neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ε ΡΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑ.....


Πέμπτη σήμερα με απεργίες σε μέσα μαζικής μεταφοράς και με καύσωνα στην Αττική... Τι άλλο να θέλουμε δηλαδή...? Μήπως να κερδίσει η Εθνική μας με 0-2 την ομάδα της Νιγηρίας? Ας μην απογοητευόμαστε όμως κι ας προσπαθήσουμε να απολαύσουμε ποδόσφαιρο με μπυριτσες και ανεμιστήρες..

ΣΗΜΕΡΙΝΑ :

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - Ν.ΚΟΡΕΑ : Άσσος. Μετά και το πέρας της πρώτης σειράς αγώνων για τη φάση των ομίλων, μπορώ να επιβεβαιώσω τις βασικές μου σκέψεις, που θέλουν την ομάδα του Ντιέγκο ξεκάθαρο φαβορί για τον τελικό του φετινού Μουντιάλ! Νομίζω πως αυτή τη φορά και σοβαρή θα παρουσιαστεί η Argentina και έχει το ιδανικό σε ποιότητα σύνολο ώστε να προχωρήσει με αξιώσεις (εκμεταλλευόμενη αν θέλετε και την αδυναμία που φαίνεται να δείχνουν άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές κυρίως "πάλε ποτε" δυνάμεις..)
Σίγουρος άσσος λοιπόν και αν αναζητούμε λίγο μεγαλύτερη απόδοση ας ρισκάρουμε σε άσσο με χάντικαπ 1 γκολ για τους Κορεατες.
-Ειδικά στοιχήματα : περισσότερες κίτρινες κάρτες για την Αργεντινή στο δευτερο ημίχρονο (3,70!), να σκοράρει στο 90λεπτό ο Χιγκουαην (2,20)-

ΕΛΛΑΔΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ : Under. Όπως έγραψα και σε σχόλιο μου στην χθεσινή ανάρτηση, πλέον θα πρέπει ανεξαρτήτως αντιπάλων και μορφής παιχνιδιού, να "καρφώνουμε" από την προηγούμενη που λέγει ο λόγος.., τους αγώνες των 17.00 στο under , αφού τείνει να γίνει θεσμός.. Πέρα από το "καταραμένο" λοιπόν under , το οποίο είναι πιθανό έτσι κι αλλιώς για αγώνα της Εθνικής μας, δεν θα ήθελα να σας προτρέψω να παίξετε το διπλό των Αφρικανων, για ευνοήτους λόγους..παρότι έδειξαν πως διαθέτουν πολύ αξιόλογο σύνολο (σε αντίθεση με την απογοητευτική εμφάνιση της Ελλάδας). Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να βρούμε για πρώτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα να γελάσει και της πολύπαθης Ελλάδας το χειλάκι.. Ο Αλκέτας 16 χρόνια πριν είχε τονίσει στο χαρακτηριστικό video των αποδυτηρίων.. "...ας έχει παίκτες, σουταρετεεεε!!! έτσι μπαίνει το γκολ..!!!!" ;-)
-Ειδικά στοιχήματα : να σκοράρει ο Νίνης στο 90λεπτο (3,60!), Χ στο ημίχρονο (1,80-2,00)-

ΓΑΛΛΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ : Άσσος. Μετά και το μεγάλο διπλό (που προτείναμε περήφανα χθες) της Ουρουγουάης, οι Γάλλοι θα πρέπει ξεκάθαρα να πάρουν το τρίποντο από την ομάδα του Μεξικό Ομολογώ ότι μου άρεσε το Μεξικό στον πρώτο αγώνα της πρεμιέρας της διοργάνωσης αλλά λόγω καλής απόδοσης (2,20-2,40!!!) και λόγω αναγκαιότητας, θα πάω στον άσσο της Γαλλίας κι ότι γίνει..
-Ειδικά στοιχήματα : να σκοράρει ο Σισσε στο 90λεπτο (3,00-3,30), σύνολο κόρνερ 2ου ημιχρόνου πάνω από 5,5 (2,20-2,40)-

Όπως είδατε έπαιξα λίγο παραπάνω "βαζελικα" σήμερα..για το γούρι.. χαχαχαχαχα!
Καλή επιτυχία!

3 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Μετα τις επαναλαμβανομενες επιτυχιες σου στις προβλεψεις,ειπα σημερα να σε διαβασω πρωτα και μετα να παιξω.
Την αργεντινη δυστηχως δεν την προλαβα και ειναι ηδη στο 2-0.
Το απογητευτικο και κουρασμενο συνολο του Ρεχαγκελ δεν το ακουμπαω.Μακαρι ετσι για τους τυπους να κανει καλη εμφανιση.
Στο παιχνιδι της Γαλλιας ομως θα επικεντρωσω το παιχνιδι μου σημερα.Πιστευω και εγω οτι σημερα ειναι η ολα η τιποτα για τους τρικολορ και παρολο που το Μεξικο ειναι αξιολογη ομαδα,νομιζω τελικα οτι το βραδυ θα πανηγυρισει ο τρελο-Τζιμπριλ!!!!!Ολα λοιπον μονο αποδεκτο στον ασσο της Γαλλιας.

Zogra είπε...

μαστορια... τρεχτε να προλαβετε! δινουν ειδικο στοιχημα "να σκοραρει παικτης αναπληρωματικος στο 90λεπτο" στο 4,60-4,80 αποδοση! μια χαρα στοιχημα ειναι... αξιζει το ρισκο για μικρο πονταρισματακι... (ειναι και για τις δυο ομαδες Ελλαδα και Νιγηρια)
Θυμιζω αναμενεται να παιξει αλλαγη ο Νιναραςςςς!!!! Vamos

mavalexis είπε...

Σου τσάκισε λίγο... αλλά για καλό τελικά! Ο... άπιστος κάπτεν πίστεψε τον μίστερ Ραϋμόν, αλλά οι επίγονοι του Ούγκο Σάντσες έδειξαν ότι το Μέξικο είναι σταθερή δύναμη στα Μουντιάλ!

ΥΓ: Να φύγει τώρα ο Ότο, μην γίνει καμιά ζημιά και πάρει αποτέλεσμα με Ντιέγκο και "κατσικωθεί" στο σβέρκο των "συμπαθούντων" του!