neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Και το ονομα αυτου.......


Το καλο πραγμα αργει λεει ο σοφος λαος. Περιμεναμε εδω και δυο μηνες να δουμε ποιος θα αναλαβει την προεδρεια της ΠΑΕ Παναθηναικος. Μεγαλες μαχες γινανε μεταξυ Βαρδηνογιαννη και Πατερα, πολλα ονοματα ακουστικαν αλλα η αγωνια συνεχιζοταν. Καποια στιγμη την προηγουμενη βδομαδα κυκλοφορησε οτι επιτελους ο Τζιγκερ βρηκε την Παναθηναικη προσωπικοτητα που εχει το κυρος και τον σεβασμο για να αναλαβει την προεδρια, περα καθε αμφισβητησης αλλα και με την δυναμη να ενωσει ολες τις Παναθηναικες δυναμεις. Ολοι οι Παναθηναικοι αρχησαν να ψαχνουν προσωπικοτητες που κατα καιρους εχουν περασει απο τον Συλλογο ή προσωπικοτητες που ειναι γνωστες για τις παναθηναικες τους ιδεες. Ειμαι σιγουρος ομως οτι κανενας απο ολους εμας δεν μπορουσε να φανταστει την φαινη ιδεα που κατεβασε το μυαλο του Τζιγκερ. Και το ονομα αυτου Νικος Κωνσταντοπουλος πρωην(πετυχημενος) προεδρος του Συνασπισμου της Αριστερας και της Προοδου.
Και προσπαθω εγω απο χθες να στιψω το μυαλο μου να θυμηθω αν ποτε εχω δει τον κυριο Κωνσταντοπουλο στο ΟΑΚΑ, ή στην Λεωφορο ή μηπως στο κλειστο της Γλυφαδας, ή μηπως στο κλειστο στα Πατησια ή τελος παντων σε καποιο αλλο γηπεδο. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ. Δεν μπορω να αποκλεισω βεβαια το γεγονος να μην τον εχω δει εγω, αλλα ρε παιδια οσο τον θυμαστε εσεις απο τη παρουσια του στην πολιτικη, σας κανει ανθρωπο των γηπεδων???
Παμε λοιπον σε εναν προεδρο γλαστρα επισημως λοιπον. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφου ο Τζιγκερ εχει αποφασισει να τρεξει την ομαδα, δεν αναλαμβανει και την προεδρια αλλα αντι γιαυτο προτειμαει να παει σε αποτυχημενες λυσεις τυπου Φιλιππιδη και Μητσου?Μηπως πιστευει οτι αν τα πραγματα δεν πανε καλα, θα γλυτωσει την γιουχα???Αυτο σιγουρα δεν προκειται να γινει και σιγουρα ο πρωτος που θα τα ακουσει σε περιπτωση αποτυχιας φετος θα ειναι ο Γιαννης Βαρδηνογιαννης.
Εχω ξαναπει και εχω ξαναγραψει οτι δεν με νοιαζουν τοσο πολυ τα προσωπα οσο με νοιαζει ο Παναθηναικος να μεγαλωνει και να δυναμωνει χρονο με τον χρονο. Αν οι καινουργιοι συνεχισουν την πολιτκη με παικτες μεγαλης αξιας οπως Σισε και Ζιλπερτο τοτε κανενα προβλημα. Αν ομως γυρισουμε σε εποχες που ουτε θελω να θυμαμαι τοτε πρεπει να τους δειξουμε οτι δεν θα μας εχουν διπλα τους.

Υ.Γ. Ρε Τζιγκερακο, γιατι δεν εβαζες προεδρο τον Καραμανλη που εχει παει και δυο φορες γηπεδο, ειναι ανεργος και πολυ πετυχημενος στην προηγουμενη του δουλεια???
Υ.Γ.2 Μετα τον Κωνσταντοπουλο μηπως να σκεφτομαστε τον Τσιπρα για να τελειωσει καποια στιγμη και το γηπεδο?
Υ.Γ.3 Επειδη ενας πολυ καλος φιλος χθες μου ελεγε οτι τουλαχιστον ο Τζιγκερ δεν προτεινε ποτε να δανειστει η ομαδα, να του πω του καλου μου φιλου οτι χθες ο Τζιγκερακος του ανακοινωσε οτι η ΠΑΕ πηρε δανειο 5 εκατομυρια ευρω και ισως να παρει και αλλο. Ε ρε γλεντια. Ο Βγενοπουλος μας μαρανε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, πάντως, η χρονιά του γλάστρα-Μήτσου δεν είχε πάει και τόσο άσχημα...

Το δάνειο που αναφέρεις στο τέλος σχετίζεται με καθυστερήσεις χορηγιών, απ' όσο άκουσα, και μάλλον αποτελεί προσπάθεια Τζίγγερ να πιέσει τους χορηγούς. Ο Βγενόπουλος μιλάει για ένα χρέωμα της ομάδας, που δεν θα ξέρει από που να κλείσει!

