neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ


Ενας Παναθηναικος απο τα παλια εμφανιστηκε χθες στην Τουμπα και καταφερε να παρει ενα πολυτιμο τριποντο. Παρολα τα προβληματα που ειχε εξαρχης η ομαδα με τις απουσιες Σισσε, Βυντρα και Μπουμσπονγκ, αλλα και με την αποβολη του Σπυροπουλου στο πρωτο ημιχρονο, το Τριφυλλι καταφερε να παρει το παιχνιδι και να κρατησει την διαφορα απο τον Ολυμπιακο στους 7 ποντους. Κουρυφαιος και σκορερ του Παναθηναικου ο Σωτηρης Νινης που στα δυσκολα φωναξε παρον και με μια εκτελεση φαουλ που θυμησε Σαραβακο εβαλε το μοναδικο γκολ της αναμετρησης. Απο κοντα ο αναγεννημενος στα τελευταια παιχνιδια Ζιλμπερτο. Τελος μεγαλη βοηθεια στην διατηρηση του σκορ και τελικα στην νικη προσεφερε ο Καραγκουνης που με την παρουσια του εκανε πολλους να αναρωτιουνται τι θα γινοταν αν στο παιχνιδι κυπελλου με την ΑΕΚ εμπαινε εκεινος αντι του Πλεσι.
Για αλλη μια φορα ο Παναθηναικος του Φερειρα σκοραρει απο στημενη φαση, για αλλη μια φορα βλεπουμε πλανο και στρατηγικη στο παιχνιδι και ολα αυτα ειναι στα συν του πορτογαλου τεχνικου.
Εχω γραψει και παλιοτερα οτι το πρωταθλημα θα κριθει στις λεπτομεριες και στον ποντο. Η επομενη αγωνιστικη σε μεγαλο βαθμο θα δειξει αν ειχα δικιο.

Υ.Γ. Μονο κακο κανουν στον Παναθηναικο οι φημες περι προτασης στον Κουπερ.Ειδικα οταν δειχνει να βγαινει στο γηπεδο η δουλεια του Φερειρα.

5 σχόλια:

mavalexis είπε...

Σωστός ο παίκτης!

Zogra είπε...

είναι αλήθεια ότι αρχίζει να βγαίνει κάποια δουλειά του Πορτογαλλου σιγά σιγά ... ας ελπίσουμε να έχει και λίγο περισσότερη τύχη στη συνέχεια γιατί έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα , ο ΠΑΟ θα χρειαστεί και την βοήθεια της "θεάς" τύχης αφού δεν βρίσκει αλλού είδους βοήθειες από ... παραρτήματα , όπως οι αντίπαλοι του στην κούρσα του τίτλου !
Μεγάλο διπλό ΚΑΡΔΙΑΣ όντως εχθές Καπετάνιο ...! ας ελπίσουμε την Κυριακή να λάμψει και η αλήθεια στη μεταξύ των δυναμική ΠΑΟ και αεκ...
αφού στον επαναληπτικο του κυπέλλου γιναν σημεία και τέρατα ώστε να αποκλειστεί η Ομάδα της πρωτεύουσας ...

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο αλλος εχει 10 παραρτηματα και εχει σιγουρες 20 νικες και 60 βαθμους, τοτε μονο με θαυμα παιρνεις πρωταθλημα...
Παρολα αυτα με ενα διπλο στο κοτετσι τοτε ολα μπορουν να γινουν.

υγ. Χανουμακια το γραμματειο ληγει την Κυριακη και αυτη την φορα ετσι και δεν εχεται αυτο το απυθμενο φαρδος και την διαιτησια (που και παλι θα χασετε) δεν θα υπαρχει Σαραβακος οπως το 1991 στο 4-0 να πει στους συμπαικτες του σταματηστε ουτε οπως το 2007 στο 0-4 τζιγγερ και το 2008 στο 4-0 στο ημιχρονο να πει παλι σταματηστε, υπαρχει Σισε που στο 4-0 θα πει να βαλουμε αλλα 4...
Ηρθε ο καιρος να πληρωσετε για ολα την διαιτικη ευνοια που εχεται στα τελευταια 15 χρονια στα μεταξυ μας ματς...

