neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ο Άγγλος Εραστής και τα Καριοφίλια...











Όχι οι φωτογραφίες δεν είναι κολάζ από την όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε...είναι κολάζ από ένα συγκεκριμένο παιχνίδι...και μάλιστα οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σχεδόν την ίδια ώρα σε ένα εκωφαντικό και λαμπερό κοντράστ συναισθημάτων...το μεγάλο ντέρμπυ των αιωνίων για άλλη μια φορά ράγισε καρδιές και αποδιοργάνωσε φιέστες...η μάλλον δεν τις αποδιοργάνωσε εντελώς αφού κάποια από τα προγραματισμένα happenings και εκπλήξεις έλαβαν χώρα με την αμέριστη συμπαράσταση της Αστυνομίας και την αδιαφορία της διοίκησης του ΠΟΑ...ας πάμε σε κάποια σημεία που δείχνουν ενδιαφέρον:

- για το παιχνίδι δεν έχει και πολλά να σχολιάσει κάποιος...σαφώς καλύτερος ο ΠΟΑ στο πρώτο μέρος δικαιούταν ένα τέρμα αλλά μια τα δοκάρια μια η γνωστή λιγοψυχία των πιστολέρο του όταν βρίσκονται απέναντι από τον έφηβο και παθαίνουν σκορβούτο κράτησαν το μηδέν...το δεύτερο μοιρασμένο, με τον ΟΣΦΠ να σκοράρει με τον μοναδικό παίχτη από όσους βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα μέσα στο γήπεδο που θα μπορούσε να σπρώξει την ρημάδα μέσα στο τέρμα, την ώρα που οι πολυδιαφημησμένοι αστέρες και των 2 ομάδων την έβρισκαν με την κνήμη...

- 0-1 λοιπόν και φιέστα με τον Θρύλο παρόντα δεν θα γίνει ποτέ... όπως είπαμε όμως κάποια events εξελείχθηκαν κανονικά και διασκέδασαν τον απλό κόσμο που χρόνια τώρα αγαπάει τον αθλητισμό στην Ελλάδα γι'αυτό που είναι! Η ΠΑΕ Παναθηναικός λοιπόν για να συνδιάσει την κατάκτηση με την γιορτή της απελευθέρωσης αλλά και την επερχόμενη γιορτή του Πάσχα έστησε με σκηνοθετική μαεστρία την αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου αλλά και την έξοδο του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα! Χιλιάδες λάμψεις φωτός και αμέτρητα βεγγαλικά για τον ρεαλισμό της επανάστασης του 21' έντυσαν τον χλωμό Αθηναικό ουρανό! Αν ήταν αγώνας Μπάσκετ θα ήξερα ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό το υπερθέαμα (Δημητριος ο συνεχιστής του Μπιρσίμ)... ήταν ποδόσφαιρο όμως και δεν ξέρω σε ποιόν να σφίξω το χέρι, κατάρα!

- Όπως όμως βλέπουμε και στις φωτογραφίες μπορεί να είχαμε ντέρμπυ χτες αλλά ο αγώνας δεν σταματάει...συνεχίζουμε να χτυπάμε το κεφάλαιο και τον Ιμπεριαλισμό σε κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται...οι "Αντιεξουσιαστές" λοιπόν άδραξαν την ευκαιρία και χτύπησαν τον γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία και μέντορα του καπιταλισμού Μπόζιντας Μπάντοβιτς με το άγιο χέρι του Λένιν που τους όπλισε...Μίκυ τα τραγούδια σου ακόμα συγκινούν!

- Βέβαια δεν έλειψαν κάποια μεμονομένα περιστατικά βίας που καταδικάζουμε όλοι και κυρίως οι οργανωμένοι οι οποίοι προσπάθησαν να δώσουν έναν άλλο τόνο στην βραδιά μοιράζοντας στον κόσμο σημαιούλες, μπαλόνια,χαρτάκια και καραμέλες στους μικρούς μας φίλους...Όλα αυτά μοιράστηκαν από σακ βουαγιάζ τοποθετημένο μέσα στο ταρτάν του γηπέδου με τον κύριο Πατέρα και την Αστυνομία να επικροτεί με χαμόγελο την γενναία ομολογουμένως προσπάθεια των παιδιών να διώξουν από πάνω τους την ρετσινιά των μπαχαλάκηδων! Τα κατάφεραν και μπράβο!

