neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΗΤΕΙΑ




Πριν μια βδομαδα ηταν ο Σιτο Ριερα που χτυπησε με αλητικο και αντι-συναδελφικο τροπο τον Καφε της ΑΕΚ. Χθες ηταν ο Αλπερτ Ριερα που κλοτσησε και πατησε τον Κοντοε του Πανιωνιου. Δεν θελω να πω οτι τα δυο αδελφια εχουν κακους τροπους απο την οικογενεια τους και κανουν αλητιες μεσα στο γηπεδο. Θελω να πω ομως οτι τετοιες αλητικες συμπεριφορες απο επαγγελματιες παικτες, σε οποια ομαδα και αν παιζουν και οποιο και αν ειναι το ονομα τους,πρεπει να τιμωρουνται και απο την ποδοσφαιρικη ομοσπονδια αλλα και απο τις διοικησεις των ομαδων τους. Αρκει μονο να δουμε τι αντιμετωπιση εχουν τετοια περιστατικα στην Αγγλια και σε αλλα προηγμενα πρωταθληματα για να καταλαβουμε πως πρεπει να αντιδρουμε και εδω.
Αλλα οταν ο προεδρος της ομαδας του Ριερα μια βδομαδα πριν κανει χουλιγκανιστικες δηλωσεις μετα απο το ντερμπι του Ολυμπιακου με τον Παναθηναικο, τι παραδειγμα περιμενουμε να δωσει στους παικτες του?Και αληθεια περιμενουμε να τον τιμωρησει?Αλλα και οταν ο νομικος εκπροσωπος της ομαδας τους Σιτο Ριερα αποφασιζει να τον υπερασπιστει λεγοντας πως το βιντεο ηταν μονταρισμενο και οτι δεν εγιναν τα πραγματα οπως φαινονται,τι να περιμενεις?????
Εχουμε πολλα ακομα να δουμε και πολλα ακομα χρονια πρεπει να περασουν για να καθαρισει, αν ποτε καθαρισει, το ελληνικο ποδοσφαιρο και γενικοτερα ο αθλητισμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: