neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΙ ΑΠΟΒΡΑΔΟ...


Στον "πρόλογο" της Παρασκευής της έναρξης του θεσμού, είχα γράψει για την δυσπιστία μου στις άλλοτε κραταιές δυνάμεις του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Για ακόμη μια φορά το χθεσινό βραδινό παιχνίδι ήρθε να μας επιβεβαιώσει καθώς οι Άγγλοι ήταν τραγικοί και νομίζω πως είναι φανερό πλέον ότι δεν έχουμε να περιμένουμε και πολλά.. (Για τους Γάλλους δεν θα πω κάτι περαιτέρω για να μην μου φωνάζει ο Μαβαλ, ότι ευλογώ τα γένια μου συνέχεια..χαχαχαχα)

ΣΗΜΕΡΙΝΑ :

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ : Άσσος Είχα πει να κρατήσουμε μικρό καλάθι για τους Ολλανδους αλλά τελικά μου άρεσαν στο πρώτο ματς τους καθώς είδα ότι πάιζαν με ουσία! θα πάω στον άσσο σήμερα ας δίνει λίγη απόδοση γιατί καλοί οι Γιαπωνέζοι αλλά πιο καλή η παρέα του Σναιντερ...
-ειδικό στοίχημα ίδιος αριθμός κίτρινων καρτών στο ημίχρονο (2,80-3,00) , Χ στο ημίχρονο (1,80-1,90)-

ΓΚΑΝΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ : Ασσος. μ´αρεσε η Γκανα στο πρώτο παιχνίδι και νομίζω ότι δεν θα παει ακλαυτη σε αυτό το Μουντιαλ! Σήμερα πρέπει να πάρει το τρίποντο αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση!
-Ειδικο στοίχημα να σκοράρουν και οι δυο ομάδες (2,10)-

ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΔΑΝΙΑ : Χ ημίχρονο. Πιστεύω πως και οι δυο ομάδες έχουν δυνατότητα να πάρουν την νικη. Το Καμερουν όταν ξύπνησε μετά το γκολ που έφαγε στο πρώτο ματς, έδειξε κελε στοιχεία αλλά θα πρέπει να πάρει μεγαλύτερες προτωβουλιες ο Ετο! Από την άλλη η Δανια (θα συμφωνήσω με τον φίλο Αλεξη) έδειξε καλά στοιχεία με τους Ολλανδους και θα έλεγα ότι τους αδικεί η εικόνα τους σκορ στο πρώτο παιχνίδι με τις Τουλιπες... επειδη δεν βρίσκω κάποιο προβάδισμα νίκης για μια εκ των δυο ομάδων, θα πάω στο Χ του ημιχρόνου που φαντάζει αρκετά πιθανό.
-Ειδικο στοίχημα να σκοράρει στο 90λεπτο ο Ετό (2,00) , κάτω από 12,5 κόρνερ στο 90λεπτο (2,15-2,30)-

Kαλό ποδοσφαιρικό Σαββατο!

1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Τι λες ρε Ζόγκρα τώρα! Μαζεύονται τα εύστοχα σημεία, μήπως να αρχίσει να σε ακούει ο τζογεν κοσμάκης να... βγει απ´ τον κουβά και να κάνει καμιά κονομισιά!