- Ας συνεχίσουμε λοιπόν να αναβαθμίζουμε το άθλημα που μας συγκινεί...ας συνεχίσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να πλένουμε τα χερια μας σαν νέοι Πόντιοι Πιλάτοι με μια αόριστη και αδιάφορη ανακοίνωση για το Θεαθήναι! Εξάλλου δεν απεβίωσε και κανένας...κάποιοι τραυματισμοί και ένας ακρωτηριασμός μονάχα...ίδια αποτίμηση θυμάτων δηλαδή με τα τροχαία σε μιά έξοδο τριημέρου...Γιατί να πάω εκδρομή δηλαδή; ας πάω ΟΑΚΑ να ανοίξω την κεφάλα μου η να χάσω τα δάχτυλά μου και να ξοδέψω και λιγότερη βενζίνη τώρα που έχει γίνει πανάκριβη...ε κύριε Πατέρα και κύριε Χρυσοχοίδη;

ΥΓ1: Δεν έλειψαν όμως οι διασκεδαστικές παρουσίες και εντός του γηπέδου...ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας Καραγκούνης με το απαράμιλο στυλ του κατάφερε να προσφέρει το γέλιο σε κάθε νέο κυρίως με την σουρεάλ συμπεριφορά του αλλά και το Μεσογειακό ταπεραμέντο που δεν ζήλεψαν λίγοι...Ένας παρεξηγημένος "ποδοσφαιριστής" που δεν του έχουμε δώσει την δέουσα σημασία...Πρόκειται για ένα μοναδικό κειμήλιο, ένα αρχαιολογικό εύρημα καθώς είναι ο μοναδικός ζωντανός εκπρόσωπος του Νεάντερταλ...ένα ζωντανό Homo Sapiens με όλα τα χαρακτηριστικά που διέπουν το ον αυτό...Είναι κρίμα αυτή η Εθνική κληρονομιά να περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου...Ελευθερία στον Καραγκούνη τώρα!

ΥΓ2: Αν η Πειθαρχική Επιτροπή αποφασίσει να κρατήσει έστω τα προσχήματα ο ΠΟΑ θα παίξει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του κεκλεισμένων των θυρών όντας και υπότροπος...το παιχνίδι αυτό θα είναι το εντος έδρας με τον Ηρακλή, παιχνίδι με το οποίο ο ΠΟΑ εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο...Και χάρη στην ξέφρενη χθεσινή βραδυά θα τον πανηγυρίσει σε άδεια καθίσματα...Να δώ γύρο του θριάμβου και στις εξέδρες σκιάχτρα ντυμένα Σουλιώτες και ολοκληρώθηκα σαν φίλαθλος!

ΥΓ3: Αλεξης Αλεξανδρής-Ντάρκο Κοβάσεβιτς-Ματ Ντάρμπισιρ...άξιος συνεχιστής και δεν το λέμε τώρα στα καλά αλλά από πέρυσι...το παιδί χάνεται στον κικεώνα της αδιαφορίας φέτος στον Ολυμπιακό.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να τιμωρηθουμε? Με ποια λογικη? Αν τιμωρησεισε με 1 αγωνιστικη μπαινοντας μεσα στο γηπεδο , κανοντας ντου στην απενατι εξεδρα, ξηλοκοπωντας τους αντιπαλους οπαδους στελνωντας τους στο νοσοκομειο τοτε φυσικα για εχθες που δεν εγινε τιποτα απο ολα αυτα (και μαλιστα σε ντερμπι) πρεπει να παρεις και ευσημα απτον αθλητικο δικαστη.

Το ματς στην ωρα του αρχισε στην ωρα του τελειωσε, ουτε 1 ωρα αργοτερα αρχισε ουτε πυροβολησαν τον τερματοφυλακα σου.
Και τοτε δεν εφαγες ουτε 1 αγωνιστικη.

