neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΜΟΝΟ ΕΣΥ


ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ...RESPECT ...TIΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

8 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΗ ΗΔΟΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΣΗΤΟ BERNABEU??????

Ανώνυμος είπε...

Οι αιωνιοι looser καπου θα σκονταψουνε... :P

ΜΟΝΟ ΡΕΑΛ - PUTA BARCA

Εμετικος

Καπετάνιος είπε...

MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON!!!!!

Το τσιρκο της Μαδριτης καλα θα κανει να κατσει αναπαυτικα στον καναπε και να δει την Μπαρτσελονα να το σηκωνει μεσα στο Μπερναμπεου.

mavalexis είπε...

Πάντως κι η Άρσεναλ τον έδειξε τον χαρακτήρα της για να είμαστε δίκαιοι! Και με τον Αλσατό δεν ξέρεις τι ποτέ τι γίνεται... Είναι των εκπλήξεων!

Ανώνυμος είπε...

Και στο live καλά πήγε όμως μαστόρια. Και οβερ έχω στο ημίχρονο και κοντραρισμα στο 0-2 και τα πάντα όλα... Για ρωτάτε και μαβαλ να σας τα εξηγήσει πως παίζουν τα μαστοριαααα....!!! :-)

Ζόγκρα

Καπετάνιος είπε...

Γενικα ειδαμε φοβερο παιχνιδι.Η Αρσεναλ οντως ειναι μια πολυ καλη ομαδα με εναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ προπονητη.Νομιζω οτι θα δουμε εξισου καλο παιχνιδι και στην Βαρκελωνη αλλα το Καμαρι θα περασει.
Ζογκρα
Καλα θα ηταν,αντι να μενεις σε σχολιακια,να αρχιζες παλι να γραφεις την στηλη σου περι στοιχηματος γιατι οι παικτες αρχιζουν και παραπονουνται στα σοβαρα με την ελλειψη σημειων.

Zogra είπε...

και που να σου δωσω την νικηφορα τριαδα μου για σημερα δηλαδη Καπετανιε εεε...??? μεχρι κι ο Εμε θα χασει τ'αυγα και τα Πασχαλια...(επικαιρο ετσι?) Σαρωσαμε σημερα λεμεεεε...

(για οσους μπορει να "αμφισβητισουν" υπαρχει και η εκτυπωση του παρολιου απο το Vistabet...)

και αυτο για τον Μαβαλ, ξερει αυτος... : τρια στα τρια πλεον το Νετμπουκακι και προχωραμε ακαθεκτοι....

;-)

Ανώνυμος είπε...

Να τα λετε ολα , 2 ματσακια που ειπα στον mav στα πεταχτα το Σαββατο το βραδυ βγηκαν, και του ειπα μονο τα 2 απτα 7...

Εμετικος