μαβάλ

Καπετάνιος είπε...

Το δανειο σχετιζεται με το οτι ο Τζιγκερακος δεν εχει αποφασισει ακομα αν θα καλυψει την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.Οχι το κομματι των αλλων,αλλα δεν ξερει ουτε καν αν θα καλυψει το δικο του.
Εξηγησε μου πως ακριβως πιεζεις αυτους που σου χρωστανε να σου δωσουν τα λεφτα οταν πας και παιρνεις δανειο απο τραπεζα???
Ο Βγενοπουλος οσο θυμαμαι εχει μιλησει για ομαδα μετοχων που καθε χρονο θα βαζουν απο καποιο ποσο για να καλυπτουν τα εξοδα της ομαδας.Δεν θυμαμαι για δανεια.Μπορει και να κανω λαθος ομως.

mavalexis είπε...

Μάλλον κάνεις λάθος κάπτεν για το δάνειο, ενώ αν είσαι χορηγος-φίλος του ΠΑΟ, αποτελεί κάποια πίεση ότι η ομάδα σου σου λέει ότι την αναγκάζεις σε δανεισμό όσο την καθυστερείς και τέλος πάντων ξέρεις αυτά που δανείζεσαι από που θα τα βρεις...

Ο Βγενόπουλος τι έγινε τελικά, ακόμα να τη μαζέψει την ομάδα μετόχων και να καταλήξουν στο νούμερο, όπως έκανε δημόσια ο Μαρινακης;!

Στο θέμα της αύξησης η ουσία είναι το να καλυφθεί κι όχι το από ποιον, οπότε μένει να δούμε ποιοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Καπετάνιος είπε...

Καμια πιεση νομιζω αλλα ο καθενας πιεζεται απο διαφορετικα πραγματα,οποτε σε εσενα μπορει και να επιανε.
Τι σχεση εχει στην παρουσα φαση ο Βγενοπουλος.Εδω μιλαμε για επιλογη Τζιγκερ για προεδρο αλλα και για λυση δανεισμου την οποια μεχρι χθες ελεγες οτι θα την εκανε ο Βγενοπουλος και οχι ο Τζιγκερακος.
Συμφωνω οτι το θεμα ειναι να καλυφθει αλλα απο ποιον???Αν τα σπας με καποιους καλο ειναι να εχεις καβαντζα αλλους να βαλουν τα λεφτα.

Zogra είπε...

το θεμα ειναι ομως οτι δεν βλεπω διαθεση για καλυψη αυξησης.... απεναντιας βλεπω πολυ κρυφτουλι... το σιγουρο ειναι πως οπως ειπε και ο Καπτεν, η πετρα του αναθεματος (και μαλιστα κοτρωνα) θα πεσει σιγουρα στην κεφαλα του Τζιγγερ και σε κανεναν αλλον!!!

mavalexis είπε...

ψυχραιμία...

Καπετάνιος είπε...

Υπομονη και ψυχραιμια.
Αλλωστε ολοι θα κριθουν στο γηπεδο και στις επιτυχιες που θα εχουν ή οχι.Αλλα ειναι λογικο να υπαρχει μουδιασμα μετα την αναληψη της προεδριας απο εναν ασχετο με τον χωρο του ποδοσφαιρου και αγνωστο τουλαχιστον σε εμενα με την ομαδα του Παναθηναικου.
Τωρα ολα τα αλλα οπως λεει ο maval λιγο υπομονη και βλεπουμε.Παντως ο ζογκρα σωστος και δικαιος,θα ειναι κοτρονα αυτο που θα φαει στο κεφαλι ο τζιγκερ αν δεν του βγουν τα ζογκλερικα που κανει.

Ανώνυμος είπε...

light kapetanios ..mallon perimenei na vgei se adeia opou nanai kai skeftetai alla ...

egw perimena na diavasw tis panagias ta matia ..

daf.

Καπετάνιος είπε...

Μια και σημερα φιλε daf!!!
Ειναι να μην ειμαι πιο χαλαρος???
Κοιτα να δεις παντος,ποσο πιο επιθετικα να το πιασω το θεμα??
Τραγικο λαθος Τζιγκερ που εχει το ταλεντο με τις επιλογες του και παλιοτερα σε παικτες αλλα και τωρα με προεδρο να κανει τους αντιπαλους μας να γελανε μαζι μας.
Αλλα απο εκει και περα,αν ξεπερασουμε το πρωτο σοκ του ονοματος και της ασχετοσινης με το αθλημα,αν τα κουμαντα τα κανουν Τζιγκερ και Γιαννακοπουλος και οι παικτες που ερχονται ειναι απο τα πανω ραφια,τοτε ας μου βαλει και την Παπαρηγα.Ας σηκωνω εγω πρωταθληματα και κυπελλα και ας γελανε με τον προεδρο γλαστρα που μου φορτωσε ο Τζιγκερακος.