Γιαυτο λοιπον αν ισχυσουν οι νομοι (οπως εφαρμοστηκαν στα παιχνιδια που προανεφερα) πρεπει να δωθει το κυπελλο ηθους στους οπαδους του Παναθηναικου.

Υγ. Τελειωσατε και αυτο ειναι που σας πειραζει. Ξερετε οτι πρωταθλημα δεν προκειτε να ξαναπαρετε εκτος και αν το θελησει ο βαρωνος (ασχετα που εγω δεν τον παω) καποτε.

Και οσο για την αστυνομια τι να πω , την περασμενη βδομαδα ενας μουσικοχορευτικος συλλογος απτα Μεγαρα παρεα πηγε ταξιδακι με το πλοιο στο Ρεθυμνο με τα Ματ, και οχι μονο αυτο αλλα αγγαλιτσα την περασαν και 2 ημερες, στο ιδιο ξενοδοχειο ειχαν κλεισει δωματια. Για μεγαλους ερωτες αναμεσα στα παιδια μιλαμε..

Εμετικος

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα να μας τιμωρησουν ετσι χωρις λογο.
Να κλεισουμε φιλικο με το πας γιαννενα στο οακα που πρηγουμενος θα τον εχουμε σωσει, αν εχουμε λιγο μυαλο βεβαια, για να πεσουνε 2 παραρτηματα σας αντι για 1.

Εμετικος

mavalexis είπε...

Βαρώνος?????

NaFunkyKotes είπε...

-Εγώ πιστεύω πως θα πρέπει να καταγραφούν οι εορταστικές εκδηλώσεις σε dvd cinemascope και να μοιραστούν στο παγκόσμιο συνέδρειο Fair Play...μιλάμε για την αποθέωση της ποιότητας οπαδών...

-Εννοείται πως τα κριτήρια που έθεσες για τιμωρία είναι σε Ποινικό Κώδικα με την πινελιά του Εμετικού, αυτή που μας έχει χαρίσει στιγμές απολαυστικές εν καιρώ...Είμαι σίγουρος πως συμβουλεύτικες τον Νομικό Σύμβουλο του Γιαννακοπατέρα...Πλέον όταν τα ματς ξεκινάνε και τελειώνουν στην ώρα τους δεν τίθεται κανένα θέμα...τι και αν το ματς διακόπηκε 2 φορές...τι και αν δεν γινόταν να εκτελεστεί κόρνερ για 5 λεπτά...δεν βαριέσαι όπως προείπα? είχαμε θύματα? όχι...τότε όλα μέλι...και για του λόγου το αληθές:

http://www.sport24.gr/html/ent/262/ent.351262.asp

Για τον τερματοφύλακα μου έχεις ένα δίκιο...δεν είχε μετακόμιση μέσα στην εβδομάδα για να αποκομήσει μελανιές απο κανένα κομοδίνο που μετέφερε από τα σκαλιά και μετά να τα ρίξει στους θερμόαιμους...δεν μαθαίνει ποτέ ο κηπουρός από γκομενιλίκια παναθεμά τον...τα σημάδια από τα κραγιόν δεν πάνε σε όλους...το΄χει πει και ο θερμός οπαδός σας Κωστέτσος...

ΥΓ: η διορατικότητα σου σπάει τα δεσμά των οραματιστών παντός είδους...για να το λες εσύ ότι τελειώσαμε μάλλον κάτι θα ξέρεις...θα σ'έμπιστευτώ γιατί εξάλλου τα λεγόμενά σου σφίζουν από ζωντάνια και εγκυρότητα...και αυτό φαίνεται και από τα όσα λες στο τέλος για το θέμα στο Ρέθυμνο...

