neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΣΙΣΕ: ΑΠΟΨΕ ΜΕ...ΠΗΔΗΞΑΝ!


Το ματς τα ειχε όλα. Ανατροπες και εντονες συγκινήσεις. Αλλοι το ευχαριστηθηκαν και αλλοι όχι. Τα 40 εξτρα δευτερολεπτα τα αφήνω να ασχοληθουν αυτοι που τους ηδονίζουν. Για εμένα ήταν αδικη η πρόκριση της ΑΕΚ, για την ψυχη και μόνο που κατεθεσαν οι παιχτες του παο στο χορτο.
Αυτο που μενει όμως και καθρεφτίζει τον κάθε πρασινο φίλαθλο σήμερα ειναι οι δηλώσεις Σισε. Πρεπει να πονεσε πολύ το χθεσινο.......

4 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Ο Παναθηναικος εκανε το καλυτερο του ενενηνταλεπτο,και το χειροτερο και πιο παιδικο επταλεπτο καθυστερησεων που μπορει να κανει μια ομαδα.
Στο ενενηνταλεπτο ειδαμε μια ομαδα ψυχομενη,μια γροθια,με με πλουραρισμο στο σκοραρισμα,με σχεδιο,με θεαματικα γκολ,με ολα τα στοιχεια που πρεπει να εχει ο Παναθηναικος και λειπαν σχεδον σε ολα τα παιχνιδια που ειχε παιξει μεχρι την Τεταρτη.
Στο επταλεπτο των καθυστερησεων ειδαμε μια ομαδα παιδικου πρωταθληματος.Αντι να κρατησουν μπαλα,να κανουν καθυστερησεις,να παρουν τα πλαγια και τα κορνερ,να παρει κιτρινη καρτα ο Καρνεζης για καθυστερησεις...ειδαμε απειρα παιδακια που θελαν να αποδειξουν οτι ειναι παικταραδες και θελαν να βαλουν και τεταρτο γκολ.Αποτελεσμα ηταν να σκασουν οι παικτες απο τις κουρσες που καναν στην αντεπιθεση,να πουλανε την μπαλα πολυ ευκολα,διωξημο οπως οπως απο την αμυνα,με αποτελεσμα η ΑΕΚ να εχει συνεχως ευκαιριες για επιθεσεις.Εκει χαθηκε το παιχνιδι και οχι στην βεβαιως βεβαιως ΤΕΡΑΣΤΙΑ γκαφα του Καρνεζη.
Αδικαιολογητος ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Σισε να μην δειξει οριμοτητα στις καθυστερησεις και να μπαινει και αυτος σε αυτη την τρελα του RUN AND GUN που λενε και οι αμερικανοι του NBA.
Εκει χαθηκε το παιχνιδι λοιπον.
Ολα τα αλλα ειναι μικρα γραμματα.
Τωρα για τις δηλωσεις του Σισε,νομιζω οτι δεν χρειαζονται σχολιο.Οτι ειπε ειπε,μπορει καλως μπορει κακως αλλα ας το αφησουμε ετσι.
Τωρα για το αν πονεσε ή οχι, λογικα και πονεσε.Λογικο οτι πονεσε και πολυ.Αλλα πραγματικα ρε ψηλακο,αστο να παει στο διαολο,αναψε μια λαμπαδα που σε θυμηθηκε ο θεουλης στο 98' και αστο να παει στον διαολο.

Καπετάνιος είπε...

Και ενα τελευταιο.
Φερειρα δειχνει να περναει καποια στοιχεια στην ομαδα.
Λαθος ομως η εισοδος του τελειωμενου απο την ομαδα και υπερ-soft Πλεσι.
Ο καραγκουνης επρεπε να μπει για να κερδισει χρονο και να κρατησει μπαλα.
Λαθος και οτι δεν σηκωθηκε να φωναξει στους παικτες του οταν η ομαδα επαιζε αστειο και παιδικο ποδοσφαιρο στις καθυστερησεις.

Striker είπε...

pragmatika, ta eipes ola. ksereis poso krazw podosfairika ton fetino pao. alla einai epomeno, mia omada me tetoious paixtes kai tetoia fanela, oso kai agimnasti na einai, pou tha paei tha kanei kapoia kala mats, estw kai ena. e to ekane tin tetarti kai paraligo na tin plirosei i kakisti-koimismeni aek. itan to ena kalo mats pou arkouse omos gia na prokritheis. to 8lepto ton kathisterisewn....ontos itan tragiko. eixe deiksei i aek apo to 80 oti tha paiksei kai o dimitriadis akoma mesa sti mikri perioxi tou karnezi. kai ekane kai 4-5 sout. e kapoio tha empene. kai anti na baleis ton sixameno karagkouni na kratisei mpala kai na parei kai kana faoul me ton tropo tou na kaliptei tin mpala, paei kai bazei to ksilagkouro ton plesil (nai ayton pou panigirizate pou ton pirate apo tin agkalia tou GAYrou).
diafono oti o fereira pernaei pramata stin omada. i psixi ton paixton ekane to mats.
simfono stin lathos allagi.
kai kati akoma. o karnezis, i aneparkeia tou, i apeiria tou kai i mi proetoimasia tou einai gia emena apotelesma tou karkinou tzorva pou exei xtipisei ton pao.
oso iparxei aytos o metrios termatofilakas oi anapliromatikoi tou tha einai emfanos xeiroteroi kai fisika ligoi, elaxistoi gia ton pao. an itan kaliteroi tha eprepe na paiksoun. kai epeidi o fernantez itan kaliteros, tou kanan eisitiria gia seres, gia na mi xasei tin thesi tou o tzorvaros. ti bisma exei aytos, as mou pei kapoios

Καπετάνιος είπε...

Σε γενικες βλεπω συμφωνουμε.
Για Φερειρα εισαι νομιζω προκατηλημενος εξαρχης.Το οτι ο Παναθηναικος εχει πλανο αναπτυξης το βλεπουμε και ειναι δουλεια Φερειρα.Το οτι ο Παναθηναικος σκοραρει επιτελους απο στημενες φασεις,το βλεπουμε και ειναι δουλεια Φερειρα.Ε δεν περιμενω να κανει και θαυματα σε τοσο λιγο καιρο και με υπαρκτες ελλειψεις στο ροστερ.Αλλα καποια πραγματα φαινονται και καλο ειναι τα λεμε.
Επισης εισαι προκατηλημενος με Τζορβα.Δεν ειναι τοσο κακος οσο λες.Δεν ειναι και Νικοπολιδης ποσο μαλλον δεν ειναι Βαντσικ.Αλλα δεν ειναι και για τα μπαζα.Συμφωνω οτι Φερναντεζ αδικαιολογητα δεν πηρε ευκαιριες.Αλλα νομιζω οτι οφειλεται στο διοικητικο μπαχαλο της ομαδας και οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι να κανουν την δουλεια τους και οχι οτι ο Τζορβας εχει καποιου ειδους ασυλο στην ομαδα.
Αυτος ο Παναθηναικος,με αυτον τον προπονητη,με 2-3 καλες μεταγραφες και με σταθερη διοικηση μπορει και να παιξει καλη μπαλα και να διεκδικησει τιτλους.Ας ελπιζουμε οτι θα βρεθει διοικητικη ηρεμια και ανθρωποι που θα ξερουν και θα κανουν την δουλεια τους.