neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ



Προσωπικα εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον τουρκικο λαό. Ουτε κατι προσωπικο με την Τουρκία σαν χώρα. Αυτά τα αφήνω στους Πλεύριδες και στους Καρατζαφύρερ. Η μόνη μου τοποθέτηση ας πούμε κατά των γειτώνων ήταν στις μαθητικές παρελάσεις όπου με το ζόρι έπερνα μέρος σε αυτό το κωμικό γεγονός. Οπότε μια ανάρτηση τουρκικης σημαίας από ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ (έχει σημασία αυτό) σε ένα γήπεδο, την ίδια βαρύτητα έχει με το να σηκώνεις μια σημαία του batman ή της Ιπωνίας.
Το να είσαι όμως μόνιμα εχθρός του GAYρου, να ακούς Κόκαλης και να βγάζεις σπυράκια, να κοιμάσαι και να βλέπεις τον Σωκράτη να χαμογελά, να σου φταίει ο Σωκράτης ακόμα και για τα κέρατα που σου έβαλε η γυναίκα σου, να στέλνεις τα παλικάρια στην μάχη της Λαυρίου ενάντια στο στρατό του Σωκράτη και ο ένας να γυρνάει σε φέρετρο.... και πολλά άλλα αναρίθμητα δεινά που σου προκάλεσε ο Crocus και παρόλα αυτα να έχεις τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ να τον αποκαλεί ΑΔΕΡΦΟ , τοτε η βαρύτητα είναι τεράστια και καταλαβαίνω οποιαδήποτε προσπάθεια εξίσωσης μιας αστείας σημαίας με τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Θανασάρα που προκαλούν ντροπή στους σκεπτόμενους παναθηναικους. Για αυτό και ανεβάζω πάλι εδώ την φώτο με την σημαια για να την βλεπετε και να παρηγορείστε που από μαχητές του τριφιλιου καταληξατε ΑΔΕΡΦΙΑ με τον σατανα τον Crocus.

3 σχόλια:

mavalexis είπε...

Πρέπει να μας μας περνάς για χαζούς, για να επανέρχεσαι με τόση λύσσα και διαστρέβλωση της αλήθειας σε αυτό το θέμα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρότι ο σχολιασμός σου της αριστερά φώτο άλλαξε αφού "έπαιξε" μία μέρα, το σχολιασμό που τον αντικατέστησε δεν τον άφησες ούτε 5' λεπτά, αντικαθιστώντας στο... "τρικάπακο" με έναν αντίστοιχο του πρώτου και δικό σου, αν και αντιλαμβάνεσαι άριστα ότι αυτός που τον έχει γλεντήσει τον Κρόκους μπορεί να λέει ότι θέλει...
Το ωραίο είναι ότι όταν ήθελες να βάλεις άλλη φώτο έκανες την εμμονή σου κεντρική ανάρτηση, κι ας είναι εντελώς εκτός επικαιρότητας, για να μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι εσύ τελικά είσαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Κρόκους και γι' αυτό πιθανότητα επανέρχεσαι με τόση λύσσα σε μια παλιά ατυχή όσο και πλήρως διαστρεβλωμένη δήλωση ενός εκ των σημαντικότερων ηγετών, σε κάθε περίπτωση - του Παναθηναϊκού και φυσικά του ελληνικού αθλητισμού!

Σα΄ να λέμε νοοτροπία... Κούλας!

Ανώνυμος είπε...

Kαταρχην δεν ειναι ενα γηπεδο με την εννοια που προσπαθεις να το περασεις δηλαδη του καποιου γηπεδου.
Ειναι το (πρωην) γηπεδο της νεας φιλαδελφεις (που οπως βλεπουμε και απτην φωτο δικαια ονομαζοταν και ως τζαμι), το γηπεδο της κουλας, δηλαδη της ομαδας σου.
Κατα δευτερον τα περι ανυνυμων να τα γραψεις σε χαζους και οχι σε ατομα που εχουμε φαει το γηπεδο με το κουταλι.
Η κερκιδα στην φωτο ειναι η σκεπαστη που αποκλειστηκα τα εισητηρια τα επαιρνε η φλωριτζιναλ.
Τα περι ανωνυμων δηλαδη αστα.
Μην πας να το περασεις στην λογικη οτι οποιοσδηποτε σε ενα γηπεδο μπορει να βαλει οποιαδηποτε σημαια. Φυσικα και ΔΕΝ μπορει να γινει αυτο, οποτε ασε τις αστειοτητες περι σημαιων batman και ιαπωνιας.
Κατα τριτον τα περι τουρκικου φιλου λαου που λες μην τα αφηνεις στον καρατζαφυρερ οπως λες γιατι προσφατη ειναι η ανακοινωση σας εναντιων του πανιωνιου για τα χρωματα της ομαδας τους που στην ουσια τους κατηγοροσατε ως δοσιλογους και φιλοτουρκους.

Μετα απο ολα αυτα τουρκοι αδελφια τιμη σου και καμαρι σου.

Εμετικος

Striker είπε...

alex, de se pernaw gia xazo. den epanerxomai me lisa se tipota. apla antidro otan me apokaleite stin kentriki foto tou blog me ayto to xoris noima xaraktirismo ''koula'' pou enas theos kserei apo pou bgike. antidro tonizontas sou oti to koula einai kati pou mou prosaptei o antipalos, eno gia tin aderfiki sxesi me ton Swkrates kamaronei o idios o Thanasaras kai AYTOAPOKAEITAI ADELFOS TOU.de tou to prosaptei kanenas. twra an diastrevlono i oxi tin pragmatikotita kai esi o idios ksereis oti oi diloseis tou thanasara einai atofies. kai dexomai tin opoia prospatheia sou na anagageis to thema se ektos pragmatikotitas, i se anepikairo, i se aparadekto i se otidipote se bolevei.
tora gia to poso epaiksan oi sxoliasmoi prin pesoun stin antilipsi mou, sory re file den eimai oli mera online sto promenados gia na elenxw tin kinisi. ayti einai douleia internetikou troxonomou