neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΒΛΕΨΗ


ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΑ)ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΥΜΙΖΩ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ (Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΥΤΡΑΦΗ ΝΕΟ....

10 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Πιστευω και εγω πως ο Βαγγελας δεν θα εχει την πορεια που θελουν ολοι να εχει στον Ολυμπιακο. Κατι δεν μου κολλαει και ακουω και διαφορα στην πιατσα. Νομιζω κατι εχει παρει και εσενα το αυτι σου.
Ακυρο το παραδειγμα για καπετανιο γιωργη.Πολυ πετυχημενος παραγοντας,εδωσε τιτλους,εφερε παικταραδες και εχτισε σταθερες βασεις για την ομαδα του Παναθηναικου.Δεν εχει θεση διπλα στα λαμογια που αναφερεις.

Striker είπε...

de milisa gia lomagia paragontes. milisa gia paragontes pou i prospatheia tous na erthoun konta ston kosmo, den eixe ta epithimita apotelesmata.
''pavlo thee pare tin pae'' donouse to oaka sithemela. antikeimenika den itan poli agapitos o captain-proedros. mallon agaliasi prosfere otan aposirthike

Striker είπε...

panta milaw gia paragontes pou o kosmos eite apla strafike enantion tous, eite tous kinigise kiolas. thimasai esi ton kokali stin eksedra me tin thira 7? ton tzigker? ton melisanidi?? ayto ennow. makria, sebasmos kai agapimenoi. ta karagkiozilikia eimai enas apo esas, exoun asximo telos

Καπετάνιος είπε...

Ο καπετανιος δεν προσπαθησε να ερθει ποτε κοντα στους οπαδους του Παναθηναικου.Διελυσε τους οργανωμενους,ηρθε σε κοντρα,τον βρυζανε τους εβρυζε.Δεν νομιζω οτι μπαινει ουτε σε αυτη την κατηγορια που λες.Επισης τον καπετανιο τον θυμαμαι να κατεβαινει και να μπινελικωνει για να ηρεμισει τον κοσμο.Δεν τον θυμαμαι να πηγαινει εκδρομες με τον κοσμο και να καθεται αγκαλια με τους οργανωμενους.Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν εχει θεσει στο αρθρο σου.

Striker είπε...

einai polla xronia prin kai o kathenas mas thimatai diaforetika pramata isos...
never mind

mavalexis είπε...

Τι τον ήθελες τον καετάνιο ρε ψηλέ;! Άστο να πάει στο διάολο... Αφού δεν το έχεις το θέμα, τι επιμένεις; Ανεξαρτήτως λεπτομερειών, που και αυτές τις αποδίδεις εντελώς λανθασμένα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης δεν έχει καμία σχέση με ό,τι θες να πεις στη συγκεκριμένη περίπτωση!

Επίσης, του Κόκκαλή στη σχετικά μακριά διαδρομή μόνο σε κακό δε του βγήκε! Για τον Μαρινάκη είναι νωρίς, θα δούμε αν θα συνεχίσει να του βγαίνει. Ο Τζίγκερ είχε τη δική του στάση, διαφορετική περίπτωση!

Τώρα, ο Ντέμης και μικροποσότητα είναι και "θάλασσα" τα 'κανε σε όλα τα επίπεδα και δεν είχε και κανένα δίκιο "βουνό", όταν "αλλαζόνιασε" και άρχισε ρουφιανιλίκια και ψευτομαγκιές, οπότε ό,τι να' ναι μου φαίνεται η συσχέτιση...

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι και τιτλους με τον καπετονιο 6 πρωταθληματα σε 21 χρονια πηρε,
στα προηγουμενα 20 χρονια (και οχι 21) Α΄εθνικης ειχαμε παρει 9.

Πληρως αποτυχημενος, οταν μαλιστα καταφερε να παρει μολις 2 πρωταθληματα την δεκαετια του 80 οταν ειχε παρει την αφροκρεμα της Ελλαδας.
Εβαζε τον εγωισμο του πανω απτην ομαδα.
Εν σχεση βεβαια με τον τζιγγερ αργοτερα φανταζει θετικη η παρουσια του αν βεβαια μιλουσαμε για ομαδα επιπεδο (το) αεκ.

Εμετικος

Striker είπε...

RE MAVAL....giati katalabaineis oti na nai?? egw apla milisa gia proedrous pou ekatsan me tous opadous sto tsimento kai anti na agapithoun, sto finale misithikan. toso apla. oute gia prosfora oute gia lefta oute gia prospatheia oute gia tipote allo de milisa. mono gia to mpoumerangk tis prospatheias tous na ginoun ena me ton kosmo. eleos. katalabete ayta pou diabazete.

mavalexis είπε...

Εκτός αν μοιάζουν ακαταλαβίστικα...

Striker είπε...

de perimena na einai katanoita. afou akoumpane ta prasina iera totem mono akatalabistika tha mporousan na einai.
eksalou mono egw thimamai na tou petane petres kai marmara otan epixeirise na katsei sti leoforo dipla sti thira 13. nai nai mono egw to thimamai kai fisika kanw lathos.