neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΤΣΑΓΚΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ...


Στο προηγούμενο Μουντιάλ, θυμάμαι χαρακτηριστική ατάκα λίγες μέρες πριν την έναρξη, του Γ.Γεωργιου... "...κι έρχεται και Μουντιάλ εεεε...?? ωωωωωχχχχχχχχ", εννοώντας φυσικά ότι αρχίζουν τα "όργανα" και η ποδοσφαιρική πανδαισία.. Για το φετινό Μουντιαλ δεν ξέρω τι θα μπορούσε να ξεστομίσει.. σε ότι αφορά τα "όργανα", με την έννοια οτι το μόνιμο πλέον βουητό -σαν εκατομμύρια μέλισσες να πετάνε δίπλα από τα αυτιά σου- από τις βουβουζελες των Αφρικανών, μάλλον παραπέμπουν σε ωωωωωχχχχχχ πονοκεφάλου και ζαλούρας..!!!!

Πάμε λίγο στοιχηματικα να δούμε τι θα δούμε..

ΣΗΜΕΡΙΝΑ :

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΔΑΝΙΑ : Άσσος. Ξεκάθαρο φαβορί οι Ολλανδοι που θα θέλουν να δείξουν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο τους... Μικρο το 1,4 - 1,5 του άσσου αλλά ..."μάζευε κι ας είναι και ρώγες"
-Εναλλακτικό στοίχημα να σκοράρει η Ολλανδία και στα δυο ημίχρονα-

ΙΑΠΩΝΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ : Under. Σφιχτό το βλέπω το ματσάκι το απογευματινό, με λίγες φάσεις ένθεν κι ένθεν Προβάδισμα για νίκη στο Καμερούν, αλλά ίσως να δούμε λίγο από ..."φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.." οπότε ας πάμε στο under καλύτερα
-Εναλλακτικό στοίχημα Χ στο ημίχρονο-

ΙΤΑΛΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ : Χ. Under. Το under-ακι κι εδώ φαίνεται να είναι μια καλή επιλογή αν και δεν πληρώνει ικανοποιητικά. Τους Ιταλούς δεν τους φοβάμαι σε αυτό το Μουντιάλ όπως ξαναέγραψα και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε η ομάδα της Παραγουάης στο φιλικό με την Εθνική μας. Αξίζει λοιπόν το ρίσκο για την απόδοση του Χ (3,10-3,30) ή έστω πιο συντηρητικά το Χ2 διπλή ευκαιρία (1,65-1,75).
-Εναλλακτικό στοίχημα Χ / Χ ημίχρονο/τελικό-

Καλή Μουντιαλικη Δευτέρα..

8 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Μαζι σου 100% για Ολλανδια.Θελει να εχει το προβαδισμα εξαρχης στον ομιλο.Στο παιχνιδι Ιαπωνιας Καμερουν νομιζο οτι η παρεα του Ετο θα την κανει την νικη.Θα εχει το κοινο με το μερος της,αλλα και ο αντιπαλος δεν δειχνει δυναμικος.Τελος στο βραδυνο συμφωνω οτι το under ειναι το πιο καλο σημειο.Ειπα ομως να παρω το ρισκο μου και το εριξα ασσο για την νικη της Ιταλιας.Για να δουμε θα παμε ταμειο?

mavalexis είπε...

Μ´ αρέσουν οι προβλέψεις... μορφώνομαι (κατά το «μ´ αρέσουν οι παρατηρήσεις... Διορθώνομαι» από Λαζό)!

Καλά ρε σεις τι ήταν αυτό με τον μπουζουκόβιο επιχειρηματία και τη τηλεπαρουσιάστρια;! Ελλαδάρα ολέ! Ακολουθεί ανάρτηση...

Καπετάνιος είπε...

Περασε η Ολλανδια!!!!!
Παμε για Καμερουν τωρα!!!
ΕΛΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΕΤΟ!!!!

Zogra είπε...

έσκασε το under-ακι ρε Κεσαρη... τι να κανείς....

Zogra είπε...

να δω τι θα βρουν πάλι να πουν ορισμένοι «καλοθελητές» αύριο για τις σημερινές προβλέψεις.... βαλτα να πανε φύγανε λέμε ρεεεεεεεεε...!!!!!

Striker είπε...

ateleioto respekt se zogra.....
100% apodsi de dinei oute i gata.
pantws zogra, kane kai mia mneia sto sistimataki mou pou mexri tora me exei kala kerdismeno....kai sinexizw.

Zogra είπε...

ειναι γεγονος οτι στο finish...της ημερας τα "μαγκωσε" τελικα ο φιλος Striker.... λατρης των Χ και της....ρουλετας (χαχαχαχαχα) με το συστηματακι του παει γιαλο-γιαλο... κι ερχονται και αλλα Χ-νακια... καλα ταμεια!
:-)

mavalexis είπε...

Συγχαρητήρια! Αν συνεχίσεις έτσι σε βλέπω να κονομάς καλά από το μουντιάλ!!