...και πάμε να το δούμε από μια άλλη οπτική το συγκεκριμένο μιας και έτυχε πάλι και βρέθηκα στην συγκεκριμένη εκδρομή...
Το σκόντο με τους μαιμού συλλόγους κάθε λογής δεν είναι πρωτοφανές σε όσους έχουν συμετάσχει σε εκδρομές συνδέσμων (άσχετα αν διαφωνώ με την κοροιδία και γελοιότητα του όλου θέματος)...έχει ξανασυμβεί γι'αυτό και η Αστυνομία ήταν υποψιασμένη...φήμες λένε και για ρουφιανιλίκια αλλά δεν θα το πιάσω αυτό το θέμα γιατί κάνει τζιζ! Όπως λοιπόν εγκυρότατα λες ταξίδεψαν οι οπαδοί με τα ΜΑΤ σαν καλα φιλαράκια αγκαλιασμένα και μονιασμένα...γι'αυτό και κατα την διάρκεια του ταξιδιού έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι και μάλιστα είχαμε και 12 συλήψεις οπαδών...Όλα αυτά επαναλαμβάνω έγιναν μεταξύ φίλων και πριν ακόμα πιάσει το πλοίο λιμάνι...έχει όμως και συνέχεια αγαπημένε γλυκέ μου εμετικέ...Μόλις έφτασαν οι μεν και οι δε στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει ο "Μουσικοχορευτικός" Σύλλογος τα Ματ φυσικά δεν είχαν κλείσει δωμάτια αφού οι 2 διμοιρίες εστάλεισαν τελευταία στιγμή (πως έγινε αυτό άραγε; έτσι ξαφνικά;) τα δωμάτια δεν έφταναν για όλους...Οπότε σαν καλά φιλαράκια που είναι θα έπρεπε να κοιμηθούν αγκαλίτσα ε; Όχι όμως...δυστηχώς δεν έγινε έτσι...τι έγινε; Πολύ απλά περίπου 23 άτομα που είχαν κλείσει δωμάτιο αναγκάστηκαν να εκδιωχθούν λόγω ανωτέρας βίας...να μείνουν ξεσπιτωμένοι οι φίλοι μας οι Ματατζήδες; Ε όχι, σαν φίλαθλος δεν το δέχομαι αυτό...Όλο μου τον μόχθο για την Αστυνομία...στο καλό λοιπόν τα κολλητάρια οι οπαδοί και έχει ο Θεός γι'αυτούς...

Όπως βλέπεις ζουζουνοεμετικέ μου καμιά φορά τα νέα κυκλοφορούν και σε έκδοση Remix...τώρα όποιος θέλει πιστεύει την εκδοχή που θεωρεί πιό πειστική...δεν έχει νόημα να επιβληθεί κάποια άποψη!

ΥΓ2: πάλι καλά που δεν δουλεύω αύριο...το κάψαμε και σήμερα στο νετ...

Ανώνυμος είπε...

Το δεδικασμενο δεν ειναι δικη μου ερμηνεια του ποινικου κωδικα, αλλα ακομα και ετσι να ειναι επειδη ουτε εσυ ουτε εγω ειμαι νομικος και μιλαμε με αυτα που βλεπουμε σε ρωταω ευθεως , αν εγω για προχθες φαω τιμωρια εσυ ποσες επρεπε να φας στην καβαλα?

Και οσο για το αν αρχιζουν στην ωρα τους τα ματς μαλλον θα ειχε κυκλοφοριακο εκεινη την Κυριακη...

υγ.1 Στου ρεντη προχθες την κανατε? Πανυγυριζατε την κατακτηση της δευτερης θεσης?

υγ.2 Για το Ρεθυμνο ναι μεγαλη ρουφιανια επεσε συμφωνω, γιαυτο περιμεναν τους δικους μας με το που κατεβηκαν απτο αεροπλανο...

Οσο για τις αγκαλιτσες πες εγω που τα λεω ειμαι με πρασινα γυαλια ή εχω κακη πληροφορηση. Και ο Ασημακοπουλος το ιδιο στο gazzetta? Αλλα και ολοι λαθος να ειναι, γιατι δεν αλλαξατε ξενοδοχειο, full ηταν ολα τα ξενοδοχεια στο Ρεθυμνο?

Εμετικος

Καπετάνιος είπε...

