neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Τι να πει κανεις?


Για αλλη μια φορα ο Παναθηναικος φετος δεν καταφερε να κερδισει αυτον τον Ολυμπιακο των χιλιων προβληματων. Για αλλη μια φορα 65,000 κοσμος εφυγε απο το ΟΑΚΑ με κατεβασμενο το κεφαλι. Βεβαια αυτη την φορα ο Παναθηναικος ηταν μακραν καλυτερος απο τον Ολυμπιακο που ηταν ενα συνολο απο κουρασμενους, γερασμενους αλλα και ψυχωμενους παικτες.
Πραγματικα ωρες ωρες οι παικες του Ολυμπιακου ηταν για λυπηση, γιατι ουτε τα σπριντ μπορουσαν να κανουν αλλα και περιμεναν πως και πως μια διακοπη για να πανε στον παγκο και να πιουν λιγο νερο. Μου θυμησαν παρεα τριανταριδων που παιζουν μετα απο χρονια μουντιαλιτο και καθε 5 λεπτα κανουν διακοπη για τσιγαρο και νερο.
Αυτο ομως το γεγονος απο την αλλη κανει ακομα πιο μεγαλη την νικη τους απενταντι στον φετινο Παναθηναικο των πολλων εκατομυριων και του πρωταθληματος μετα απο 6 χρονια. Μαγκια λοιπον ολων των παικτων και του τεχνικου team του Ολυμπιακου που καταφεραν και χαλασαν το παρτυ του Παναθηναικου στο ΟΑΚΑ.
Απο την αλλη πλευρα τι να πεις οταν και καλυτερος ηταν ο Παναθηναικος και ευκαιρες με το τσουβαλι εκανε και δοκαρια εχασε. Δεν μπορεις να πεις και πολλα, περα απο το προφανες οτι η τυχη δεν ηταν με το μερος του χθες. Βεβαια κατα την γνωμη μου καποια λαθη εγιναν απο τον Νιοπλια στο χθεσινο ντερπι, και στο στησιμο της ομαδας αλλα και στην προετοιμασια.
Σιγουρα βεβαια ειναι ευκολο μετα το παιχνιδι να λεμε ολοι τα δικα μας και να κριτικαρουμε εκ του ασφαλους, αλλα για να γινεται συζητηση θα παραθεσω μερικα σχολια. Απο οτι φανηκε ο Παναθηναικος δεν ηταν προετοιμασμενος καλα ψυχωλογικα για το παιχνιδι. Οι παικτες ενω επρεπε να ειναι απελευθερομενοι λογο βαθμολογικης θεσης αλλα και επειδη γνωριζουν οτι ειναι καλυτερη ομαδα, τελικα ηταν ολο αγχος και νευρικοτητα. Νευρικοτητα που μεγαλωνε οσο περνουσε η ωρα και οσο χανονταν κι'αλλες ευκαιριες. Μαλλον γιατι ολη την εβδομαδα εφημεριδες και κοσμος ζητουσε οχι απλως την νικη αλλα και τον διασυρμο του Ολυμπιακου. Παντως ειναι επαγγελματιες και θα επρεπε να ειναι ικανοι να διαχειριστουν τετοιες καταστασεις. Το αλλο που δεν μου αρεσε και παρα πολυ ηταν το στησιμο της ομαδας. Νομιζω οτι μπηκε πιο συντηριτικα απο οτι επρεπε ο Νιοπλιας. Ο Παναθηναικος επρεπε να μπει πιο επιθετικα στημενος απο το πρωτο λεπτο. Παντα εκ του ασφαλους λεω οτι εγω θα εβαζα σεντερ μπακ Κατσουρανη και Σιμαο, δεξια Βυντρα και αριστερα Καντε και στο κεντρο θα επαιζα με κοφτη τον Ζιλμπερτο, διπλα του τον Καραγκουνη και δεκαρι τον Νινη. Φουλ επιθεση θα μου πειτε, αλλα τον κουρασμενο