neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ο επικύνδινος τζόγος των Αγγελόπουλων κι ο νεο-χουλιγκάνος "Γαύρος"...


Κι αν δεν τους "κάτσει";!

Οι Αγγελόπουλοι υπέπεσαν στο σφάλμα να επενδύσουν υπερβολικά στη θεωρία περί διαιτητικής "σφαγής" του ΟΣΦΠ στον 3ο τελικό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ανακοινώνοντας ότι επιθυμούν ξένους διαιτητές για τη συνέχεια των φετινών τελικών, κι ότι δεν θα μετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει η σύνθεση της ΚΕΔ!

Ο οπαδικός τύπος, όπως αναμένεται σε τέτοιες περιπτώσεις, οδηγήθηκε σε ακραία πρωτοσέλιδα, προκειμένου να επιτύχει αφενός αυξημένες πωλήσεις και αφετέρου να συμβάλλει στη δημιουργία "κατάλληλου" κλίματος για τη διεξαγωγή του σημερινού ματς, ευνοήτως όπως αυτό το εννοεί το κάθε έντυπο!

Την ακρότητα, όμως, τουλάχιστον όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα την όριζαν τα πρωτοσέλιδα της, προηγηθείσας χρονικά, εφημερίδας "Πρωταθλητής» και της "Πράσινης", εν συνεχεία. Από χθες το πρωί, όπως οι περισσότεροι ήδη θα διαπιστώσατε, η έντυπη ακρότητα κι ο «εφημεριδικός χουλιγκανισμός» επεκτάθηκαν σε νέα ασύλληπτα όρια, διανοίγοντας έναν επιπλέον ολισθηρό δρόμο - ολισθηρότερο ακόμα και από τους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικά ολισθηρούς - προς την άβυσσο της εγκληματικής βίας!

Όχι, δεν είναι κατανοητή η ανάγκη του νέου καθημερινού οπαδικού εντύπου και του κ. Πίκουλα να αποκτήσουν το δικό τους ικανοποιητικό εμπορικά μερίδιο αγοράς στις τάξεις των.. "γαύρων", όταν μεταχειρίζονται αυτές τις αισχίστου είδους εγκληματικές μεθόδους! Ούτε, φυσικά, η ανάγκη των αδελφών Αγγελόπουλων, και σίγουρα και των παρατρεχάμενών τους, να κατακτήσουν, έστω, ένα πρωτάθλημα, μπορεί να δικαιολογήσει τις επίσημες τοποθετήσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που ουσιαστικά απαιτούν εξωθεσμική παρέμβαση και λύσεις στο ελληνικό μπάσκετ, προκειμένου να... "εξυπηρετείται" καλύτερα ο ΟΣΦΠ!

Εάν, μάλιστα, απόψε οι προσπάθειες των ερυθρολεύκων, να οδηγήσουν τη σειρά στον 5ο τελικό του ΟΑΚΑ, δεν στεφθούν από επιτυχία, τότε – και ανεξαρτήτως της όποιας δικαιολογητικής βάσης παραπόνων των "κόκκινων" για τον 3ο τελικό στο ΟΑΚΑ, σίγουρα όχι μεγαλύτερης απ' την αντίστοιχη των "πράσινων" για τον 2ο τελικό στο ΣΕΦ - το «σύστημα» ΚΑΕ Ολυμπιακός θα έχει καταγράψει έναν από τους σφοδρότερους διασυρμούς σωματείου στην ελληνική αθλητική ιστορία!

Και διόλου δεν αποκλείεται, οι επί σειρά ετών «πράσινοι» πρωταθλητές, μετά από όλα αυτά, στα σοβαρά να επιχειρήσουν μια νέα "στέψη" τους εντός ΣΕΦ - μη επιφυλασσόμενοι να δοκιμάσουν την επίτευξη του στόχου τους συγκεντρώνοντας όλες τις αγωνιστικές και κυρίως τις ψυχικές δυνάμεις τους σε πέμπτο αγώνα στο ΟΑΚΑ - με αρκετά καλές πιθανότητες, μάλιστα, τελικώς, να το επιτύχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: