neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

PART II

Eχουμε και λέμε λοιπον... Παμε να δούμε τι είναι η FED, η ''ομοσπονδιακη τράπεζα των ΗΠΑ'' και πάμε να δούμε ιστορία. 1773 (δεν πάω παλαιότερα για να μην το γυρίσετε στην γελοιοποίηση, αν και για όλα μπορώ να απαντήσω) και ο Mayer Amschel Rothchild (ναι ναι της γνωστής μέχρι σήμερα οικογένειας) οργανώνει μια συγκέντρωση των 12 ηγετών των πλουσιότερων οικογενειών τότε παγκοσμίως. Ο στόχος τους ήταν να ''ιδρύσουν'' την ''αυτοκρατορία των τριών πόλεων'' τωρα που και η Wasinghton έμπενε για τα καλά στο παιχνίδι ως πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Οι άλλες δύο πόλεις ήταν το Λονδίνο και το Βατικανό. Το αποτέλεσμα ήταν να συνασπιστούν τόσο καλά που το 1776 ο υπάλληλός τους Αdam Weisnaupt ίδρυσε για αυτους μια οργάνωση προώθησης των συμφεροντων τους. Το όνομα της οργάνωσης το κρατάω κρυφό για όταν έρθει η ώρα. Για περίπου 150 χρόνια αυτή η οργάνωση είχε σαν στόχο να κάνει την Wasinghton την στρατιωτική υπερδύναμη του πλανήτη. Για να γίνει αυτό είχαν την βοήθεια του Λονδίνου (οικονομική υπερδύναμη). Χρειάζονταν όμως και άλλοι πόροι στην άλλη μερια του Ατλαντικού. Έχοντας ωριμάσει πλέον οι συνθήκες στις αρχές του 1900 οι πανίσχυρες οικογένειες πρέσαραν με όλες τους τις δυνάμεις έτσι ώστε η FED που είχε ιδρυθει πριν λίγα χρόνια να αποκτήσει την προστασία του κράτους των ΗΠΑ και στο τέλος να το ''καβαλήσει'' κιόλας. Το 1913 η FED τα κατάφερε και πήρε από το κράτος το δικαίωμα στο να ''τυπώνει'' χρήμα όποτε και όπως επιθυμει (αρα και να το δανείζει). Από τότε η FED είναι εντελώς ανεξάρτητη, αυτόνομη, ανέγγιχτη , και γενικότερα είναι πάνω από τους πάντες στις ΗΠΑ. Χαρακτηριστικό είναι ότι βάσει νομοθεσίας δεν μπορεί να τις ασκήσει έλεγχο ούτε η κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Το καλύτερο...η FED είναι ιδιωτική κερδοφόρα επιχείρηση και όχι κρατική. Μέτοχοί της είναι οι Rothchilds, Morgan και Rockfelers. Θα με πείτε πάλι Χαρδαβέλα και τα σχετικα....Αν έχετε κάτι σοβαρο να αντιτάξετε δεκτό. Αν όχι κάντε πρώτα μια στοιχειώδη ερευνα και μετά κράζετε.
Ερχεται part 3 με τον ρόλο των ΜΜΕ παγκοσμίως και στη συνέχεια πως στήνεται το κόλπο της υπερχρέωσεις του πλανήτη για λογαριασμο του παγκόσμιου τραπεζικου συστήματος και κατ επέκταση για την FED.

3 σχόλια:

mavalexis είπε...

To part II καλύτερο κι από το part I! Κι έρχεται και το ΙΙΙ!!!!!!!

Καπετάνιος είπε...

κι'αλλο κι'αλλο
συνεχισε να φωτιζεις το παγκοσμιο παρασκηνιο
περιμενω το ονομα της "λεσχης" αν και κατι εχω στο μυαλο μου

Striker είπε...

de milisa gia ''lesxi'', toulaxiston akoma. i bilderberg emfanizetai stin poreia. milisa gia organwsi