και χωρις ανασες Ολυμπιακο επρεπε να τον χτηπησεις εξ'αρχης και οχι να περιμενεις μπας και βαλεις γκολ καποια στιγμη. Τελος ΔΕΝ μπορω να καταλαβω γιατι στο ντερμπυ θυμηθηκε ο Νιοπλιας να βαλει να παιξει ο Σειταριδης που εχει να παιξει μπαλα κατι χρονια. Ναι εχουμε ξεμεινει απο μπακ αλλα επρεπε να λυσει το προβλημα με παικτες που εχουν παιχνιδια στα ποδια τους και οχι με τελιωμενους απο οτι φαινεται παικτες. Το παιδι δεν μπορουσε και περιμενε να περασει η ωρα για να παρει αλλαγη. Ασε που δεν αξιοποιησες τον Βυντρα που απο δεξια θα μπορουσε να κανει το γνωστο τον τελευταιο καιρο καλο του παιχνιδι.
Τελος τωρα. Ενα παιχνιδι ηταν και περασε, τρεις βαθμοι ηταν και χαθηκαν. Δεν αλλαζει τιποτα ομως, το πρωταθλημα ειναι του Παναθηναικου απλα καθυστερησε δυο βδομαδες οι στεψη. Το μονο που θιχτηκε χθες ειναι ο εγωισμος μας και η περηφανεια μας, γιατι οπως και να εχει δεν αρεσει σε κανενα να χανει δυο φορες απο τον Ολυμπιακο. Μεχρι εκει ομως. Ο Παναθηναικος ειναι η καλυτερη ομαδα και θα παρει δικαια το πρωταθλημα. Απλα πρεπει η διοικηση να διαβασει τις αδυναμιες της ομαδας, να δει ποιοι παικτες μπορουν και ποιοι οχι και να κανει ολες τις απαραιτητες αλλαγες για να μπορεσει η ομαδα να εδραιωθει του χρονου στην Ελλαδα αλλα και να κανει μια αξιολογη πορεια στο Champions League.
Κλεινω με τα απαραδεκτα που γιναν για αλλη μια φορα σε ντερμπυ. Τι πρεπει να γινει πια για να καταλαβουν οι διοικησεις των ομαδων οτι δεν τους συμφερει να εχουν αυτους τους καφρους μεσα στο γηπεδο. Μια κοπελα χθες ακρωτιριατηκε απο μια κροτιδα που πεταξαν οι οπαδοι του Παναθηναικου. Ημαρτον πια.Το ποδοσφαιρο πρεπει να ειναι διασκεδαση οχι πεδιο μαχης. Χεστηκα και για τον παλμο, χεστηκα και για τα συνθηματα, χεστηκα και για τα χορευτηκα που κανουν οι οργανωμενοι. Θελω να υπαρχει πολιτισμος στο γηπεδο. Δεν φτανω στις ακροτητες που ακουγονται για τις βρυσιες και τα συνθηματα. Μεχρι εκει ειναι αποδεκτα τα πραγματα. Οταν ομως πετανε συνεχως καπνογονα στο γηπεδο, οταν σφυριζουν οι φωτοβολιδες που περνανε πανω απο τον αγωνιστηκο χωρο, οταν χανει τα δαχτυλα της μια κοπελα, τοτε να πανε στον διαολο ολοι αυτοι οι γελιοι και να μας αφησουν ησυχους. Για να μην ξεχασω πως στο 0-1 και ενω ο Παναθηναικος προσπαθουσε να γυρισει το παιχνιδι, οι γελιοι οργανωμενοι αρχησαν να πετανε φωτοβολιδες στον Λουα Λουα, διακοπτοντας το παιχνδι για 5 λεπτα, κοβωντας τον ρυθμο του Παναθηναικου και δινοντας πολυτημες ανασες στον Ολυμπιακο. Αν λοιπον θελουμε να λεμε οτι διαφερουμε απο καποιους αλλους, πρεπει να το δειχνουμε με πραξεις και οχι να μενουμε στα λογια.

