neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΑΚΑΡΕ ΑΛΑΝΙ...


Γάμοι και χαρές σήμερα φίλες και φίλοι... Μπορεί να δίνουν την μάχη για την πρόκριση οι ομάδες του 6ου και 7ου ομίλου, άλλα θα δώσουμε κι εμείς τη μάχη με το ρύζι στις 6.00 το απόγευμα..! Γεια σου ρε Τάκαρε αλάνι! Το σήκωσες το τρόπαιο από τις 20 του Ιούνη.. :-)

ΣΗΜΕΡΙΝΑ :
ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ : Διπλό. Καμιά εμπιστοσύνη δεν μου εμπνέουν οι Σλοβακοι... Καλούτσικη ομάδα αλλά δίχως σχέδιο, χωρίς αρχή και τέλος και χωρίς κάποιο μεγάλο αστέρι που να κάνει την διάφορα! Κι όταν δεν έχεις σύνολο, θες τουλάχιστον ...αστέρι! Εγώ, ομάδα που προηγείται από νωρίς, και τελικά καταφέρνει να χάσει τη νικη από ομάδα της Ωκεανίας στο τελευταίο λεπτό.., θα την κοντράρω! Διπλό φίλες και φίλοι για το σφιχτό και δεμένο σύνολο της Παραγουάης
-Εναλλακτικό ειδικό στοίχημα 2/2 ημιχρονο-τελικο, 0-1 ή 0-2 ακριβές τελικό σκορ-

ΙΤΑΛΙΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ : Under. Θα μου πείτε.. "τώρα ρε Ζογκρα κάτι μας είπες.." και θα έχετε και δίκαιο γιατί δεν είναι δα και κρυφό μυστικό ότι αν ανοίξεις το λεξικό του Μπαμπινιώτη στην μετάφραση της λέξης "under" θα βρεις τη λέξη "Italy"...Πάντως ότι θα το πάρει το ματσάκι θα το πάρει η Ιταλία, αλλά το 1,15-1,20 είναι για πασατέμπο!
-Εναλλακτικό ειδικό στοίχημα Χ/1 ημιχρονο-τελικο, Πρώτη κίτρινη κάρτα για την Ιταλία-

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ : Χ ημίχρονο Θα γίνει μεγάλο παιχνίδι απόψε το βράδυ (ελπίζω να έχει καμιά τηλεορασουλα εκεί στη δεξίωση να ρίχνουμε καμία κλεφτή ματιά..)! Η Ακτή μου άρεσε σαν ομάδα στο πρώτο παιχνίδι, απλά της έλειψαν οι γρήγορες επιθετικές ενέργειες του Ντρογκμπα. Σήμερα θα το χτυπήσει στα ίσα το ματς και η Βραζιλία θα έχει δύσκολο έργο.. Από την άλλη πως να κοντραρεις τους Βραζιλιανους...??? που για μένα είναι μέσα στις 3-4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο..
-Εναλλακτικό ειδικό στοίχημα να σκοράρουν και οι δυο ομάδες (1,90-2,00), πάνω από 10,5 κόρνερ στο 90λεπτο (2,10)-

Καλό βόλι..... ;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: