neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

"Πράσινο" πάθος Vs συνήθους μινιμαλισμού...


Για τους φίλους της ομάδας της πρωτεύουσας περισσότερο, το σημερινό άρθρο του Δ. Κριτή στην contra και πιο συγκεκριμένα εδώ http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/309843.html, πιστεύω ότι θα έχει αρκετό ενδιαφέρον!

Αν και θεωρώ ότι μια καλύτερη διαχείριση με περισσότερη σκοπιμότητα χρειαζόταν και στα δύο τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ (κάνει καριέρα και ως... Κούλα τα τελευταία χρόνια) και ιδίως στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, στη γενικότερη θεώρησή του ο ρεπόρτερ και αρθρογράφος "πράσινων" θεμάτων νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα εύστοχος στο ζήτημα του πρόσφατου παναθηναϊκού πάθους σε αντιδιαστολή με το συνήθη μινιμαλισμό της πράσινης αρμάδας!

Υγ. Μωρέ πάρτο το ντέρμπι και βλέπουμε για τα περαιτέρω...

2 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Ψηλε συμφωνω 100% μαζι σου.
Απο την μια βλεπεις μια ανωριμοτητα γιατι δεν μπορουν να διαχειριστουν σωστα ενα παιχνιδι,οπως το δευτερο παιχνιδι του κυπελου,απο την αλλη ομως μας εχει λειψει τοσο πολυ να βλεπουμε την ομαδα να διψαει να παιξει μπαλα και να σκοραρει που μας κανει να ξεχναμε ολα τα αλλα.
Οπως γραφει και ο Κριτης,και εγω μετα απο καιρο εφυγα απο το γηπεδο γεματος και χαρουμενος,εστω και αν ο Παναθηναικος δεν επαιξε καμια τρελη μπαλα.Αλλα η βελτιωση ειναι αισθητη και η επιθετικη φιλοσοφια στο παιχνιδι στου Φερειρα ξεκαθαρη.

Striker είπε...

eixes diksei oti to epipedo sou einai ligo parapanw apo to '' aek, kanei kariera kai os koula teleytaia '' ......