30 σχόλια:

Striker είπε...

to mono pou aksizei na peis se ena mats pou den antexei kritikis, giati oi kokinoi apo tixi kerdisan....einai oti ELEOS PIA. diladi an eixe kai antipalous opadous tha eixame nekrous?50 travmaties metaksi tous?? EINAI DYNATON?? gia poso akoma tha apotelei alothi i rizoupoli?? kafroi

Καπετάνιος είπε...

Συμφωνω 100% μαζι σου ψηλε
Αλλωστε βλεπεις οτι τους στολιζω κανονικα τους γελιους τους οργανωμενους.
Τελος πια....δεν αντεχονται
Εξω απο τα γηπεδα!!!!

mavalexis είπε...

Όντως απαράδεκτα εντελώς τα άνευ λόγου και αιτίας επεισόδια και μακάρι για την κοπέλα να γίνει το καλύτερο δυνατό!

Ποδοσφαιρικά έτσι είναι τα πράγματα, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος! Τακτικά έπαιξε με το μόνο σχεδόν τρόπο που μπορούσε να παίξει ο ΟΣΦΠ και του βγήκε. Έξυπνη η χρησιμοποίηση του Ντάρμπι στο Β´ ...ημιχρόνιο. Απαράδεκτη η αντίδραση του ΠΑΟ στο 0-1!

NaFunkyKotes είπε...

Έχει ο Άγγλος ψάρια μέσα, βάρκα γυαλό...

Ανώνυμος είπε...

paroli daf ,

lazio 2 , mancity 2 , marseille 1 kai vazelo asso

synolo apodosis peripou 30 kai kati , me paiksimo 96 evrw ..

gamietai o pao kai i leoforos axrhstoi den exw kleisei mati ..

kalimera :)

daf

Zogra είπε...

χαχαχαχαχα.... τα παραπονα σου στον "δημαρχο" ....Εμετικο!
τι πας και παιζεις κοντρα την ομαδα σου ρε Κεσαρη... χαχαχα
στα πεταξαμε με την ΠΑΝΑΘΑ στο κουβα τσαμπα και βερεσε...

Zogra είπε...

plirwses tin poutsa gia salami...

daf είπε...

pou einai o dimarxos ?

na vgalw tipota whiscas bas kai vgei??

Ανώνυμος είπε...

Καπετανιε τι σχεση εχουν οι οργανωμενοι με τον τραυματισμο της κοπελας... Σαν να μην ησουν στο γηπεδο... Σαν τον Χρυσοχοιδη ενα πραγμα...Σχεση εχουν ολα τα κομπλεξικα μαλακισμενα που πανε μια φορα το χρονο γηπεδο με τον γαβρο και νομιζουν οτι ηρθε το πασχα.
Ξεκιναμε λοιπον η κοπελα τραυματιστηκε απο κροτιδα που εφυγε απτην θυρα 5, στο κορνερ που διακοπηκε 2 φορες το ματς εφευγαν καπνογονα και μπουκαλια απτην θυρα 3, οπως και το λειζερ ηταν (οπως ανακοινωθηκε και απτα μεγαφωνα απτην ιδια θυρα...) παρολιγο ντου να γινει στην φαση του τσαμπουκα στο πρωτο ημιχρονο απτην θυρα 33 και αν δεν ηταν αυτοι που δεν θες εσυ να ξαναρθουν στο γηπεδο, να μπουν μπροστα, θα ειχαν μπει μεσα και το ματς θα ειχε τελειωσει εκει (μαζι και το πρωταθλημα ισως με τους - 3 τουλαχιστον που θα περναμε)

Ο Ε.Φ. θυρας 13 παιρνει λοιπον στο οακα στο κατω σιαζωμα τις θυρες 35 και 1 και στο πανω τις 32,34,2 και 4.

Αυτα για αποκατασταση της αληθειας.

Για αυτο λοιπον αν ειχα την δικια σου λογικη που θα μαλιστα θα ηταν και πιο κοντα στην πραγματικοτητα (αφου η θυρα 3 ειναι κραμα διαρκειας της παε και εισιτηριων χυμα) θα ελεγα να φυγουν απτο γηπεδο οι γελιοι που εχουν παρει διαρκειας την παε και οι γελιοι που περνουν μεμονωμενα εισητηρια (τσουβαλιαζοντας λοιπον ολους οπως κανεις εσυ) και να δινονται και τα 62000 αποκλειστηκα απτους οργανωμενους...

Εμετικος

mavalexis είπε...

Τι λες ρε μάστορα;;!! ΚΡΊΜΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Και ξεχασα και για κατι αλλα ηλιθια στην θυρα 15 που και εκει ειναι κραμα διαρκειας και χυμα εσιητηριων, που εβαλαν χωρις να ξερουν πυροτεχνηματα με αποτελεσμα να τραυματισει ανθρωπος στην εν λογω θυρα.

Εμετικος

mavalexis είπε...

Το μάστορα πήγαινε για τον Νταφ.

