neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

PART V και γενικοτητες....

Συνεχίζω και αφού έχω διαβάσει και καταλάβει τα προηγούμενα 4 μέρη πάω στο επομενο.
Το όλο σχέδιο για την αυτοκρατορια των 3 πόλεων έχει ώς εξής. Βατικανό - πνευματικός έλενχος, Λονδίνο - οικονομικός έλενχος και Ουάσινγκτον - στρατιωτικός έλενχος. Αυτοί οι 3 άξονες κυβερνούν τον πλανήτη τα τελευταία 200-250 χρονια εκπληρώνοντας το αρχαίο σχέδιο, τώρα που υπάρχει η δυνατότητα. Και αν νομίζετε πως έχουμε δημοκρατία και πως ελεύθερα εκλέγετε τις κυβερνήσεις είστε γελασμένοι. Στην ουσία εκλέγετε μεταξύ των υποψηφίων που σας δίνουν ΑΥΤΟΙ. Ξεκινώντας από τον πρόεδρο των ΗΠΑ και ανατρέχοντας στο παρελθόν βλέπουμε ότι ΟΛΟΙ οι πρόεδροι έχουν άμεση σχέση ακόμα και συγγενική με την γεννιά του William Henry of Orange, που προς το τέλος του 1600 έγινε βασιλιάς Αγγλίας Σκωτίας και Ιρλανδίας. Ο οποίος με τη σειρά του καταγόταν από ευγενή φύλλα που είχαν εγκατασταθεί στην κεντρική ευρώπη και τα γνωστά....μη πλατιάζουμε. Αυτοί οι πρόεδροι των ΗΠΑ λοιπόν στην ουσια τοποθετούνται για να εκλέχθούν απο το λάο και με την λαική εντολή που έχουν, να προοθήσουν τα σχέδια της οικονομικής ολιγαρχίας. Ξαναείπα ότι οι Πρόεδροι βρήσκονται κάτω από τις λομπίστικες εταιρείες τους, τις βιομηχανίες τους και φυσικά την FED την τράπεζά τους. Αποτελούν τους ''πωλητές'' τους , για να πλασάρουν τα σχέδια τους στον λαό.
Για να μη χαθούμε στους προηγούμενους αιώνες πάμε λίγο στα πρόσφατα. Με την χρηματοδότηση των αντιπάλων οδήγησαν τον πλανήτη στον 1ο και στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ενδεικτικά να πούμε ότι η βιομηχανία όπλων των Ροκφέλερ πχ κέρδισε περίπου 500.000.000 δολάρια από τους 2 αυτούς πολέμους. (στοιχεία έχω και για αμερικάνικη επανάσταση και αμερικάνικο εμφύλιο αλλά ίσως να κουράσουν). Η σχέση τους με τους ΝΑΖΙ ήταν τόσο κλειστή που μετά και τον 2ο πόλεμο που τους έκανε ακόμα πιο πλούσιους, φυγάδευσαν τους επικεφαλής τους στις ΗΠΑ. Ο Κλάους Μπάρμπι , πρωτοπαλίκαρο του Χίτλερ (ψάχτε στο google) μαζί με άλλους 80 κορυφαίους αξιωματικούς βρέθηκαν στις ΗΠΑ όπου κάτω από την κρατική ομπρέλα έστησαν το ''κυβερνητήριο'' των ΗΠΑ, την CIA και την NSA. Oι επιστήμονες των ναζί από την άλλη συνέχισαν το έργο τους στην νεοσυσταθήσα ΝΑΣΑ.
Η cia λοιπόν ξεκινάει τα σχέδια της και μεταξύ των άλλων το 1975 εκπαιδεύει τους μουτζαχεντιν στο Αφγανιστάν , εναντίον της Ρωσσίας. Επικεφαλής τους ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν , πράκτορας της αμερικάνικης οργάνωσης. Το ψευδόνυμό του ήταν Osman. Η ομάδα που εκπαιδευόταν εκεί ονομάστηκε Αλ Κάιντα. Και κάθε σκέψη για το τι πραγματικά συνέβη στη Ν. Υόρκη το 2001 είναι δεκτή. Ευτυχώς ο Μαικλ Μουρ με έχει βγάλει απο τον κόπο να φέρω αποδείξεις.
Το 2001 εγκαινιάστηκε η αρχή της μετάβασης στην Νεα Ταξη Πραγμάτων. Ο νέος εχθρος, ελλείψη κουμουνιστών (που και αυτοι είχαν χρηματοδοτηθει για να υπάρχουν σαν εχθροι και βοηθήθηκαν για να ρίξουν τους Τσάρους), στοχοποιήθηκε. Οι βιομηχανίες όπλων πάλι δούλευαν στο φουλ και οι φορολογούμενοι πληρωνουν ανα τον πλανήτη τους πολέμους τους.
Είπαμε όμως. ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΙΕ ΤΟΥΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Μαζι και τα απανταχού συνετεράκια τους , Μπλαιρ, Σαρκοζι, Μπραουν......
Οποιος μπαινει στα πόδια τους για να αποτρέψει τα σχέδια τους , εξοντώνεται.....κάπου το πάω στο επόμενο μου άρθρακι.!!!

9 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Ψηλε αυτο που λες οτι ολοι οι προεδροι των ΗΠΑ εχουν με καποιον τροπο σχεση με εναν βασιλια της Αγγλιας εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφερον.
Αλλα θελει ψαξιμο.
Επισης δεν ηξερα οτι CIA και NSA αλλα και NASA ιδρυθηκαν και στελεχοθηκαν απο Ναζι.
Περιμενω με αγωνια το επομενο αρθρο.

Καπετάνιος είπε...

Θα ηθελα παντως να δω πως δενεις τον αφρο-Ομπαμα με τον τοτε βασιλια της Αγγλιας.

Ανώνυμος είπε...

re pigaine hollywood sou exw pei kai den me akous. tha deis ekei ton mour kai tha sou kleisei symbolaio. poios kwdikos nta vinci kai malakies. edw milaka kwdikas da striker

Striker είπε...

για ομπαμα....
http://www.conspiracy-channel.gr/media/1474/%CE%97_%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7_Obama_-_%CE%9C%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82_1/
δειτε το βιντεο. μη γραφω συνεχεια και κουραζομαστε

Ανώνυμος είπε...

auta diavazeis kai to xeis xasei! fantazomai oi "theories sinomosias" einai i agapimeni sou tainia?

Ανώνυμος είπε...

na xereis oti ta 5 parts exoun ektypothei exoun syrrafthei kai topothetithei me evlavia se folderaki xrwmatos kitrinou , perimenontas karterika ta epomena ...

daf.

mavalexis είπε...

Daf... ο εκδότης!

Καπετάνιος είπε...

Αν ο striker αναλαβει το συγγραφικο κομματι και ο daf το εκδοτικο κομματι, επειδη βλεπω σιγουρη επιτυχια,εγω κανω την επνδυση για να υλοποιηθει το project.
Τρεμε Λιακοπουλε ερχομαστε!!!!!!
Θα βγαλουμε πολυ χρημα!!!!!!!!!!

daf είπε...

ta 5 meri tou arthrou tou striker einai hdh sto mail gnostou ekdotikou oikou..

kapetanie mesa stin alli evdomada tha xereis to poso tis ependysis..
to kovw gyrw sto dekariko ..

o kafes einai pleon epivevlimenos ..

pote kai pou ? :)