neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Οε οε, που πάτε ρε;!


Αυτό που με συγκλονίζει από προχθές είναι η στάση της ηγεσίας των οργανωμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού! Κατά την επίσκεψη μελών τους στα γραφεία του Α. Βγενόπουλου και στη διαμαρτυρία, χθες, έξω από το χώρο της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο. έθεσαν μετ' επιτάσεως το ζήτημα της διάλυσης του τμήματος βόλεϋ του Παναθηναϊκού!

Είναι αλήθεια πολύ δυναμική κίνηση να παρακαλάς τον νεόκοπο "πρασινόκαρδο" πανάθα, υποτιθέμενο υποψήφιο αγοραστή του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, αυτός να το παίζει ότι εμποδίζεται να αγοράσει την ΠΑΕ λόγω της δύσκολης κοινωνικής συγκυρίας που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση, να υβρίζεις στη συνέχεια τους σίγουρα όχι αλάνθαστους Γιαννακόπουλους ως προδότες και τελικά να αδιαφορείς για την επιβίωση του ιστορικού "πράσινου" βόλεϋ! Το τμήμα βόλεϋ, το οποίο μετά τις αποχωρίσεις Σαμίκα και Ζαγκούμνι, ο μεγαλοπαράγοντας με τα κεφάλαια άλλων, που ποτέ δεν είναι ατελείωτα, δεν χρηματοδότησε ούτε με ένα ευρώ, σε αντίθεση με τους άλλους μεγαλομετόχους!

Κι όλα αυτά, μάλιστα, τα πράττει η ηγεσία των οργανωμένων τη στιγμή που το ποδοσφαιρικό τμήμα ανεξάρτητα από το ποιος θα το "τρέξει" στο εξής, βρίσκεται σε άνοδο, οφειλόμενη όχι μόνο στις αναμφισβήτητες επιτυχίες του Ν. Πατέρα, παρά τα όποια επιμέρους υπαρκτά λάθη του, αλλά στην συμβολή όλων των μετόχων!

Οεοε, οεοε, που πάτε ρε... που λέει και μια γνωστή οπαδική σε διάφορες περιστάσεις! Ξυπνάτε, δεν υπάρχουν άγγελοι, διάολοι, προδότες και σίγουρα ούτε... σωτήρες! Υπάρχει μόνο η κοινή λογική που υπαγορεύει τη διάκριση του λαϊκισμού απ' την πραγματική προσφορά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο διαστημα γινανε μεγαλες κωλοτουμπες απ'ολους.
Δυστηχως και απο ενα μερος της ηγεσιας του Ε.Φ. θυρας 13

Εμετικος