Τα χωροταξικά της κερκίδας του ΠΑΟ ΣΤ ΟΑΚΑ είναι ακριβώς όπως τα αναφέρει ο Ε!

daf είπε...

provlepsi sxoliwn :
under 23,5 : 1,65
over 23,5 : 2,30

oraia ta xwrotaksika , alla ksekathariste ti ennoeite orgamwneno opado , giati etsi opws to theteis eme,einai toulaxiston tragiko na ypostirizeis oti h krotida kai oti allo proerxetai apo mi organwmeno opado ..

Ανώνυμος είπε...

Οργανωμενος λεγεται αυτο που ειναι μελος σε καποιον συνδεσμο και παιρνει το εισιτηριο του απτο συνδεσμο στις προαναφερθεισες θυρες.

Μαλακισμενο λεγεται αυτος που παιρνει το εισιτηριο ειτε απτην παε ειτε καπελατο απο συνδεσμο και νομιζει οτι ειναι ο γαμιας των γαβρων και μπορει να κανει οτι του καβλωσει στο γηπεδο.

Εμετικος

Ανώνυμος είπε...

Δηλαση και το πασχα τις κροτιδες daf τις ριχνουν οι οργανωμενοι σε εκκλησιαστηκες οργανωσεις χριστιανοι?

Εμετικος

daf είπε...

diladi den yparxoun malakismena organwmenoi ?

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και υπαρχουν, οπως υπαρχουν και αναμεσα στα διαρκειας , οπως υπαρχουν και αναμεσα σε αυτους που περνουν απλο εισιτηριο. Αν προσεξες το post μου αυτο ελεγα, για την τσουβαλοποιηση και μαλιστα σε εναν αγωνα που αυτα που εγιναν δεν ηταν απτις κερκιδες των οργανωμενων.

Και εγω να κανω υποθεση εργασιας οτι του χρονου στο αντιστοιχο ματς δωθουν ολα τα εισιτηρια απτα εκδοτηρια και κανενα απτους ογανωμενους, πιστευεις οτι θα συμβει κατι το διαφορετικο?

Εμετικος

Καπετάνιος είπε...

Ενταξει τοτε μωρε να κρυφτουμαι πισω απο το δαχτυλο μας και να πουμε οτι αφου πεσαν οι φωτοβολιδες απο την παραδιπλα θυρα δεν τρεχει τιποτα.
Και στο ραντεβου που παλιοτερα ειχε σκοτωθει ενα παιδι,δεν ηταν απο οργανωμενους αλλα απο μεμονομενα μαλακισμενα που ξαφνικα τους βαρεσε και βρεθηκαν ολοι μαζι στο ιδιο σημειο την ιδια ωρα.
Μηπως και οι φωτοβολιδες που σφυριζαν πανω απο τον αγωνιστικο χωρο προηλθαν απο αλλες θυρες?Γιατι απο την τροχια φαινοταν πεντακαθαρα να ερχεται απο τους οργανωμενους.
Οσο γιαυτο που λες,πραγματικα πιστευω οτι αν τα εισητηρια δινοντουσαν σε μεμονομενους οπαδους χωρις να εχουν την δυνατοτητα να παρουν ολοι μαζι μαζεμενα καπου,ναι δεν θα ειχαμε αυτα τα φαινομενα.
Και να σου πω και κατι αλλο.Και σε αλλες θυρες αναψαν ενα δυο καπνογονα και οι τριγυρο πεσαν να τους φανε.Εκει που εγινε ο σαματας,ακομα και οταν ολο το σταδιο τους εβριζε γιατι ευνουσαν τον Ολυμπιακο με τις ηλιθιοτητες τους,δεν ειδα κανενα να αντιδρα.

Καπετάνιος είπε...

Και να σου πω και κατι στην τελικη ρε εμετικε.
Περα απο καποια εξυπνα συνθηματακια τι ακριβως προσφερουν οι οργανωμενοι σε μια ομαδα?????
Να σου ποω εγω....προβλημα με τα επεισοδια που δημιουργουν,τιμωριες της εδρας,προστιμα,νεκρους και τραυματιες,διωχνουν τους υγιεις οπαδους/φιλαθλους απο το γηπεδο,διωχνουν τα μικρα παιδια απο το γηπεδο και τον αθλητισμο,κανουν ανω κατω την ζωη καποιον ανθρωπων που μενουν κοντα σε γηπεδα καθε Κυριακη και δημιουργουν στρατους απο αποχαυνομενα αβουλα θυματα που στον βωμο της ομαδας θα θυσιαζαν και την ζωη τους.
Α και μην ξεχασω το τελευταιο...προσφερουν νοημα στην ζωη καποιων καθυστερημενων που ασχολουντε με το που εριξε ποιος ξυλο σε ποιον,με το ποσα πανο εκλεψε ο ενας απο τον αλλο και με το ποσους συνδεσμους εκαψε ο ενας του αλλου.

