neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΠΕΚ


Αυτο που συμβαινει με τον ΠΑΟ εσας σας κακοφαίνεται, εγω γελάω ατελειωτα και νιωθω δικαιωμενος. Σε προσωπικες συζητήσεις με τον καπετανιο του έλεγα ότι η όλη υπόθεση πολυμετοχικότητας είναι περίεργη από τη στιγμη που 10% των μετοχών είχαν μείνει αδιάθετες. Οι αντιβιωτικοί εψαχναν τροπους να παρουν την ΠΑΕ εδς και χρόνια και μόλις ανοιξαν οι πόρτες δεν έτρεξαν να παρουν αυτο το 10% που περισευε για να δυναμώσουν το ποσοστό τους??
Απο την άλλη , και ο καπετανιος ευκολα με επιβεβαιώνει, έλεγα ότι βγηκατε στους δρομους με συλλαλητήρια, φωνάξατε, βρίσατε και τελικά?? ΤΙ??? Πάλι η οικογένεια ήταν στο τιμόνι και ας είχατε παραμυθιαστει με πολυμετοχικά σενάρια. 2 χρόνια μετα.... η οικογένεια ζει και βασιλεύει και ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ. Απλά βρήκε έναν τρόπο να ηρεμήσει το πλήθος και να πουλήσει διαρκείας τα 2 χρόνια που πέρασαν. Τώρα που ηρέμησε ο κοσμος επανέρχεται και κάνει και πολιτισμένους διαλόγους με τους οργανωμένους.... Ερε παραμύθι που πουλάει η οικογένεια στα πρόβατα χρόοοοοοονια τωρα.
Και μην ακούσω αηδίες περι ''νταμπλ''. Νταμπλ πήρε και ο Σουμ. Αναλογιστήτε ποιους αντιπάλους είχατε φέτος και μετά ξανασκεφθήτε πόσο τελικα σας έχει πιπιλησει το μυαλο η Οικογένεια. Εμπρός λοιπόν για νέες αγορες διαρκείας.
ΥΓ Οσο περνάει ο καιρός ΤΟΣΟ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ και στο θέμα του γηπέδου. Συμβιβαστείται με την ιδέα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1) MAKAΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ...
ΚΑΙ
2) ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ...
3)ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΕΜΕΤΙΚΟΣ

Καπετάνιος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω προς τι η εκρηξη ζηλειας και μιζεριας μετα τις εξελιξεις στον Πολυμετοχικο.
Εγω να επιβεβαιωσω οσα λες,αλλα και εσυ πρεπει να παραδεχτεις οτι ποτε δεν ζουσαμε στον ονειρικο κοσμο που λες οτι ειμασταν,τουλαχιστον οχι οι Παναθηναικοι του blog.Αλλωστε επειδη τα γραπτα μενουν,μπορεις να δεις πολλες αναφορες στα προβληματα του πολυμετοχικου σχηματος.
Τωρα για τα διαρκειας που λες και καλα στην κοροιδια που ειμαστε θυματα,να σου θυμησω οτι ο Παναθηναικος τα τελευταια δυο χρονια ξοδεψε περιπου 30 εκατομυρια ευρω σε μεταγραφες.Πηρε παικτες οπως ο Ζιλμπερτο Σιλβα,ο Σισσε,ο Κατσουρανης και αλλους εξισου καλους.Εκανε συμπαθητικες πορειες στην ευρωπη και κατεκτησε μετα απο 6 χρονια το double στην Ελλαδα.Μηπως τελικα δικαιολογουνται τα διαρκειας και τα εισητηρια????Αντι να χαιρομαστε που γυριζει ο κοσμος μιας ομαδας στο γηπεδο,να σχολιαζουμε οτι και καλα ειναι θυματα?Καπου δεν μας τα λες καλα.Και στο κατω κατω ρε φιλε Στραικερ,εσυ περσι με ολα τα τραγικα που συμβαινουν στην ομαδα σου και παλι βρηκες το κουραγιο να αγορασεις δυο τρεις φορες εισητηριο της ΑΕΚ.Αν εμεις ειμαστε κοροιδα εσυ τι εισαι ρε ψηλακο?

Υ.Γ.Ποτε να μην γινει το γηπεδο στον Βοτανικο.Λεωφορος ή ΟΑΚΑ!!!!

Καπετάνιος είπε...

