neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΚΙ, ΟΜΩΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ...!!




Ή Αλλιώς... a bounce of bullshits!

Κλαύτε τα κ.κ. Αγγελόπουλοι...

Απέτυχε ο επικίνδυνος τζόγος σας, αν και πέτυχε - ευτυχώς χωρίς την ύπαρξη θυμάτων - ο "εφημεριδικός νεο-χουλιγκανισμός", όπως ήταν σχετικά εύκολο ακόμα κι εκ των προτέρων να καταλάβει κανείς!

Τα καταφέρετε να επιτύχετε έναν από τους σφοδρότερους - μάλλον τον σφοδρότερο - διασυρμούς αθλητικού σωματείου όλων των εποχών! Συγχαρητήρια τόσο σε εσάς όσο και στο "Γαύρο" του κ. Πίκουλα και στον υπόλοιπο οπαδικό σας τύπο, αλλά και ευρύτερα συγχαρητήρια σε όλοκληρο τον επικοινωνιακό βραχίωνα του... "συστήματος ΚΑΕ ΟΣΦΠ"!

Όχι,η σωστή εκτίμηση δεν αποτελεί προφητεία, απλά χρειάζεται κοντά στο νου να βάζεις και τη γνώση... αν έχεις, φυσικά, έστω και ελάχιστη από δαύτην!

ΥΓ: Σχόλιο-καταπέλτης από αναγνώστη του www.gazzetta.gr (στις 07 Ιουν 02:08 από cocos): "ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!! ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ????"

ΥΓ 2: Από παναθηναϊκή άποψη το συγκεκριμένο σχόλιο τα λέει όλα για τον τελικό... Από φίλαθλη άποψη, όμως, δεν χωράνε σχόλια... non call!

5 σχόλια:

daf είπε...

milame gia tin apolyti kantantia ..

Καπετάνιος είπε...

Καφροι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες.
Δυστηχως οι διοικησεις των περισοτερων ομαδων κρατανε ζωντανες αυτες τις ομαδες καφρων νομιζοντας οτι θα τους προσφερουν κατι.
Στην πραγματικοτητα δεν προσφερουν τιποτα.
Βεβαια ειναι η αληθεια οτι οι καφροι του Ολυμπιακου εχουν την ταση να κανουν μεγαλυτερο κακο και μεγαλυτερες αλητειες στα γηπεδα.Ισως επειδη και η διοικηση της ομαδας εχει την ταση να τους εχει ακομα πιο κοντα της απο αλλες ομαδες.
Το ανησυχητικο ομως της υποθεσης ειναι οτι η νεα οπαδικη εφημεριδα του Ολυμπιακου,οντως οπως λεει και ο maval,μπηκε πολυ επιθετικα στο παιχνδι και τα αποτελεσματα τα ειδαμε,γιατι σιγουρα σε μεγαλο βαθμο τα ακρως εριστικα εξωφυλλα της δυναμιτησαν πολυ τον κοσμο που ετσι κι'αλλιως δεν θελει και πολυ.
Επιτελους ποτε θα δουμε τις ιδιες τις διοικησεις των ομαδων να βαζουν στην ακρη τους καφρους,και να καθονται στο ιδιο τραπεζι για το καλο του αθλητισμου και το καλο του προιοντος που πουλανε?Εχω την εντυπωση πως στην Ελλαδα δεν θα το δουμε ποτε.

Υ.Γ.Αληθεια σε αυτην την χωρα που ολα λειτουργουν ΤΕΛΕΙΑ,δεν υπαρχει καποια αρχη που να ελεχγει το τι κυκλοφορει στις εφημεριδες και ειδικα στις αθλητικες που ειναι γνωστο οτι επειρεαζουν απιστευτα τις μαζες των ηλιθιων που ακολουθουν τις ομαδες.

Ανώνυμος είπε...

Χθες συνεβει το μεγαλυτερο ξεβρακωμα στην ιστορια του παγκοσμιου αθλητισμου...

υγ. Παντα πιστευα οτι το ΙQ της πλειοψηφιας των οπαδων της ομαδας του λιμανιου ειναι υπο το μηδεν αλλα τετοια απολυτη δικαιωση που μου εδωσε ο Πικουλας και η εφημεριδα Γαβρος ( φοβερο ονομα εφημεριδας, το παρατσουκλι με το οποιο τους κοροιδευουμε επι δεκαετιες...) δεν την περιμενα ποτε. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ εγραψε στο πρωτοσελιδο σημερα...

υγ2. Ακομα θυμαμαι την ανακοινωση των αφων Καρπαζοπουλων ''ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ''
υγ3. Το συνθημα γνωστο και παλιο, 1-2-3 πρωταθλημα θα παρουμε μοναχα με την βια. Πλεον οι γαβροι μπορουνε να φωναζουνε 1-2-3 μια νικη δεν μπορουμε ουτε με την βια....
υγ.4 Ροζ φανελα η πρωτη σου φανελα... Ετσι φωναζουν οι ανιστορητοι γαβροι που στην ουσια ειναι σαν λενε οτι το κοκκινο της φανελας τους ειναι ροζ αλλα που να το παρουν χαμπαρι... Παντως χθες ροζ φανελιτσα φορουσε ο Τσελσι... (οχι η ομαδα της Αγγλιας). Και εις ανωτερα κουκλιτσα μου...
υγ.5 Τελικα το μονο που θα σωσει την αυτο τον τοπο απο αυτο το αθλητικο-κοινωνικο συχαμα θα ειναι η αυξηση της σταθμης της θαλασσας...

Εμετικος

daf είπε...

mav giati exei pesei h kinisi sto promenados re file ? den vlepw polla sxolia ...

mavalexis είπε...

Άστα... φαίνεται πως οι συντάκτες μας έγιναν υπερβολικά πολυάσχολοι από πολυάσχολοι που ήταν όταν είχαν αυξημένη δραστηριότητα στο μπλογκ!

Παρατηρούνται, δε, διαφωνίες ως προς το βαθμό δημοκρατικότητας της ιστοσελίδας μας, καθώς κάποιοι συντάκτες έχουν συνασπισθεί στη θέση ότι γραφόμενα άλλων πρέπει να λογοκρίνονται!

Πάντως, αν έχεις όρεξη, μπορείς να συμβάλλεις κι εσύ στην αύξηση των αναρτήσεων και των σχολίων, οπότε και του ενδιαφέροντος στο μπλογκ και όταν το επαναπυροδοτήσεις ξανα... κρύβεσαι πάλι!

Υγ: Προς θεού, αν το επιχειρήσεις, όχι στα γκρήκλις!