neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΝΤΟΥΚΟΥ


Οι παικτες της ποκας νομιζω πως με ντουκου θα παρομιαζαν την απαντηση του Βγενοπουλου και οχι με πασο. Ο Βγενο απαντησε στον Τζιγκερ πως αν πραγματικα θελεις να πουλησεις τοτε πρεπει να το παμε by the book που λενε οι φιλοι μας οι αμερικανοι και οχι αερα πατερα οπως θελεις. Με λιγα λογια αν δεχτεις να γινει ελεγχος και να γινουν ολες οι διαδικασιες οπως πρεπει τοτε ο Βγενο και η ΠΕΚ ενδιαφερονται να αγορασουν και ας μην ειναι η Παιανια στο deal.
Τωρα μενει να δουμε αν ο Τζιγκερ θελει πραγματικα να πουλησει ή οχι.
Καποιοι βεβαια διαβαζοντας την επιστολη θα πουν πως ο Βγενοπουλος κανει πισω, αλλα επιτρεψτε μου να πιστευω πως ειναι καθαρα μια κινηση τακτικης και ζυγισματος του αντιπαλου. Περιμενοντας την απαντηση του Τζιγκερ.

4 σχόλια:

Zogra είπε...

αλλιως και....check. ντουκου οντως απο τον Βγενο, παραχωρωντας το δικαιωμα να "μιλησει" ο Τζιγκερ ειτε με πασο , ειτε με raise , ειτε ακομα ακομα με All-in , αν θελετε....

Θα εχει οντως ενδιαφερον η απαντηση του Γιαννη Βαρδινογιαννη και ειμαστε ολοι σε αναμενα καρβουνα για το πως θα εξεληχθει αυτη η "παρτιδα"....

Striker είπε...

re paidia....o tzigker de kaigetai na poulisei. o bgeno kaigetai na agorasei. ti ntoukou kai malakies??? pontarisma anoigei aytos pou kegetai na agorasei. o tzigker apla brethike sto paixnidi kai akolouthaei eite me check eitai me fold.....giati na kanei pontarisma?? aytos exei to panw xeri. kai de kaigetai na to riskarei kiolas.
oraia i kolotoumpa tou bgeno....once more

Καπετάνιος είπε...

Ο Τζιγκερ μπορει να μην καιγεται αλλα σιγουρα θελει να πουλησει.
Δεν νομιζω οτι εχει ορεξη να μπει παλι στην διαδικασι που ηταν προ πολυμετοχικοτητας με κοντρες και γκρινιες.
Το θεμα ειναι οτι επειδη δεν καιγεται μπορει και να το αφησει.
Αλλα δωσε λιγο χρονο στην κατασταση.
Πρωτος απο χθες μιλαγα για τις κολωτουμπες του Βγενο,αλλα επιμενο οτι η ανακοινωση ειναι καθαρο ΝΤΟΥΚΟΥ και περιμενουμε κινηση.
Ας δωσουμε λιγο χρονο για την απαντηση Τζιγκερ.

mavalexis είπε...

Και στη φωτό δίδυμος αδερφός του Νταφ...!