neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ











  1. Ξεκιναω με το γεγονος οτι μια πετυχημενη συνταγη δεν αλλαζει. Η αποπομπη του Πατερα απο την προεδρια του Παναθηναικου χωρις σοβαρο λογο αποτελει μεγαλο λαθος και πραξη κινουμενη απο προσωπικα συμφεροντα απο Τζιγκερ και Γιαννακοπουλο.
  2. Αυτα που ζουμε τους τελευταιους μηνες στον πολυμετοχικο και ακομα περισοτερο το χθεσινο ξεβρακωμα στο ραδιοφωνο αποτελει μεγαλη ντροπη για τον συλλογο.
  3. Δεν με νοιαζει ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο, αλλα καλα θα κανουν ολοι αυτοι οι κυριοι να μην ξαναβγουν ουτε σε εφημεριδες, ουτε σε καναλια ουτε στο ραδιοφωνο.
  4. Οτι εχετε να πειτε και οτι εχετε να λυσετε, ας το κανετε πισω απο τις κλειστες πορτες ενος γραφειου και ας μην τα ακουει το πανελληνιο.
  5. Εγω ξερω πως οταν εχεις προβλημα με καποιον, οποιο προβλημα και αν ειναι αυτο, πιανεις αυτον τον καποιο και του το λες ειτε βγει αποτελεσμα ειτε οχι. Δεν πηγαινεις σε διαφορους ασχετους και τα λες.
  6. Αν ο Γιαννης Βαρδηνογιαννης θελει πραγματικα να πουλησει, ας αφησει τις δικαιολογιες και τους φανταστικους ορους και ας καλεσει στο τραπεζι των διαπραγματευσεων τον αγοραστη.
  7. Αν ο Ανδρεας Βγενοπουλος και η ομαδα του θελει να αγορασει, ας κανει μια κανονικη προταση στον πωλητη και ας καθησει στο τραπεζι για να διαπραγματευτει.
  8. Αν παλι ο Βαρδηνογιαννης και οι Γιαννακοπουλοι τα εχουν βρει, οπως φαινεται, και εχουν σκοπο να συνεχισουν το επενδυτικο πλανο των προηγουμενων δυο χρονων με μεταγραφες μεγαλων παικτων, καλως κανανε και με καλυπτει πληρως αυτη η κατασταση. Ας σταματησουν ομως τις δημοσιες συζητησεις με Βγενοπουλο, ας βγαλουν εναν προεδρο και ας κανουν οσο καλυτερα μπορουν την δουλεια τους.
  9. Το ξεκατινιασμα και ο δημοσιος διαλογος επιπεδου λιμανιου δεν ταιριαζει στην ομαδα του Παναθηναικου. Κοψτε λοιπον τα καραγκιοζιλικια μας εχετε κουρασει, σας εχουμε βαρεθει.
  10. Ο λαος του Παναθηναικου καλα θα κανει να σταματησει να ασχολειται με τον θεμα της αγορας/πωλησης της ΠΑΕ και να επικεντρωθει καθαρα στα αγωνιστικα θεματα. Στην πραγματικοτητα δεν μας νοιαζει αν πανω ειναι ο Τζιγκερ ή ο Παυλος ή ο Βγενο ή ο Πατερας. Αυτο που μας νοιαζει ειναι ο Παναθηναικος μας χρονο με τον χρονο να μεγαλωνει την δυναμικη του και να κατακτα τα παντα. Αν αυτο το καταφερει ο Τζιγκερ με τον Γιαννακοπουλο δεν εχω κανενα προβλημα.
  11. Τα πρωτα δειγματα με την αποκτηση Γκοβου και τις προσπαθειες για σεντερ μπακ ειναι προς αυτη την κατευθυνση. Ας κανουμε λιγο υπομονη να δουμε την συνεχεια.
  12. Αν απο την αλλη αρχισουν και πουλανε Λετο, Νινη και Ζιλμπερτο και δεν τους αντικαταστησουν με αναλογης αξιας παικτες τοτε πρεπει να τους κραξουμε και να δειξουμε εμπρακτα την απογοητευση μας.

4 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Παιδια καποιο θεμα ειχε το blog με την αναρτηση σχολιων στο αρθρο μου γιαυτο το ξανανεβασα.
Περιμενω τα σχολια σας!

Zogra είπε...

σωστος ο Καπετανιος... δεν μπορει να γινεται ξεκατινιασμα και ποσο μαλλον συγκρίσεις με τον αιωνιο αντιπαλο, δίνοντας τροφη για σχολια και χλευασμούς... χθες ο μονος κερδισμενος ηταν ο sport-fm και οι πανουτσοκαρπετοπουλοι, αφου η εκπομπη χτύπησε κοκκινο ακροασης και τελικα ειχαμε απλα καποιους μονολογους των "βαρόνων" του ΠΑΟ που πλεον φτασαμε σε σημειο, να τα λενε μεσω των ερτζιανών αφου μεταξυ τους εχει διακοπει η "πολυμετοχικη" επικοινωνια κι ο γόνιμος διαλογος...

ειναι προφανές οτι ο Τζιγγερ εχει πλεον κοινο μετωπο με τους Γιαννακοπουλους και προσπαθει να αφησει στο περιθώριο τους....τριτους.
οπως ειχε τονισει και ο φιλος Μαβαλ (προοικονομια το ελεγε ο Όμηρος) ο Τζιγγερ εχει μετανιώσει που δεν ανοιξε την πορτα της ΠΑΕ μονο στους κοντους πριν απο δυο χρονια , αφηνοντας στην ακρη εγωισμούς και διαμαχες του παρελθοντος , αφου -οπως τελικα αποδεικνύεται- πιστευε και πιστευει οτι μονο οι δυο οικογενειες που κυβερνουν τον Παναθηναϊκό τις τελευταιες δεκαετιες μπορουν να διασφαλίσουν το παρον και το μελλον του συλλογου!
αλλωστε στα τελευταια λογια του μεγαλομετόχου φωτογραφιζεται καθαρα το παραπανω σκεπτικό, στην απαντηση του στον Πανουτσο για το τι θα ηθελε να μην ειχε κανει οταν άνοιξε την πορτα της ΠΑΕ το 2008...

mavalexis είπε...

Πάντως ο Πατέρας με τις δηλώσεις του δίνει επιχειρήματα δικαιολόγησης της μη επιλογής του, παρά τη σχετικά επιτυχημένη διετή θητεία του.

Zogra είπε...

Επιπλεον φιλε Καπετανιο, συμφωνω και επαυξάνω οτι εμεις οι φιλαθλοι - οπαδοι του τριφυλλιού, ενδιαφερομαστε μονο για το καλο της ομαδας μας και οχι για το ποιος θα ειναι το πρωτοπαλίκαρο... αν ο Τζιγγερ εχει αποφασισει να πορευτεί με τον Παυλο και το Θαναση, ας τα βαλουν κατω το συντομότερο κι ας δειξουν έμπρακτα οτι γυριζουμε σελιδα και ας γιγαντώσουν το συλλογο, γιατι ειναι σιγουρο πως αν το αποφασισουν, μπορουν να μεγαλουργήσουν!

Τζιγγερ , δειξε οτι αλλαξες κι οτι πλεον εμαθες απο τα λαθη σου, συμπορεύου με την οικογενεια Γιαννακοπουλων και βαλτε την ομαδα σε νεες "ραγες" ταχείας σιδηροδρομικής.....