Φιλε cikay
σε γενικες γραμμες συμφωνω σε ολα που λες για τα επεισοδια.Και επειδη το εχουμε ξανασυζητησει και παλιοτερα ξερω πως αυτα που λες ειναι γενικα και δεν ειναι συγκεκριμενα για τα Κυριακατικα.Γιατι τα Κυριακατικα ειναι το πιο προσφατο επεισοδιο απο μια φαρσοκωμωδια/τραγωδια που ζουμε τοσα χρονια στον ελληνικο αθλητισμο.
Εδω λοιπον θα πω και εγω,πως αν συμφωνα με τον αθλητικο νομο η οποιον αλλον νομο ισχυει στα ελληνικα γηπεδα,ο Παναθηναικος πρεπει να τιμωρηθει, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!Και να καποιοι στο παρελθον ειτε την γλυτωσαν,αυτο δεν μπορει να αποτελει δικαιολογια για να μην τιμωρειτε κανενας στο μελλον.Αλλωστε αυτη η πρακτικη ειναι που εχει οδηγησει την χωρα στα χαλια που ειναι σημερα.Η ατιμωρισια και το αφου το εκανε ο αλλος μπορω να το κανω και εγω και να την γλυτωσω.Τελος τα λαμογια σε ολους τους τομεις.Αμα παρανομεις πρεπει και να τιμωρησε με οσα προβλεπει ο νομος.
Τελος ειναι αστειο να περηφανευομαστε γιατι δεν πλακωσαμε τους παικτες του Ολυμπιακου ή επειδη δεν γκρεμισαμε το γηπεδο και τις γυρω γειτονιες.Αυτα που γιναν,εστω και αν δεν συγκρινονται με παλιοτερα επεισοδια,πρεπει να ειναι κατακρητεα απο ολους.

Καπετάνιος είπε...

Τωρα για τον Καραγκουνη νομιζω οτι μενεις πολυ στην εξωτερικη εμφανιση και συμπεριφορα και παραβλεπεις ολα τα αλλα.Μιλαμε για ενα πολυ μεγαλο παικτη,που ξερει πολυ μπαλα,που χαιρεται το ποδοσφαιρο,που εχει κανει καριερα στο εξωτερικο,που εχει σηκωσει Euro,που ειναι σημαια σε μια απο τις δυο πιο μεγαλες ομαδες στην Ελλαδα και που σε γενικες γραμμες ειναι πολυ ηθικος και αξιολογος παικτης.Τωρα σιγουρα ειναι λιγο πιο θεατρινος απο οτι πρεπει,και οντως η εξωτερικη εμφανιση και οι κινησεις στο γηπεδο πολλες φορες παραπεμπουν σε νεατερνατλ.Αλλα ειναι ο Καραγκουνης που αγαπαμε και που μπορει απο μονος του να τραβηξει μια ομαδα στην νικη.

NaFunkyKotes είπε...

Όπως τα λες καπτεν...ΕΠΡΕΠΕ να τιμωρηθει το Καραισκάκη για τις ομορφιές του πρώτου γύρου...ΕΠΡΕΠΕ να τιμωρηθούμε στην Καβάλα...έπρεπε έπρεπε έπρεπε...τι γίνεται είναι το θέμα...
όπως βλέπεις καπ η νοοτροπία του Έλληνα όμως είναι υπερ του δέοντος...τρανό παράδειγμα μέλος του μπλογκ μας...ως απάντηση για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟ έφερε τα όσα έγιναν στην Καβάλα...Κάποιος άλλος θα έλεγε για το Καραισκάκη, κάποιος άλλος για τους "αντιεξουσιαστές" στα παιχνίδια με Γιάννενα και Ατρόμητο...Φαύλος Κύκλος...Μπανανία...Όπως θέλετε πείτε το...Και όλα αυτά με τις ευλογίες των διοικήσεων...

υγ: αύτο έγινε εμε με το ξενοδοχείο...πήγαν αλλού όπως πρότεινες, φυσικά αλλού από εκεί που είχαν κλείσει θέση..πόσο φυσιολογικό...και εννοείς πως ο Ασημακόπουλος μίλησε για αγκαλίτσες; άνθρωπος που γράφει σε αθλητικό σάιτ έκανε τέτοια αναφορά; αμφιβάλλω...ας είναι...εγώ είπα πως έχουν τα πράγματα, από εκει και πέρα το αφήνω στην κρίση του καθενός...

NaFunkyKotes είπε...