Striker είπε...

1000%

Ανώνυμος είπε...

Με την λογικη αυτη της παραδιπλα θυρας εχουμε και λεμε 32,33,34,35,1,2,3,4,5,6

αν ειχε η θυρα 13 20.000 μελη να σαι σιγουρος πως τουλαχιστον θα υπηρχε φωνη χθες.

Τους υγιεις φιλαθλους διωχνουνε? Αντε να τους διωξουμε τοτε να παιζουμε με 70.000 ολα τα ματς....

Εμετικος

Ανώνυμος είπε...

telika vgalame kanena symperasma ?

tin kopela tin travmatise h theia mou h nitsa pou tis dwsane ena eisitirio apo ton rythmo 94,9 kai pige proti fora sto oaka ?

kai min peis pali gia tsouvaliasmata ...kleisimo theloun oloi oi syndesmoi ..an theleis na milisoume sovara gia organwmenous na milisoume gia tous organwmenous tis barcelona tis arsenal klp...

daf

(gia mia akomi fora ta leei ..deksia o captain ..symfwnw se ola !!)

Ανώνυμος είπε...

Να τους κλεισουμε daf αλλα την κυριακη που θα θελει υποστηριξη η ομαδα στο Περιστεριπου δεν θα σωθουν εισιτηρια στους φιλοξενουμενους(οπως και στην Τριπολη)περιμενω απτον καπετανιο και τους υπολοιπους υγειης φιλαθλους να πανε...

Και την κοπελα που λετε ολοι ηταν τελικα γουρουνα που πεταχτηκε απτην 1 εκανε γκελ στην 5 των διαρκειας-ουτε καν διπλα θυρα- και επεσε εκει και τελικα αν ειναι τοσοι πολλοι οι οργανωμενε με την την λογικη των παραδιπλανων θυρων τοτε μιλαμε για το μισο οακα, αρα λοιπον χασατε φιλοι μου, ο νομος των οργανωμενουν-ζουγκλας οπως λετε επικρατησε, αρα μπορειτε να κατσατε σπιτι σας να βαλατε νοβα που ουτος η αλλος θα κανετε την κυριακη στο περιστερι - ενω θα μπορουσατε να πατε- να πινεται τα ουισκια μην εχοντας διπλα σας τα ενοχλητικα καπνογονα να σας πειραζουνε και την ημερα του πασχα να την πειτε σε αυτον που θα ριξει διπλα σας την κροτιδα, λεγοντας του οτι εξαιτιας του, φευγουν απτις εκκλησιες οι καλοι χριστιανοι (αφου βεβαια πρωτα την πειτε και στον παπα που δεχεται η εκκλησια την φορολογια της περιουσιας της) ενω ο καλος γιωργακης προσπαθει για να μην φαλιρισει το κρατος (φαλιριζοντας βεβαια τον ελληνα μικρομεσαιο και τελειωνοντας την αγορα)

υγ. Απο τοτε που ημουν 15 ετων ακουγα το παραμυθακι που φυγανε οι υγειης φιλαθλοι απτα γηπεδα εξαιτιας των οργανωμενων-συνδεσμιτων-χουλιγκανων και διερωτωμαι αν δεν ηταν αυτοι οι 'κακοι' χθες στο οακα ποσο κοσμο θα ειχε? (για οσους δεν ξερουν εκτος απτα 61.135 εισιτηρια χθες ηταν γεματο και το τελευταιο σκαλακι και σε ορισμενες θυρες ειχε σειρα και στο τσιμεντο και στην καρεκλα)
Και κοιτα κατι περιεργα πραγμα ο υγειης κοσμος διωχνεται απτο γηπεδο στα ματς με τον λεβαδειακο και τα γιαννενα ενω πχ με τον γαβρο που ξερει οτι θα γινει της πουτανας παει... Τι μαζοχισμος και αυτος ε?

Οπως λεγανε και οι panx romana...Ζητω οι αυταπατες

Eμετικος

Ανώνυμος είπε...

