neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο Αρλεκινος Τζιγκερ


Μαλλον το εχει για κακο ο αρλεκινος Τζιγκερ να κραταει ομαδα που εχει κατακτησει το double και να αρχιζει την νεα σεζον απο εκει που την αφησε. Οπως λοιπον και το 2004 οταν διελυσε την ομαδα του double για να φτιαξει ενα τερατουργημα που εδιωξε τον κοσμο απο το γηπεδο και εκανε να παρει ανασα 6 χρονια, φετος ολα δειχνουν πως παμε για τα ιδια φαινομενα.
Την αρχη την εκανε διαλυοντας την πετυχημενη διοικηση του Πατερα. Με αξιους συμπαραστατες τους αδελφους Γιαννακοπουλους, με οπλα του δυο αθλιες φυλλαδες, αναγκασε τον Πατερα να παραιτηθει και να αφησει την ομαδα ακεφαλη. Ολα τα αλλα που βλεπουμε εδω και ενα μηνα περιπου με τον αρλεκινο Τζιγκερ να το παιζει και καλα οτι θελει επιστροφη Πατερα και διαφορα τετοια αστεια, μην γελιεστε ειναι σταχτη στα ματια του κοσμου για να πει οτι το προσπαθησε. Πως ομως προσπαθεις οταν θετεις τετοιους ορους για να κανεις τον Πατερα να αρνηθει? Δεν μασαμε κουτοχορτο ομως αρλεκινε Τζιγκερ, βλεπουμε και καταλαβαινουμε και ειμαι σιγουρος οτι θα φανει και στο γηπεδο φετος το ποσο ο κοσμος του Παναθηναικου τον εχει καταλαβει. Θυμηθητε οτι θα δουμε και μια με δυο πωλησεις βασικων στελεχων της ομαδας. Ο Λετο και ο Νινης ειναι πρωτοι πρωτοι στην λιστα παραχωρησεων αλλα κατι μου λεει οτι αν ερθει καλη προταση για Ζιλμπερτο και Σισε μαλλον θα κουνησουν και αυτοι μαντιλι.
Για μεταγραφες τωρα μην κρατατε μεγαλο καλαθι. Ελπιζω τουλαχιστον να παρει εναν πρωτο κλασσατο αμυντικο. Αν και εκει πια δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. Οσο για τον Φρειτας, δεν ξερω τι φρουτο ειναι αυτος, αλλα τα πρωτα ονοματα που εχουν συνδεθει μαζι του δεν τα ξερει ουτε η μανα τους και μου φαινεται οτι παμε σε παλιες καλες εποχες. Διαβασα μαλιστα καπου(σχολιο αναγνωστη του ΣπορFM) οτι ο τυπος ηταν μεταφραστης και δημοσιογραφος και μονο τα τελευταια 10 χρονια ασχολειται με το επαγγελμα. Οσο για της μεταγραφες, στην Σπορτινγκ πουλησε ολον τον κοσμο φερνοντας στα ταμεια κοντα στα 30 εκατομυρια και για αγορες ξοδεψε περιπου 6 εκατομυρια. Οτι πρεπει δηλαδη για τον αρλεκινο Τζιγκερ που μαλλον παει για πολιτικη ΔΝΤ και στην ομαδα του ποδοσφαιρου.
Να μην ξεχασω αλλον εναν αρλεκινο του πολυμετοχικου που ακουει στο ονομα Βγενοπουλος. Ο Αντρεας λοιπον μια μας λεει οτι θα αγορασει την ομαδα, μια οτι θα βαλει παραπανω λεφτα απο την αυξηση για να κανουμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μεταγραφες, μια οτι φευγει και χαριζει τις μετοχες, μια οτι τελικα δεν φευγει και υπο προυποθεσεις μπαινει στην αυξηση και τωρα περιμενουμε την επομενη δηλωση του. Δυστηχως ο Βγενοπουλος φαινεται να ειναι μια πολυ μεγαλη απογοητευση για τον κοσμο του Παναθηναικου.
Στον θιασο του πολυμετοχικου και στις παραστασεις που παρακολουθουμε απο την κατακτηση και μετα, να μην ξεχασω να αναφερω και την οικογενεια Γιαννακοπουλου που εχουν προσφερει τα απειρα στο μπασκετ,αλλα μεχρι τωρα στην μπαλα μας προσφερουν κυριως ομορφιες ειτε στην μορφη δηλωσεων ειτε στην μορφη πρωτο σελιδων και σε καμια περιπτωση δεν εχουν ενδιαφερθει για το καλο της ομαδας αλλα μονο για το καλο του ονοματος τους.
Που ειμαστε σημερα????Ο Παναθηναικος ειναι ακεφαλος. Ο Τζιγκερ εχει βαλει τον Γοντικα, καθαρα λαμογιο ανθρωπος του και παμε για μια λιτη πολιτικη, με τον αρλεκινο Τζιγκερ να ελεγχει και παλι την ΠΑΕ. Διαρκειας να παρουμε?????Μεγαλη εκπτωση 20% για τους κατοχους αλλα μηπως το κανει για να δελεασει γιατι απο μεταγρφες δεν προκειται να κερδισει κοσμο????Καπως ετσι μου φαινεται το σκεφτηκε ο αρλεκινος.Μαυρα μου φαινονται τα πραγματα εκτος και αν αλλαξει κατι ριζικα και μπουν δυνατα στο παιχνιδι οι Γιαννακοπουλοι,πραγμα που ομως φανταζει δυσκολο. Κουραγιο!!

