neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΘΕΑΤΡΑΝΘΡΩΠΟΙ


Οτι οι οργανωμενοι οπαδοι του Ολυμπιακου ειχαν ιδιαιτερα ενδιαφεροντα το ξεραμε απο παλια.
Το οτι αγαπανε ομως τοσο πολυ το θεατρο δεν το ξεραμε, οποτε τα γεγονοτα της Παρασκευης ηταν μια ευχαριστη εκπληξη. Οι επιστημονες λοιπον της θυρας 7 την Παρασκευη πηραν τα παπακια τους, τους λοστους και τα τσεκουρια τους,φτιαξαναν μερικες μολοτοφ και πηραν τον δρομο για το θεατρο. Το εργο που διαλεξανε ηταν το "Ταξιδευοντας με τον ΠΑΟΚ". Βεβαια σε αντιθεση με τον τιτλο, το εργο δεν εχει και τοσο να κανει με οπαδικα συναισθηματα. Αλλα αυτο δεν ειπε τιποτα στους λατρεις της τεχνης απο τον Πειραια. Ετσι μην εχοντας υπομονη ουτε να κοψουν εισητηριο, τοση διψα για τεχνη ειχαν τα παιδια, μπουκαραν μεσα και απο την υπερβολικη τους αγαπη για το θεατρο τα εσπασαν και τα εκαψαν ολα. Μαλιστα αντι για χειροκροτημα, που ειναι συνηθως το ευχαριστο για την ομορφη παρασταση που ειδε καποιος, οι επιστημονες του λιμανιου κερασαν την θεατρικη ομαδα με την ηαχη "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ" και αλλα ομορφα. Το θεατρο βεβαια ειναι στην Πλακα, αλλα αυτο τωρα ειναι λεπτομεριες για τετοιους θεατρανθρωπους.Μετα απο αυτη την εκρηξη αγαπης των οπαδων του Ολυμπιακου, η πολιτεια αποφασισε οι αγωνες της ομαδας του λιμανιου να δινονται νωρις το μεσημερι για να μπορουν τα παιδια αμεσως μετα το γηπεδο να προλαβαινουν την πρωτη παρασταση στα θεατρα.

Υ.Γ.Επιστημονες και καφροι υπαρχουν σε ολους τους οργανωμενους οπαδους και απο οποια ομαδα και να γινοταν αυτη η ομορφια την ιδια αντιμετωπιση θα ειχαν απο εμενα.

3 σχόλια:

Striker είπε...

re captain me to ''edw einai peiraias'' sta meri tis plakas kato apo tin akropoli, pethana sto gelio otan to akousa sto radio.... kala ekanes kai to sxoliases.
alla mi tous adikeis. epistimones einai. oxi pantognostes. pou na kseroun kai apo geografia...... exei gemisei o skliros. de xoraei alles infos...

Καπετάνιος είπε...

Τωρα διαβαζω οτι θα παει ο Βαγγελας να δει το θεατρικο.Λες κανενας απο την παρεα που θα εχει μαζι του ο Βαγγελας να "ξανα εχει δει την παρασταση"???????????

Striker είπε...

opa opa mi dineis infos.....polloi einai aytoi pou idonizontai gia ektos gipedon rantevou. mi tous dineis idees. meta tha klaine pali nekrous irwes eite kokinous eite prasinous. krata mistikes tis plirofories sou captain.