκε από στούντιο της ΕΡΤ, όπου την αναζητούσαν ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί, ενώ ο κ. Λοβέρδος, που προσπαθεί να... ξανασώσει τη χώρα, μεταφέρθηκε σε ασφαλέστερο κτήριο για να πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου!

Κατά πως βαίνουν τα πράγματα, ουκ ολίγοι από το πολιτικό προσωπικό είναι πιθανό να αναζητήσουν την τύχη τους στο Αζερμπαϊτζάν κι ακόμα μακρύτερα, μη εξαιρουμένων και πρώην Πρωθυπουργών!

2 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Αυτο τους αξιζει.
Πρωτα πρεπει να τους κυνηγησουν και μετα να τους μαυρισουν στις επομενες εγκλογες.
Πρεπει να δειξει ο κοσμος οτι θελει κατι καινουργιο.Οτι κατι εχει αλλαξει.

mavalexis είπε...

Οι μεταμφιέσεις, απ' ότι άκουσα, άρχισαν ήδη!