Υ.Γ. Ειναι αδιανοητο ο Ερασιτεχνης Παναθηναικος να βρισκετε σε τετοια αθλια κατασταση και ολοι οι Παναθες του πολυμετοχικου να μην ενδιαφερονται. Οποτε ας κοψουν τις βαρυγδουπες δηλωσεις για το ποσο καιγονται για την ομαδα και ας βαλουν κατι μικρο απο τα πολλα που εχουν για να στηριξουν τον ερασιτεχνη τωρα που τους εχει αναγκη. Εκει φαινεται ποιος νοιαζεται για την Παναθηναικη ιδεα.

Υ.Γ.2 Ο Πατερας εκανε λαθη στην θητεια του αλλα κυριως επικοινωνιακα. Overall ειναι πετυχημενος και μεσα στον πολυμετοχικο φανταζει αυτη την στιγμη ως η μονη αξιοπιστη λυση για να συνεχισει την πορεια της ομαδας στην κορυφη αλλα και για να κοντραρει τον κολλητο του Μαρινακη που εχει μπει με πολυ ορεξη και πολλα λεφτα.

6 σχόλια:

Striker είπε...

agree se ola....i lisi captain einai maxairi sta diarkeias. mi sas pianoun koroida oi dioikiseis. egw exw kopsei to athlima edw kai xronia. lefta apo emena giok. me kamia prosklisi kai an... eytyxws gia tin omada mou POLLOI fetos girisan plati. oso eseis oi panathinaikoi omos de girnate plati, toso i oikogeneia tha sinexizei to bioli tis

daf είπε...

mav - prighpa xypnises epitelous ston pagko ..to skountigma den pige xameno .....nomizw h diafora tis teleytaies meres einai kati parapanw apo emfanhs ....

megali anartisi captain ta eksigei opws akrivws einai ....

Striker είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Striker είπε...

o mav pio poli gia koimisis oto moiazei para gia prigipo-vrekekex-kouax-kouax.....
megas ipermaxos tou sinothilevmatos 6 - 3,5 - 0,5 sistimatos pou empneystike o germanos proin paixtis tou football mamager

mavalexis είπε...

Μακάρι κάποια στιγμή στο μέλλον η Εθνική να έχει την τύχη να βρει στο δρόμο της έναν νέο προνητή και άνθρωπο ογκόλιθο όπως ο Ότο Ρεχάγκελ!!!!!

Καπετάνιος είπε...

Φιλε maval δεν μας λες κατι ομως για το αρθρο.Μονο για τον Ρεχαγκελ.Θελουμε να ακουσουμε την αποψη σου για το αρθρακι.