Οσο για τα προβατα,αν και ξερεις σε τι ΜΕΓΑΛΗ εκτιμηση εχω τους οργανωμενους,η ανακοινωση τους μετα την συναντηση με τον Τζιγκερ αλλα και το κλιμα στο οποιο εγινε η συζητηση αλλα και οι κινητοποιησεις τους στις εξελιξεις του πολυμετοχικου σου απαντανε και δειχνουν ποσο προβατα ειναι οι οπαδοι του Παναθηναικου.
Οποτε θα προτεινα την μιζερια σου να την κατευθυνεις αλλου και οχι στον Παναθηναικο.

mavalexis είπε...

Για στάσου ρε μάστορα! Γιατί όσα μου λες μου φαίνεται ότι όλα είναι φάουλ!

Κατ' αρχήν δεν σταματά η πολυμετοχικότητα επειδή αποχωρούν κάποιος ή κάποιοι μέτοχοι και μην αποκλείεις καθόλου ακόμα και εν μέσω κρίσης να εισέλθουν και νέοι μέτοχοι, ίσως και περίσσοτεροι από όσους αποχωρήσουν!

Άλλωστε πάντα υποστήριζα ότι μια πολύ καλύ λύση στην οποία θα οδηγούσε η πολυμετοχικότητα είναι η "ολιγομετοχικότητα", με πρωταγωνιστές σ' αυτήν τους μπασκετικούς και όποιον άλλον/άλλους ακολουθήσουν, μετά από το πρώτο "ξεσκαρτάρισμα", που ήταν λογικό να συμβεί, όπως ήταν λογικό να είναι μέσα σε αυτό ο υπερβολικά "πολύς" - ψιλοφαμφάρας -Α. Βγενόπουλος.

mavalexis είπε...

Παρά τα όσα λες, καθόλου δεν αποκλείεται στο τέλος της ΑΜΚ να μειωθεί περαιτέρω το μετοχικό ποσοστό Βαρδινογιάννη και να αναλάβουν - όχι σε αντιπαράθεση μαζί του, πράγμα θετικό - πολύ ενεργότερο ρόλο οι Γιαννακόπουλοι, ενώ ο Πατέρας δείχνει με τη συμμετοχή του στην ΑΜΚ και τη συμμετοχή του στη νέα διοίκηση ότι αποτελεί μια επιπλέον ισχυρότατη δύναμη στον ΠΑΟ για όλο το σύλλογο, εξέλιξη που προέκυψε απ' την πολυμετοχικότητα!

Σε καλό δρόμο είναι η πανάθα λοιπόν, αλλά πρέπει να διοχετευθεί ενδιαφέρον των ισχυρών παραγόντων στα ερασιτεχνικά τμήματα, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο έγινε φέτος και γενικότερα τα τελευταία χρόνια!

ΥΓ: Πολύ εντυπωσιακός ο κάπτεν με τη (νέα του;) θέση για το γήπεδο! Συμφωνώ και επαυξάνω και αυτά τα "δεν είναι εύκολο" ας μείνουν στην άκρη!

ΥΓ2: Ο ΠΑΟ με δύο προσθήκες ενδεκάδας-δεξί χαφ αξιώσεων και σεντερ μπακ της προκοπή- και 3-4 παίχτες ρόστερ, αναλόγως της δουλειάς που θα γίνει και της τύχης που θα έχει μπορεί τα επόμενα χρόνια να κάνει πολλά πράγματα!

Καπετάνιος είπε...

Φιλε maval
Ξερεις πολυ καλα οτι ο Βοτανικος δεν βολευει καθολου τον κοσμο του ΠΑΟ και ειδικα τους "βορειους".
Οποτε δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να ειμαι ενθερμος οπαδος του project.
Απο την αλλη θελω γρηγορα δικο μας γηπεδο γιαυτο και αναγνωριζοντας τις δυσκολιες της Λεωφορου την ειχα ως δυσκολη περιπτωση.Εδω που φτασαμε ομως και με την γελιοτητα των κυβερνησεων στο θεμα Βοτανικος,πρεπει η ΠΑΕ να παρει πιο ενεργο ρολο και γρηγορες αποφασεις.Και οι λυσεις ειναι δυο.
Λεωφορος ή ΟΑΚΑ.Δωστε μας το ΟΑΚΑ να το κανουμε ποδοσφαιρικο γηπεδο ή αφηστε μας να γκρεμισουμε καινα ξαναχτισουμε την Λεωφορο.Ειμαι σιγουρος οτι η μοντερνοι τροποι καταστευης αλλα και η μοντερνα αρχιτεκτονικη μπορει να δωσει λυσεις για γηπεδο στον ιστορικο σημειο στην πολη της Αθηνας.
ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

mavalexis είπε...

Πέστα κάπτεν, να "αγιάσει" το στόμα σου!