neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

O MAKEΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ


Το αίμα του αγνού ΠΑΟΚ τρέχει. Τα κοράκια βάλθηκαν να σβήσουν αυτήν την γεννημένη νικήτρια ομάδα (από Λάρισσα και πάνω και αν....) Ρε γελοιε Γκαρσία... Τον χειμώνα απειλούσες να μη κατέβεις Αθήνα. Ηρθες και έφαγες την φάπα σου. Τώρα πάλι τι σου φταίει ρε ?? ΦΑΠΑ νούμερο 2 λοιπόν...και όσο θα παίζεις εκεί και συμπεριφέρεσαι έτσι, δε πας να κερδίζεις και ξόφαλτσα καμιά φορά τον ΠΑΟ , στο τέλος 4ος θα καταλήγεις...στη φυσική σου θέση. Και τραγούδα εκεί πάνω για κόρακες και φαλτσοσφυρίγματα. Έχεις πέραση στο να παίζεις μπάλα με το στόμα.... Αντε νικήστε καμιά Ξάνθη, μη τα βάζετε με την Αθήνα.
Υ.Γ. Και κάνα ευχαριστώ στην ΑΕΚ δε θα έβλαπτε...φαντάζεστε να έκανε την έκπληξη το ΠΑΟΚ και να νικούσε, να δω πως θα τρέχατε σήμερα βαζελάκια..!!

9 σχόλια:

mavalexis είπε...

Ο ΜΠΑΟΚ όντως ασόβαρος! Όσο για την ΑΕΚ, για την πάρτη της παίζει, μήπως και διασώσει τη χρονιά· και να κέρδιζε ο ΠΑΟΚκκκκ (κατά Γ. Μίνο) δεν άλλαζαν και πολύ τα πράγματα για πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό.

NaFunkyKotes είπε...

Ότι μπορεί κάνει και ο δερβέναγας για να γίνει αρεστός σ'αυτούς που του δίνουν το μεροκάματο...έπιασε τον σφυγμό της γραφικότητας τους και τον αποθέωσε...δείξτε λίγη κατανόηση...τα δάνεια τρέχουν...

Ανώνυμος είπε...

nai re mpaok...kai as mh gamhsw pote!!!

Mickey είπε...

bre pouleriko striker...bre irakli tis athinas...miso imixrono ekanes k tha mas prikseis???

Oso gia tous bazelous, oloi tous itan kollimenoi sto vikelidis kai parakalousan tin proigoumeni ebdomada...opou to aderfo sou somateio eiseprakse auto pou aksize...

mavalexis είπε...

Καθένας παίζει για τον ευατό του, μη ξεχνιέσττε! Άλλωστε, μπορεί τα αρηανά να στεχωριόσασταν περισσότερο αν το έπαιρνε ο ΠΑΟΚ - που ήταν ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο - απ' ότι οι παναθηναϊκοί που θα το έχαναν!

Striker είπε...

a twra i aek pou katharise osfp kai paok stis edres tous paizei gia tin parti tis kai as evnoisan ta apotelesmata ton vazelo....otan to paiksimo tis stoixisei ston vazelo einai adelfo somateio tou sokrati. RE DE PATE STO DIAOLO NOUMERA
(afieromeno se osous kata kairous eipan to gnwsto ''gayroi adelfia...'')

mavalexis είπε...

Το γαύροι αδέλφια ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στα Φιλαδέλφεια είναι ιστορία δεν είναι κάτι που λένε κάποιοι!

Είναι διαφορετικό να κάθεσαι να χάνεις για να ευνοηθεί κάποιος έναντι κάποιου άλλου και διαφορετικό επειδή κερδίζεις για τη πάρτη σου και ως οφείλεις να ευνοείται και κάποιοος άλλος!

Χειρότερος από όλους βέβαια ο γαύρος που τότε κάθησε να χάσει, παρά τα αρκετά του πρωταθλατα, λόγω των οποίων δεν θα έπρεπε να έχει κόμπλεξ με το να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ, αλλά βλέπεις ήταν πρόσφατες τότε οι σφαλιάρες-4άρες!!!!

Ανώνυμος είπε...

grafiko aekaki, xwris istoria...klapste alli mia fora me 100 bathmous apo koryfi

Καπετάνιος είπε...

Τα εξηγει ωραια ο Maval