neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…


Η Αγγλία τα κατάφερε και πήρε τελικά στο παρά 5’ την πρόκριση για τους 16 του θεσμού, όπου και θα συναντήσει τους Γερμανούς σε μια «μάχη» από τα …παλιά!
Οι φίλοι μας οι Σέρβοι δεν κατάφεραν να προκριθούν και είχα πιστέψει σε μια καλή πρώτη τους πορεία σε τελικά Παγκοσμίου κυπέλλου ως αυτόνομη ομάδα της Σερβίας. Τα γκολ των φιλόδοξων Αυστραλών , τους έστειλαν νωρίτερα από όσο περιμέναμε στα σπίτια τους κι εμάς …στον κουβά!

ΣΗΜΕΡΙΝΑ :

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ : 2/2 . Θεωρώ ότι τα ψέματα τελείωσαν για τους Ιταλούς κι επειδή δεν θα θελήσουν να γίνουν το επόμενο θύμα αποκλεισμού από τον πρώτο γύρο, θα κοιτάξουν από νωρίς να καθαρίσουν το ματσάκι , χωρίς μάλιστα να περιμένουν την «βοήθεια» της Παραγουάης… Διπλό λοιπόν από το ημίχρονο που νομίζω πως θα είναι και το τελικό σημείο στον αγώνα τους με τους Σλοβάκους.
-Εναλλακτικό ειδικό στοίχημα πρώτη κίτρινη κάρτα στη Σλοβακία (1,60-1,70), 2 στο ημίχρονο (2,00-2,10)-

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ : Χ ημίχρονο. Νομίζω ότι θα γίνει παιχνίδι δύναμης και κέντρου στο ματς της Παραγουάης. Η ομάδα της Ν.Αμερικης είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και αποδίδει μεστό και καλό ποδόσφαιρο. Δύσκολα να παρασυρθεί σε γρήγορο ρυθμό από τους Νεοζηλανδους και τουλάχιστον έως το 45ο λεπτό θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι ισορροπημένο.
-Εναλλακτικό ειδικό στοίχημα Under (1,75-1,90) , περισσότερες κίτρινες κάρτες στο 1ο ημίχρονο για την Ν.Ζηλανδια (2,10-2,25)-

ΔΑΝΙΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ : Άσσος drow no bet. Η Δανία έδειξε καλά στοιχειά και νομίζω ότι έστω και δύσκολα θα μπορέσει να κερδίσει τους Ιάπωνες και να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους 16 του θεσμού. Για κάλυψη όμως ίσως να είναι προτιμότερο να ψάξουμε τον άσσο drow no bet που πληρώνει κοντά στο 1,70…(1,67 – 1,78)
-Εναλλακτικό ειδικό στοίχημα περισσότερα κόρνερ για την Δανία στο 90λεπτο (1,60) , να μην σκοράρει η Ιαπωνία (2,35 – 2,50)-

ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ : No Bet. Οι Ολλανδοί έχουν προκριθεί και εκτός αυτού θα κοιτάξουν να δουν με ποιον θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον επόμενο γύρο του θεσμού…. Δεν αποκλείεται να συμβεί το οτιδήποτε, πόσο μάλλον που το Καμερούν θα παίζει ελευθέρα και χωρίς άγχος αφού έχει ήδη αποκλειστεί… Καλύτερα να ψάξουμε κάτι εναλλακτικό, στα ειδικά στοιχήματα με καλή απόδοση…
-Εναλλακτικό ειδικό στοίχημα να σκοράρει ο Ετο στο 90λεπτο (3,00-3,90) , ίδιος αριθμός κίτρινων καρτών στο ημίχρονο (2,45-2,60) , να σκοράρει αναπληρωματικός παίκτης στο 90λεπτο (4,20-4,50)-

Καλη επιτυχία...

5 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Μου αρεσει το Ιταλια/Ιταλια και το να σκοραρει ο Ετο.

mavalexis είπε...

Μη "μυρίσουν κρίνο" οι Ιταλιάνοι πρόωρα...

Καπετάνιος είπε...

τελικα ειχε δικιο ο maval για την ιταλια
ευτυχως που επαιξα να σκοραρει ο ετο αλλα και under 2.5 στο ιδιο παιχνιδι.
οποτε την σωσαμε την παρτιδα

Ανώνυμος είπε...

neo strapatso gia daf ...

x imixrono dania kai x imixrono asso teliko italia !!!!!!

refa simera h keli 33..

zogra heeeeeeelp !!!

daf.

mavalexis είπε...

Μέτρια - άσχημη για τους κακεντρεχής - εμφάνιση από Ζόγκρα, αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι και οι κουβάδες.... Πάμε για άλλα!