φίλε Καπ στο θέμα του Καραγκούνη θα διαφωνίσω...ΗΤΑΝ μεγάλος παίχτης...πλέον είναι καρικατούρα του εαυτού του...Αυτό που ειλικρινά βλέπω μέσα στο γήπεδο να κάνει πλέον είναι σε κάθε φάση να ωρύεται με τον χειρότερο τρόπο στον διαιτητή, να προκαλεί, να παραπονιέται στους συμπαίχτες του και κυρίως να τσακώνεται και να λογομαχεί με αντιπάλους...Η στατιστική έγραψε κοκορομαχίες με Γιάννη Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Αβραάμ, Μαρέσκα όλα αυτά σε ένα παιχνίδι...Και να δεχτώ ότι κάποιοι ήταν κωλόπαιδα και κάποιοι τον προκάλεσαν...είναι τυχαίο πως κατάφερε να τσακωθεί με την μισή ομάδα του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να τον κυνηγάνε στην φισούνα; Δηστυχώς όσο πάει και αυτός ο άνθρωπος ξεφτυλίζεται και μαζί ξεφτυλίζει ότι κέρδισε με την αξία του τα προηγούμενα χρόνια...

Καπετάνιος είπε...

Δεχομαι οτι ειναι στην δυση της μεγαλης του καριερας αλλα δεν θα το εφτανα στο σημειο οτι ξεφτιλιζεται μονος του.
Συμφωνω οτι δεν ειναι οπως ηταν μεσα στο παιχνιδι και πολλες φορες μπορει με την ελλειψη ταχυτητας να "κραταει" λιγο το παιχνιδι των αλλων.
Αλλα η αξια του φαινεται οταν λειπει,η οταν μπαινει αλλαγη σε ενα παιχνιδι που εχει ακομα την δυναμη να μεταμορφωσει ενα παιχνιδι.Δες ας πουμε το παιχνιδι με την Λιεγη στο ΟΑΚΑ.Μπαινει αλλαγη στο δευτερο ημιχρονο και ξεσηκωνει την μεχρι τοτε αχρωμη και βαρεμη ομαδα.Ειναι μεγαλος παικτης οσο και αν εχει χασει την σπιρταδα του παρελθοντος.
Τωρα για τους τσαμπουκαδες στο ντερμπι,νομιζω οτι την παει με την γενικοτερη νευρικοτητα και το αγχος που υπηρχε στο παιξιμο ολοκληρου του ΠΑΟ.

Καπετάνιος είπε...

Αλλα στο κατω κατω ντερμπι ειναι.
Και καμια κουβεντα παραπανω θα υποθει και καμια σφαλιαρα μπορει να πεσει.Δικαιολογημενα ειναι ολα αυτα πανω στην ενταση του παιχνιδιου οσο δεν γινονται εσκεμενα και με διαθεσεη να κανεις κακο στον αντιπαλο.

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε και ο ρεσεπσιονίστ του ξενοδοχείου «Ολυμπίκ» να δει τους οργανοπαίκτες από τα Μέγαρα κι έφτασαν έξω από το ξενοδοχείο δύο πούλμαν με οπαδούς του Ολυμπιακού και τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ. Σου λέει, κάποιο λάθος θα έγινε… Αμ δε…

Όταν μπήκαν όλοι μαζί μέσα στο λόμπυ του ξενοδοχείου που κάθονταν οι δημοσιογράφοι της διοργάνωσης και ο Στέλιος Προσαλίκας έγινε της κακομοίρας. Το έχει στο πετσί του ο Προσαλίκας να έλκει τις περιπέτειες. Ακόμα και εκεί που κάθεται προκαλεί τα γεγονότα.

