neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Πρωθυπουργός «χαμαιλέων»...



Ο Γ. Παπανδρέου έχει βαλθεί να μας αποδείξει πόσο επιτυχημένα μπορεί να πραγματοποιήσει τη γρήγορη εναλλαγή ιδεολογικών κοστουμιών. Το γεγονός, δεν εντυπωσιάζει το ίδιο, όπως μερικούς μήνες πριν, κατά τα πρώιμα κυβερνητικά του βήματα. Δεν παύει, όμως, να προκαλεί απορία η διάθεση του Πρωθυπουργού της χώρας να επιδεικνύει περισσότερα χαρίσματα ηθοποιού, παρά συνειδητοποιημένου πολιτικού ανδρός!

Η παρουσία του κ. Παπανδρέου στον Πόρο, για το 13ο συμπόσιο της Σύμης, ασφαλώς αφήνει πολλά ερωτηματικά για την πίστη στην πολιτική, που ο ίδιος εφαρμόζει. Ευθυγραμμιζόμενος με τον διεθνώς καταξιωμένο οικονομολόγο και φίλο του, Τζ. Στίγκλιτς, μας πληροφόρησε πως η αναγκαία πολιτική είναι άλλη από την κυβερνητικά εφαρμοζόμενη, καθώς τόνισε ότι μέσω της αναδιανομής εισοδήματος θα επέλθει η έξοδος από την κρίση!

Μπορεί ο Γ. Παπανδρέου να επηρεάζεται και να βγάζει στην επιφάνεια το εδώ και μήνες θαμμένο σοσιαλιστικό του πρόσωπο, όταν βρίσκεται δίπλα σε προσωπικότητες, όπως ο κ. Στίγκλιτς και η Σ. Ρουαγιάλ, αλλά αν συνεχίσει έτσι οι έλληνες πολίτες θα πιστέψουν στο τέλος ότι εξέλεξαν έναν Πρωθυπουργό με χαρακτηριστικά χαμαιλέοντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: