neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

PART III

Για να πετύχει το σχέδιο που είναι μελετημένο εδώ και αιώνες θέλει πολυ υπομονή. Αργες αλλαγες όλες με ένα σκοπό. Και φυσικα βοηθεια με προπαγάνδα από τα ΜΜΕ υπερ της FED και του συνολικού τραπεζικού συστήματος (κατι που γίνεται), αλλά και αποκρυψη στοιχείων που ανοίγουν μάτια. Στοιχείων σαν αυτών που σας δίνω.
Και έχουμε και λέμε για τα ΜΜΕ . Κατι που πολλοί δεν ξέρετε είναι ότι τα ΜΜΕ παγκοσμίως όσα και να είναι, στην ουσια ανήκουν σε έξι οικογένειες. Πυραμίδα.....όλα τα μέσα ανήκουν σε κάποιον μεγαλύτερο οργανισμό ο οποίος με τη σειρά του ανήκει σε κάτι μεγαλύτερο μεχρι να φτάσουμε στην κορυφή των 6. Αυτοί οι έξι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, για τους πολέμους στην μέση ανατολή, για την υπερθέρμανση (με πρωτοπωλητή τους τον Αλ Γκορ), για την ''πανδημία'' γρίπης, για όλα. Ας δούμε τώρα πως κλείνει η πυραμίδα και άλλο. Αυτοί οι έξι υπερ-μιντιακοί οργανισμοί, αντλούν τις ειδήσεις τους πρωι βράδυ από δύο πηγές. Το Rauters και το Asosiated Press. Εδώ και χρόνια το δεύτερο ανήκει στο πρώτο. Το οποίο Rauters ανήκει στην οικογένεια των Rothchilds (εκ των ιδρυτών και μεγαλομετόχων της FED). Αν λοιπόν άυριο το πρωί ο κύριος Rothchild κρίνει ότι ο τάδε φίλος του που πουλάει εμβολια για την πανουκλα χρειάζεται βοήθεια, μέχρι το μεσιμέρι έχει κυρήξει την Ασία ολόκληρη σε κατάσταση συναγιαρμού μέσα από τα ΜΜΕ του και την άλλη μέρα ο φίλος του όχι μόνο ξεπουλάει , αλλά πέρνει παραγγελίες για πολλούς μήνες μετά. Απλο το παράδειγμα, αλλά απλά είναι τα πράματα.
Η δομή της κοινωνικοοικονομικής πυραμίδας στις ΗΠΑ και κατεπέκταση παγκοσμιως είναι...στην βάση ο λαός, ανεβένοντας είναι μια τάξη ελαφρώς οικονομιμένων που δε συμμετέχουν στο παγκόσμιο σχέδιο και πλούτισαν από συγκυρίες, ανεβενοντας είναι οι κυβερνήσεις και πλέον πάνω από της κυβερνήσεις είναι το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα με κεφαλή την FED και οι μεγάλες λομπίστικες εταιρίες (οπλοβιομηχανίες, φαρμακοβιομηχανίες).
Οι εκπρώσοποι των κυβερνήσεων είναι οι υπάλληλοι των λόμπι (κατα κανόνα αμερικανο-αγγλικα) και των τραπεζών και στην ουσία προοθούν τα σχέδια πλουτισμού τους. Οταν ο Βush junior κύρητε τον πόλεμο κατά τις τρομοκρατίας σε live μετάδωση από το CNN στην ουσία ξεχρέωνε την εκλογή του στους μεγαλοβιομηχανους.
Σημερινό παράδειγμα. Ο βραβευμένος με νόμπελ ειρήνης Ομπαμα (τρομάρα του) απαρτίζει την κυβέρνησή του στο 75% από λομπίστες πρώην στελέχη μεγαλοεταιρειών. Τι στιγμή που είχε δεσμευτει προεκλογικα να μην περάσει το κατοφλι του γραφείου του λομπιστας. Σημείωση. Προεκλογικά δεσμέυτικε την αποχώρηση από το ΙΡΑΚ εντος 6 μηνών. Σήμερα 16 μήνες μετά ανεκπληρωτο, και επιπλέον έστειλε ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ να το προβάλλουν άλλους 30.000 αμερικάνους στο Αφγανιστάν. Πολύ φιλειρηνιστής. Χρειάζομαι νέο ποστ για να ξεμπροστιάσω τον καλούλη αφροαμερικανο Μπαράκ. Ερχεται και αυτό. Στη διάθεσή σας όμως στο νετ το κύμα κατακραυγής εναντίον του απο αμερικάνους πολίτες που όμως θάβεται απο τα ΜΜΕ τους.
Part 4 έρχεται με τον ρόλο των τραπεζών πλέον και το πώς κρύβονται πίσω από κάθε παγκόσμια οικονομική κρίση στην ιστορία.

3 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

dustuxos ta pragmata einai kapos etsi opos ta les.
perimeno akoma na mas miliseis gia tin kleisti lesxi pou dimiourgithike prin arketa xronia gia tin proothisi ton sumferonton ton ligon oikogeneion pou mas kuvernane.

mavalexis είπε...

Τρομερά δυνατό και το ΙΙΙ! Αναμένουμε εναγωνίως και το IV!

Ανώνυμος είπε...

strike molis irthe o kafes mou ,fortwse to 4 twraaaaaa

daf.