neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΝΕ


Νομιζω οτι για πρωτη φορα τα τελευταια χρονια ο Παναθηναικος εχει χειριστει πολυ καλα το κλιμα πριν το ντερπι με τον Ολυμπιακο. Παλιοτερα τον κοντραρε στον τσαμπουκα και στην λαικοτητα,πραγμα που ειναι αδυνατο να κανει γιατι πολυ απλα το επιπεδο του Παναθηναικου ειναι απειρα κλικ πιο πανω απο το επιπεδο της ομαδας του λιμανιου. Οταν ο Πατερας παλιοτερα ειχε ανεβασει το κλιμα στα υψη με τσαμπουκαδες πριν το Καραισκακι, οι παικτες/οπαδοι/διοικηση του Ολυμπιακου γινανε μια γροθια και καταπιαν τον Παναθηναικο.
Φετος βλεπω την ομαδα συγκεντρωμενη μονο στα δικα της θεματα,τους παικτες ηρεμους,την διοικηση απλα να παρατηρει προσεκτικα και να στηριζει την ομαδα.Εχω την εντυπωση πως μονο σε καλο θα μας βγει αυτη η στρατηγικη. Ασχτετα με το αν νικησει η οχι ο Παναθηναικος, αυτη ειναι η πολιτικη που πρεπει να εχει μια ομαδα του επιπεδου και του μεγεθους του Παναθηναικου. Τα αλλα ας τα αφησουμε για τον Ολυμπιακο(Πειραως και Βολου).

Υ.Γ. Καλος ο χαβαλες για την φουστα του τρελο-Djibril, αλλα αληθεια οι πειραιωτες δεν σκεφτονται οτι μπορει να τον εκνευρισουν και να εχουν τις γνωστες συνεπειες?Αλλωστε και πριν το ντερμπι στο ΟΑΚΑ οι γαυρο-φυλλαδες λεγανε οτι ο Cisse δεν σκοραρει στα ντερμπι.Ο Γαλλος τους κερασε δυο γκολακια.

Υ.Γ.1 Ο σωστος κατα την γνωμη μου χειρισμος του κλιματος πριν το ντερμπι χρεωνεται καθαρα στον Γοντικα και στην διοικουσα επιτροπη. Ισως η εμπειρια του απο τα γηπεδα του βολει ως παικτη του Παναθηναικου να του εχει δωσει καποιες γνωσεις παραπανω.

2 σχόλια:

mavalexis είπε...

Τα εξηγείς ωραία νομίζω κάπτεν!

Zogra είπε...

Επιπλέον θυμίζω-παραπέμπω σε ότι αφορά τα της... φούστας, στη γνωστή και επιτυχημένη διαφήμιση με την πολυνίκη ομάδα της Νέας Ζηλανδίας... που έκρυβε ΜΕΓΑΛΑ πραματα κάτω από τις παραδοσιακές φούστες των παικτών της…!!!

Υ.Γ. : μάλλον τα "μάτιασες" τα παιδιά φίλε Καπετάνιο... χαχαχα μια μέρα μολις μετά το αρθράκι σου και διαταράχθηκε η ηρεμία της ομάδας με μικροτσαμπουκάδες Λετο - Μπουμσονγκ...