Και κατι για να τελειωνουμε αν δεν ηταν οι ''κλειστε τους επιτελους'' χθες μπορει να μην ειχαμε χασει κιολας να ειχαμε φερει κανενα 0-0 εχοντας τερματοφυλακα τον γκαλινοβιτς, βασικο επιθετικο τον μαντζιο, αμυντικο χαφ τον τζιολη δεξια τον σεριτς η καποιον ομοιο του φυσικα προεδρο τον τζιγγερ γιατι απλουστατα δεν θα ειχε γινει ποτε η 13η απριλιου του 2008, που καποιοι τοτε τα εβαλαν με ολους και με ολα, αν και δεχτηκαν μεχρι και προσωπικες απειλες, κανοντας εναν αγωνα που ομοιος του δεν εχει ξαναγινει για να μπορει τωρα ο καθενας να τσουβαλοποιει τα παντα...

Οταν θα καταλαβατε οτι το γηπεδο ειναι καθρευτης της κοινωνιας ισως μπορουμε να κανουμε μια συζητηση. Αλλιως η μονη λυση ειναι αυτη που εφηρμοσε ο τζιγγερ την χρονια 2007-2008. Να δημιουργησει ενα κλειστο κλαμπ 3 χιλιαδων ατομων.

Εμετικος

mavalexis είπε...

Το γήπεδο είναι καθρέφτης της κοινωνίας! Συμφωνώ με τον Εμετικό, τα εξηγεί άριστα!

Καπετάνιος είπε...

Θελεις να μου πεις οτι αν εχεις μια παρα πολυ καλη ομαδα,που παιζει ωραιο ποδοσφαιρο,αν δεν εχει στην κερκιδα τους οργανωμενους δεν θα παρει αποτελεσμα???χαχαχαχαχαχα
Δηλαδη μου λες οτι στο Περιστερι χωρις οργανωμενους δεν εχουμε τυχη.
Εισαι βαθεια νυχτωμενος ψηλακο.
Τους εχεις αναγαγει σε ηρωες.
Εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι και για την ανακαλυψη της πενικιλινης εχουν βαλει το λιθαρακι τους οι οργανωμενοι.
Αστο φιλε εμετικε,δεν προκειται να με πεισεις ουτε θελω να σε πεισω.Ευχομαι ποτε να μην τυχει και καποιος γνωστος σου τραυματιστει απο τους οραματιστες και ριζοσπαστες οργανωμενους σου οπαδους.Παρεπιπτοντος για τα ομορφα επεισοδια,ραντεβου και βανδαλισμους που κανουν κατα καιρους δεν μας ειπες τιποτα???Η μηπως και αυτα τα κανουν μαλακισμενα που πανε μια φορα τον χρονο στο γηπεδο?????

Ανώνυμος είπε...

Τι σχεση εχουν τα ραντεβου με το τι γινεται στο γηπεδο? Δηλαδη αν τους κοψεις τα εισιτηρια δεν θα μπορουν να συναντιουνται οπου θελουν? Και αφου τα ξερεται ολα εσεις που δεν ησασταν ποτε μελη σε συνδεσμο, προφανως εμενα πρεπει να με θεωρουν ρουφιανο που ειμαι 13 χρονια στον συνδεσμιακο χωρο και ποτε δεν μου εχουν προτεινει να παω σε καποια απτα ''ραντεβου(?)''.

Και οσο που ειπες οτι η ομαδα δεν χρειαζεται τους οπαδους της να κερδισει, εγω δεν ειπα να πανε οι οπαδοι στο Περιστερι , ειπα να πανε οι 'υγειως σκεπτομενοι φιλαθλοι'
Ξερεις ποσοι θα πανε?
Κανεις. Και αν δεν τους χρειαζεται ουτε αυτους η ομαδα τοτε δεν τους χρειαζεται ουτε στο οακα.

Το γηπεδο δεν ειναι μεγαρο, εχουμε μπερδεψει τα πραγματα.
Ναι μαλακιες οι γουρουνες, οι φωτοβολιδες αλλα αν σας ενοχλουν και τα καπνογονα πηγαιντε φυτεξτε κανα δεντρο στην Πεντελη να αναπνεεται καθαρο αερα 365 μερες τον χρονο και δεν πειραζει στο 2ωρο του ποδοσφαιρου υπαρχει και η νοβα...