Η πλάκα ήταν ότι όταν ο ξενοδόχος αρνήθηκε να δώσει δωμάτια στο… μουσικοχορευτικό συγκρότημα οι οργανοπαίχτες τα έβαλαν με τον Προσαλίκα και του ζητούσαν να τους βρει δωμάτια. Επειδή ο Προσαλίκας έβλεπε τις νέες… απογειώσεις του ελληνικού βόλεϊ να έρχονται έφυγε διακριτικά, πήρε την βαλιτσούλα του και πέταξε το μπαλάκι στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Κώστα Ψαρουδάκη.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε όταν το ξενοδοχείο εκκενώθηκε από όλους τους… άσχετους και έμειναν μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά και οι δυνάμεις των ΜΑΤ που ήρθαν από την Αθήνα. Στο τέλος έγιναν κολλητοί οι οπαδοί με τους αστυνομικούς. Ένα τριήμερο στο μαγευτικό Ρέθυμνο πέρασαν μαζί. Αφού μόλις γυρίσουν στην Αθήνα με το καράβι θα ανταλλάξουν τηλέφωνα για να τα λένε και να συζητάνε τι ωραία που πέρασαν.

Αυτό ήταν. Όταν γνωρίστηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με τους αστυνομικούς, όταν έμειναν σε διπλανά δωμάτια, μετά δεν τους πήγαινε να τσακωθούν.

Ασημακοπουλος απο gazzeta.gr

Εμετικος


Aυτα ακριβως εγρα

NaFunkyKotes είπε...

ωραίος ο Ασημακο...βρήκε ο γκαζέτας άξιο αντίπαλο γα τον Νικολακο...

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασα και να σχολιασω της φωτος που εβαλες, παμε:

1)Στην πρωτο φετο βλεπουμε την ευγενια των οπαδων του Παναθηναικου. Μολις εχει ερθει η αποστολη του ακατανομαστου απτον Πειραια (δεν ειναι και μικρη αποσταση) και τα παιδια διψουσαν και αμεσως ο ευγενης αυτος φιλαθλος του προσφερει ενα ψυγειο με κοκα κολες

2)Δυστυχως στην δευτερη φωτο βλεπουμε τις τραγικες συνεπειες του καψιματος των δασων της αττικης και των 4 εκατομυριων αυτοκινητων που κυκλοφορουν. Το νεφος δεν εντεχεται πια...

3)Στην τριτη φωτο βλεπουμε τον νεο οργανωτη της θυρας 13. Η πρεμιερα του παντως δεν υπηρξε γουρλιδικη

4)Εχει περασει καθαρα την γραμμη. Ο εποπτης που κοιτουσε? Κλοπη...

5) Εδω βλεπουμε τα αποτελεσματα της χρησης απτα δυναμιτακια-γουρουνα. Ο δυστυχης παικτης του οσφπ εχει χασει την ακοη του...

Εμετικος

Ανώνυμος είπε...

Ενα μικρο λαθος στην αριθμηση το 1 και 2 ειναι σωστο το 3-4-5 αφορουν τις 4-5-6 αντιστοιχα

Για την φωτο νο3 το σχολιο ειναι εδω:
3) Απο κατω γυριζοταν η τσοντα της τζουλιας νο2 και το φιλοθεαμων κοινο που βρεθηκε κατα τυχη εκει δεν χανει ευκαιρια να παρει ματι...

Εμετικος

mavalexis είπε...

Η φώτο με Πατέρα είναι γαμώ τους λαϊκισμούς τόσο του ίδιου του Πατέρα όσο - και πολύ περισσότερο - του σικέι!

NaFunkyKotes είπε...

Κάνεις λάθος ΜΕΒΓΑΛέξη μου...ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες είναι το τοπ της δημαγωγίας και του λαικισμού και όχι μόνο η φωτογραφία του αξιότιμου κυρίου Πατέρα...γιατί τις ρίχνεις τις υπόλοιπες στην μοιρασιά; τσάμπα πόζαρε χαδιάρικα ο Μπόζινταρ; για την ψυχή της μάνας του βούτηξε στα δίχτυα ο κακόμοιρος ο Σάλπι; Η αλήθεια είναι πως τις έβαλα για να εξυψωθώ σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα και να χαλιναγωγήσω τον απλό λαό...Μέντορας μου ο Γιόζεφ Γκέμπελς...

ΥΓ: Εμέ, τα σχόλια για τις φωτογραφίες 1 και 3 μπαίνουν στο πάνθεον...

Ανώνυμος είπε...

Αν ηταν μεντορας σου ο Γιοζεφ Βαντσικ μπορει και να πηγαιναμε μαζι γηπεδο...

Εμετικος