neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ


Διαβαζω τωρα στα αθλητικα site οτι ο Γκοβου μαλλον δεν θα προλαβει να ειναι στην αποστολη του Παναθηναικου για το υπερ-κρισιμο παιχνιδι με την ΑΕΚ την κυριακη, γιατι πηγε στην Γαλλια για να κανει μια επεμβαση στα δοντια. Και λεω εγω τωρα, ηταν τοσο σοβαρο το θεμα που ειχε ο Γκοβου με τα δοντια του που επρεπε να παει στην Γαλλια μερικες μερες πριν απο το κρισιμο ντερμπι?Και αντε ο Γκοβου δεν εχει ιχνος επαγγελματισμου και την εχει γραμμενη την ομαδα, απο την διοικηση δεν του ειπε κανεις να αφησει τα δοντια και να τα δωσει ολα στις προπονησεις για να εχει ο Φερειρα αλλον εναν παικτη στα πλανα του?Οταν μαλιστα ο Φερειρα απο την ωρα που ηρθε του δινει συνεχως ευκαιριες.
Μηπως φταιει η ομαδα που δεν του εχει βρει προσωπικο οδοντιατρο?
Οπως και να εχει, ακομα και αν ο Γκοβου εχει μυριστει οτι δεν θα παιζει του χρονου στον Παναθηναικο με τετοιες εμφανισεις, αν ηταν πραγματικος επαγγελματιας θα επρεπε να δινει παντα το 100% και ας μην ειναι τελικα επιλογη του προπονητη του για το παιχνιδι με την ΑΕΚ.
Αλλα δεν μπορει να σου καθονται παντα λαχεια οπως ο Τζιμπριλ που ειναι και τεραστιος παικτης, και ηγετης και επαγγελματιας.

4 σχόλια:

Striker είπε...

captain....eleos me to kouragio sou. diladi eleos.
kathe mera esi nomizeis oti tha briskeis djibril, miklant, vazeha, savevski....
pou to briskeis to kouragio kai milas gia ta aytonoita gia ton pouthena ton aniparkto, enas theos kserei.
govou-perase kai den akoumpise, sto finale de ton niazei afou o panathinaikos ksigetai antrikia kai ton plironei. ekei ithele enan makara gia afentiko na sou elega egw an tha eixe ponodontous. de paei kai sto diaolo to tragi.

Καπετάνιος είπε...

Κοιτα,με την μειωση που του κανανε μετα τα νυχτοπερπατηματα του,ο Γκοβου δεν αποτελει μεγαλο εξοδο για τον Παναθηναικο. Αλλα ο ιδιος ειχε πει οτι δεν τον ενδιαφερουν τα λεφτα,αλλα θελει να παιξει μπαλα,γιαυτο και μενει στον Παναθηναικο ακομα και με μειωμενα λεφτα.Αλλα παρολο που εχει παρει παρα πολλες ευκαιριες,μεχρι σημερα μπαλα δεν εχει παιξει και αν ειναι και αληθινο το σημερινο,δεν δειχνει και τοσο επαγγελματιας.Οποτε μαλλον η μερες του ειναι μετρημενες.Εκτος και αν γινει κανενα θαυμα....μακαρι γιατι ο καλος Γκοβου αποτελει πανισχυρο οπλο για την ομαδα.Ο Γκοβου ομως που εχουμε δει μεχρι σημερα δεν εχει θεση στον Παναθηναικο.

Striker είπε...

enan Makaro ennow

Zogra είπε...

τον εχεις φαει τον ανθρωπο ρεεεε... κι αυτος με τη σειρα του δεν εχει δοντια να φαει....

ασε την παιχτουρα να κανει τον κυκλο της, γιατι αν πει να ρολλαρει... θα "σπαει μουτρα" ... οπως εκανε 10 χρονιες στη Λυων!

p.s. : για τον Striker ...
" epoxes Kazantzidi..., Matsa..., teleiwsane kyrioi. Teleiwsane! "