Για εμενα οσο επικινδυνα ειναι αυτα τα μαλακισμενα που ειτε ειναι σε συνδεσμους ειτε ειναι σε διαρκειας ειτε ειναι με απλα εισιτηρια και πανε να νιωσουν καποιοι στο γηπεδο αλλα τοσο επικινδυνοι ειναι και οι ισοπεδωτες, οι τσουβαλοποιητηες και αυτοι που πληρωνουν ενα εισιτηριο/διαρκειας και νομιζουν οτι εχουν το διακαιωμα να κρινουν τα παντα...

και ερωτησεις κρισεως που δεν απαντηθηκαν...

1) τι θα ειχε γινει αν αυτοι που δεν θελεται δεν υπηρχαν στις 13/04/08?
2)τι θα ειχε γινει αν αυτοι που δεν θελεται δεν υπηρχαν και πριν να μαχονται μονοι τους εναντια στην χουντα βαρδινογιαννη?
3)τι θα ειχς γινει αν δεν πατουσαν ποτε στα γηπεδα? μονο οι χορογραφιες θα ελειπαν?

Εμετικος

Καπετάνιος είπε...

Μαλλον θα αργουσε λιγο περισοτερο η αλλαγη προς τον πολυμετοχικο.
Χουντα Βαρδηνογιαννη???????
Αν δεν ηταν η οικογενεια Βαρδηνογιαννη πολυ πιθανον να μην ηταν ο Παναθηναικος οπως ειναι σημερα.Δεν μπορεις να μηδενιζεις την προσφορα μαλλον του πιο πετυχημενου αθλητικου παραγωντα στην χωρα,Γιωργος Βαρδηνογιαννης,και να μιλας για χουντα Βαρδηνογιαννη για τα μερικα χρονια που διοκησε ο Τζιγκερ.
Και οπως λες,αν δεν πατουσαν στα γηπεδα,τουλαχιστον οχι με την οργανωση που πατανε σημερα,θα ειχαμε γλυτωσει επεισοδια,τραυματισμους και αλλα ωραια.
Και μια σημειωση.Το επειδη εισαι εσυ μελλος συνδεσμου,και αλλοι πολλοι οι οποιοι δεν περνουν μερος στα επεισοδια,δεν ανερει το γεγονος οτι οι συνδεσμοι στην πληοψηφια τους ειναι μερη που προοθουν την βια και αλλες εγκληματικες ενεργεις.Αλλωστε να σου θυμησω οτι σε παλιοτερες επιδρομες σε συνδεσμους των δυο μεγαλων ομαδων ειχε βρεθει οπλοστασιο απο μαχαιρια,τσεκουρια και αλλα οπαδικα οπλα.Για πιο λογο υπηρχαν αυτα εκει???Μηπως πηγαινουν στις δεντροφυτευσεις που μου προτεινες να παω????

Καπετάνιος είπε...

Και σιγουρα το γηπεδο δεν ειναι μεγαρο.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι και αρενα μονομαχων.
Αλλωστε το ποσο δυνατα φωανζεις δεν σε κανει περισοτερο Παναθηναικο απο τον αλλον που καθετε απλα στην καρεκλα του και βλεπει την μπαλα.
Το αν μερικοι ηλιθιοι ειναι ετοιμοι να σκοτωθουν ή να δειρουν καποιον επειδη ειναι οπαδος αντιπαλης ομαδας δεν τους κανει πιο Παναθηναικους.
Μην τρελαθουμε λοιπον.Επειδη οι οργανωμενοι θελου να πηγαινουν γηπεδο και να το κανουν μπουρδελο,δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,πρεπει να σταματησουν να χαιρονται την Κυριακη τους στο γηπεδο.Μαλλον οι λιγοι πρεπει να αλλαξουν και να σεβονται τους πολλους και οχι το αντιθετο.

mavalexis είπε...

Η όποια κριτική στην οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι προφανές ότι δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνει τον Γ. Βαρδινογιάννη, για τον οποίο κάθε νηφάλιος Παναθηναϊκός και γενικά φίλαθλος πρέπει να αντιλαμβάνεται ότι η ιστορία μόνο για επιμέρους κριτική αφήνει και θα αφήσει περιθώρια και το σύνολο της πορείας του στο διοικητικό-παραγοντικό κομμάτι του αθλητισμού (πιθανότατα το σημαντικότερο) θα το κρίνει θετικά!