Εμετικος

Striker είπε...

captain de tha mpo stin logiki tou GAYrou na sou po oti to mats itan stimeno. sto ksekatharizw apo tin arxi.
thewrw omos oti se ena mats pou exeis 2 telikes/ 1 goal , to opoio goal einai apo apeytheias faoul, sto opoio antidra san brefos o xalkias.... e de se xrizei aytomata san omada pou ekane papades sto gipedo. apo oso diabazw edw, me kaneis na nomizw oti eida allo mats.
o paok poli kalos, exase axasta kai mono apo tixi toulaxiston den isofaristikes.
to oti ena faoul mpike apeytheias gial....pos diaolo pistonetai ston portogalo???? ena faoul pou to soutare omorfa enas xarismatikos paixtis. aplo kai telos. mi psaxneis na kremasteis apo ton opoiodipote perastiko fereira.
bebaia to apotelesma metraei, alla na metrisei mono ayto. oxi to apotelesma na dimiourgisei oramata peri dikaiosis tis douleias tou proponitara.
eimai oudeteros (kai antipaoktzis opos ksereis) alla sto sigkekrimeno mats mono paok ipirxe sto gipedo, kai enas panathinaikos pou eytixise na tou katsei to mats, sti mia apo tis dio fores pou perase to kentro. dokaria kai eykairies einai gia na ginontai, afou paok de skorares kala na patheis pou exases...alla den anakalipsame ksafnika ton mourinio.
i psixi tou pao einai dedomeni ta teleytaia mats. otan enas paixtis ftiaxtei gia orismenous logous, tote ayto krataei gia kamposa mats. kai oso pane ta apotelesmata krataei perisotero. einai kalo gia pao oti formaristikate psixologika ayti tin periodo. de blepw omos tosi poli diarkeia oste na krineis to protathlima ston ponto. poli diskolo me tin katastasi pou exei dimiourgithei

Καπετάνιος είπε...

Αυτα περι στημενων ειναι τουλαχιστον αστεια.
Μια ομαδα που παιζει με 10 απο το 40 του πρωτου ημιχρονου,δεν νομιζω οτι μπορει να παιζει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιων.Αναγκαστικα θα κατσει πισω και θα παιξει συντηριτικα.Και ναι ειχε και την τυχη με το μερος του ο Παναθηναικος,αλλα παρολαυτα νομιζω οτι η εικονα που βγαζει η ομαδα τα τελευταια παιχνιδια ειναι βελτιωμενη.Δεν μιλησα για υπερομαδα,δεν μιλησα για μπαλαρα,μιλησα για βελτιωμενη εικονα.
Παμε τωρα στα του Φερειρα.Δεν μπορω να μην του δωσω θετικους ποντους.Τα στημενα τα εχει δουλεψει παραπολυ απο την στιγμη που πατησε το ποδι του στην Παιανια και φαινεται γιατι πλεον ο Παναθηναικος σκοραρει απο στημενες φασεις.Ακομα και στο ψυχολογικο οπως λες,οτι τα παιρνουν τα παιχνιδια μονο και μονο με την ψυχη,και εκει εχει συμβαλει ο Φερειρα γιατι εχει φερει ηρεμια στην ομαδα και στα αποδυτηρια και ισως να εχει περασει και λιγο το πνευμα του νικητη και του τσαμπουκα που ελειπε στην ομαδα.Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να μηδενιζεις ετσι εναν προπονητη ειδικα οταν απο την ωρα που εχει κατσει στον παγκο,και βρηκε και αυτος τα πατηματα του και γνωρισε τους παικτες του,παιζει ενα τουλαχιστον οργανωμενο ποδοσφαιρο η ομαδα.
Το πρωταθλημα στον ποντο το εχο πει απο πολυ πιο πριν,ακομα και οταν ηταν ερειπιο ο ΠΑΟ.Θα δειξει αν μου βγαινει το οπαδικο συναισθημα παραπανω.