neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΑΔΕΡΦΙΑ??

ΑΕΛ, Αστέρας, Καβάλα, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και ΕΠΟ ψήφισαν λευκό. Αρης και ΑΕΚ συμφώνησαν με την πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού. Ολοι οι υπόλοιποι (Ολυμπιακός, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Ατρόμητος, Κέρκυρα, Πανσερραϊκός, Εργοτέλης) στήριξαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
25/2/2010
Αδερφια του γαυρου, τσιρακια του γαυρου..... και ολα τα γνωστα καραμελοειδη. Να ποιοι στηριξαν γαυρο και να ποιοι ισως να δικαιουνται με βαση τα στοιχεια να μην αποκαλουνται αδερφια του γαυρου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1) Και το λευκο στηριξη ηταν
Οποτε οι μονοι που αντιταχτηκαν ηταν οι ΠΑΕ Παναθηναικος,Αρης και Αεκ.
2)Με αυτα που λες καταρριπτεις τον ιδιο σου το εαυτο. Ο Θανασης μελος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναικος ειχε κανει προταστη σου συμβολιο της ΠΑΕ ακομα πιο επιθετικη απτην προταση μομφης εναντιων του χαζοχοντρου. Ειχε πει να φυγει απτο πρωταθλημα... Πως γινεται να ειναι ειναι τοσο επιθετικος ο Θανασης λοιπον εναντιων του Μαρινακη (το συνεταιρακι του κοκκαλη δηλαδη, του αφελφε κατεσε , και μονο , γιατι δεν το υποστηριζει αυτο κανεις αλλος)
3) Εμεις ποτε δεν ειχαμε πει οτι η παε αεκ ειναι αδελφια με την παε οσφπ. Ειπαμε και λεμε οτι ο κοσμος της αεκ ειναι αδελφια με τους γαβρους.

Εμετικος

mavalexis είπε...

Μακάρι Στράικερ,μακάρι! Αλλά ο χρόνος, συνήθως, τα δείχνει αυτά με σαφήνεια και όχι οι εξαιρέσεις του κανόνα!Οι εξαιρέσεις να γίνουν κανόνας λοιπόν είναι το θέμα, μήπως και αλλάξει και τίποτα...